plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Ja byłam dziś na polowkowych. Wszystko ok. Będzie mała żbisia. Jestem w szoku
Jakbyś chciała jakieś ciuszki za symboliczna kwotę to piszsylwia1985, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Kiti dzięki, ale na razie znajomy coś załatwia. Jeśli się nie uda to zwrócę się do ciebie po namiary
Fedra kicha z tą cukrzycą, ale najważniejsze, że badania wyszły dobrze I czekamy na wieści z wizyty
Zbikowa gratulacje córusikiti, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Sytuacja jest nastepująca a wiec przeczucie mnie myliło bedzie corka choc podobno jeszcze nic nie przesadzone bo na ostatniej wizycie ginowi wyszedł chłopak
Oczywiscie czeka mnie wizyta u diabetologa dieta i kłócić siemagdzia26, kiti, zbikowa, AGA 30, sylwia1985, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Sytuacja jest nastepująca a wiec przeczucie mnie myliło bedzie corka choc podobno jeszcze nic nie przesadzone bo na ostatniej wizycie ginowi wyszedł chłopak
Oczywiscie czeka mnie wizyta u diabetologa dieta i kłócić sie
Ja pisałam o córci, bo Aiskowy suwak był dziewczynkowy Wszystko się może jeszcze zmienić Ale najważniejsze, aby zdrowe było
Kicha z tą dietą, ale cóż poradzićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 19:23
Fedra lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Ja pisałam o córci, bo Aiskowy suwak był dziewczynkowy Wszystko się może jeszcze zmienić Ale najważniejsze, aby zdrowe było
Kicha z tą dietą, ale cóż poradzić
Dietę prźezyje gorzej z tym klockiem sie kilka razy dziennie nie lubie tego zawsze odwracam wzrok
Pati fajnie że zdecydowałaś sie na prace i że tak wszystko ruszyło z kopyta i wiadać że jestes zadowolona a to najwazniejsze :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra też nie lubię igieł, ale raz potem drugi i może stanie się to dla ciebie normalne, po prostu przyzwyczaisz się. A w ogóle to spać nie możesz ?
Tak z pracy jestem zadowolona, choć pewnie szybko mi przejdzie, bo fakt faktem sprzątanie to jednak nie jest lekka praca, ale przecież muszę od czegoś zacząćFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Niestety zaczyna mi sie bezsenność połączona z marudzeniem Tusi nocnym wiec mam przesrane bo w dzień chce mi się spać
Sprzątanie to nie prosta rzecz ale tak jak mówisz od czegoś trzeba zacząć wiec zycze by było lekko i przyjemnie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Zbikowa gratuluje córeczki
Fedra ale jak to bylam pewna ze u Ciebie mieszka chlopczyk, ale co by nie bylo najwazniejsze ze zdrowe i ladnie rosnie.
Patrycja no sprzatanie to nie lekka praca.Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Fedra u mojej przyjaciółki do 36 tyg mówili, że dziewczynka A ona też od początku czuła, że chłopak i się nie pomyliła
Dziś zapomniałam w pracy dywanu rozłożyć i stolika z krzesełkami dla dzieci Może szef to zrobiFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór.
O widzę że dziewczyny górą. No gratulacje. No i najważniejsze że zdrowe te dziurawce.
Pati gratulacje pracy i niech ci się dobrze pracuje.
Sylwia tobie również gratulacje.
Freda współczuję cukrzycy ale dieta i będzie dobrze.
Ależ piękna pogoda ostatnio wiosna A nie jesień normalnie albo i lato bo po 25 albo więcej stopni u nas.
U nas Marcel czasem nadal ma złe noce czasem lepsze. Teraz znowu apetyt do bani Ale wieczorem i w nocy nadrabia. 4 na dole wyszła idzie już kolejna i dwie trójki na górze na wyjściu już.
A matka w końcu się wzięła za siebie i zaczęła dietę. Zdrowo mało A często
I powiem wam że trzeci dzień i jest dobrze. Fakt nie liczę kalorii ale posiłki zdrowe dużo warzyw gotowane mięsa ryby itp. I wydaje mi się że cały dzień tylko jem bo co trzy godziny jakiś posiłek. Zobaczmy jaki efekt będzie. No i ćwiczenia też jakieś się zaczęły.
Obym nie odpuściła po tygodniu.
Miłego wieczoru.patrycja, magdzia26, kiti, Fedra, zbikowa, Kaja, aisa lubią tę wiadomość