plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wizyta o 14.45
A ja juz mam wyniki z krzywej cukrowej jestem załamana nadal wynik pierwszy ponad normę jednak mam cukrzyce ciążową
Kaja na razie nikogo nie znasz ale może nowe znajomosci beda ciekawsze
Magdzia wiadomo że stres robi swoje fajnie że wyluzowałaś17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja to tez juz niedlugo bedziecie na swoim.
Fedra spokojnie, dieta Cie czeka ale dasz rade i na pewno cukry wroca do normy.
Magdzia trzymam kciuki zaten cykl a ty sie luzuj dalej ps. śliczny domek macie.
A ja bym chciala zeby byl juz przyszly tydzien co bym wiedziala na czym stoje, nie lubie tego oczekiwania, bo zapas tamponow juz dzis zrobilam a ajeszcze nad testami sie zastanawialam... hehe glupia jamagdzia26, Fedra, Kaja, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
A jeszcze mi sie przypomnialo Patrycjs jakby co to moge Ci dac namiary na gina ktory mi prowadzil ciaze. On tez cie moze pokierowac na odpowiednia klinike
Fedra, Kaja, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Kiti tylko wiesz ja od momentu kiedy sie dowiedziałam że to może byc cukrzyca ciążowa to jakoś mnie automatycznie odrzuciło od słodkiego i raczej starałam sie na ile mogłam stosować do zaleceń a tu wynik wyższy niz poprzednio
Choc wiadomo czasem juz mi sie tak chciało ze cos zjadłam ale to tylko ciut...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Z cukrzyca dam sobie rade na szczescie prenatalne wyszły dobrze i tym sie cieszę jutro wizyta nie moge sie doczekac by zobaczyć tego łobuza
Koczku niestety takie życie jak to mowia ale masz fajne dzieciaki a miłość może jeszcze przyjśćkiti, magdzia26, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra to czekamy na wiesci z wizyty.
Koczek zycie pisze takie scenariusze ze nigdy nie wiadomo czego siemozna spodziewac, popatrz jaki masz piekny prezent rocznicowyFedra lubi tę wiadomość