plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia ja bym nigdy nie zdecydowała się na dom/mieszkanie koło rodziców lub teściów. Chociaż moi rodzice to najlepsi ludzie na świecie i nigdy do niczego się nie wtrącają to jednak mieszkać wolę trochę dalej, chociaż w tym momencie to aż za daleko, a za blisko teściów, ale może nie długo uda nam się przeprowadzić gdzieś dalej
-
Byłam u gina dzisiaj wszystko dobrze wygląda powiedział że lepiejby było jakbyśmy te 3 cykle odczekali ale nie zabroni mi starać się już...przepisał duphaston ale kazał zacząć brac dopiero od następnego cyklu
Fedra, Kaja, kiti, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Magdzia takie podejście gina bardzo mnie zaskakuje dlaczego to proste ja tez zawsze miałam wszystkie hormony super w normie moze prócz za niskiej rezerwy jajnikowego jak na mój wiek, w normalnym cyklu progesteron po owu super problem pojawił sie kiedy byłam w ciazy niestety wtedy moj progesteron spadał bo organizm nie dawał rady go produkować by utrzymać ciaze i każda ciąża była w moim przypadku na przegranej pozycji...
Wiec jesli On opiera sie tylko na badaniach w cyklu normalnym nie biorąc pod uwagę wyników w ciazy i tego co sie działo no cóż ja bym zmieniła gina ale to ja17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedrus poczekamy zobaczymy daje na luz na razie a jakby coś się cudem wyklulo to będę robiła badania, mam do niego numer i będę mu tyłek trula z nikosiem nie miałam problemu z progesteronem więc może tym się zasugerowal
Fedra lubi tę wiadomość
-
Madzia powiem tak Fedra dobrze pisze niestey musiała przejść tą ciężką drogę i doświadczona koleżanka zniej ja Ci życzę, abyś zaszła szybko jak tylko zdecydujecie się na Rodzeństwo dla Niko!!!!
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki kochane spokojnie przecież jestem tego wszystkiego świadoma po prostu myślę że gin próbował mnie przekonać abym trochę wyluzowala i to mu się udało bo faktycznie jestem dużo spokojniejsza teraz nie znaczy to ze nie będę badań robić i w razie "w" reagować progesteron też zbadam w tym cyklu i gdyby kidys się udało też będę go regularnie badala
aisa lubi tę wiadomość
-
Madzia chciałam Ci tylko dac do zrozumienia że ciąża ciazy nie równa z Natalka progesteron w końskich dawkach musiałam brać praktycznie do konca a i tak miałam plamienia i krwawienia...
W tej ciazy progesteron jakiegoś szału nie robił ale leki dostałam i w sumie przy 12-13 tyg zakończyłam branie obecnie nie mam i nie miałam problemów z płomieniami czy nie daj Bog z krwawieniami...
Poprostu mnie wkurza jak czasem dyletancko podchodzą do pewnych spraw lekarze a już najbardziej działa na mnie jak płachta na byka stwierdzeńie że to psychika...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja Młoda to istny szatan ostatnio niegrzeczna, kapryśna i ma fochy jak kobieta ale walczymy z tym
A Młode w brzuchu daje juz o sobie znać dzisiaj naprzyklad nie podeszło mu jak zjadłam jogurt i go zwymiotowałam ale możliwe że Młode sie gdzies blisko żołądka usadowilo choc kto to wie tak bryka
W piatek mam wizytę wiec może sie dowiem co tam siedzi
Jutro mam kolejna krzywa cukrowa wiec trzymajcie kciuki by nie wyszło mi potwierdzenie cukrzycy ciążowej...Kaja, magdzia26, kiti, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
KURDE tylko że tam sami obcy zero znajomych ,a tutaj gdzie obecnie mieszkam odmawiam znajomości z podstawówki sesese koledzy z ławki hihi bo nasz kl była szurnieta i siedzieliśmy z chłopakami w ławce hihihi i jeden znich mieszka w moim bloku i piętrze i syna ma w wieku Marcela hi a tam fak tylko pola i rów czyli odludzie .....
-
Fedrita masz rację ale fakt jest taki że w ostatnich miesiącach za dużo stresu było w moim życiu teraz mam zamiar się skupić na urodzinach Niko, wykończeniu domu, przeprowadzce, noi mojej 30 tce
Fedra, aisa lubią tę wiadomość