plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Czy Wam też sie tak chce jak niechce...
Pogoda mnie dobija choc wiem że dobrze że pada ale jakoś tak mi sie chce spać a tu zero współpracy ze strony dzieci jak starsze spi to nagle młodsze sobie urządza zabawy w brzuchu...
Tak czuje już ruchy i to dosc intensywne jakby notorycznie prostowało to dziecko nogi i rece rozpychając sie tym samym i to rytmicznie a potem jest spokoj...
Pozatym zastanawiam sie jakie zabawki zakupić Młodej. Ma klocki i drewniane i te duze ale średnia ja interesuja, ma zabawki i grające te ala edukacyjne, ma misie i jakieś lalki ale tym wszystkim jest średnio zainteresowana
Na razie interesuje ja mycie mokra chusteczka wszystkiego, zabieranie mi miotły i odkurzacza... Myśle nad jakimś zestawem kuchennym garnkami talerzykami itd bo tez zaczęła sie u kuzynki tym bawić ale juz sama nie wiem jakieś pomysły?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Zestaw do sprzątania, kuchnia + komplet garnków, sztućce, owoce i warzywa zabawkowe, odkurzacz zabawkowy, żelazko, deska do prasowania, mikser, pralka, ogólnie dużo tego jest dzieciaki w tym wieku chcą naśladować dorosłych więc takie rzeczy są super
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:No wlasnie Magdzia Ona wszystko chce robic co ja tylko gdzie to wszystko pomieścić
Mi tez sie nic nie chce, pogoda skisnieta na polu ;/
Fedra lubi tę wiadomość
-
Kitu ja wyznaje zasadę Natalia ma kilka książeczek takich gdzie ja jej czytam i ma kilka takich które Ona sama ogłada lub razem i jak tylko je zniszczy wrzucam i kupuje nowe w ten sposób nie mam tego tony
Z miskami tez zrobiłam porządek i zakazałem kupowania nowych, ale Młoda rośnie i przydało by sie już cos bardziej tematycznego wiec stare zabawki pakuje i wywarze co zniszczone to wywalam i może do porodu ogarne temat...
No i nie wyobrażam sobie mieszkać w kawalerce nawet z jednym dzieckiem...kiti lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ha ha ha Koczku na szczescie moje dziecko nie przywiązuje jeszcze takiej uwagi do zabawek
Zamówiłam zestaw taki z owocami warzywami i do zabawy w sklep plus zestaw kuchenny jesli jej sie spodoba to poprosimy Mikołaja o kuchnie i zestaw do sprzątaniamagdzia26, kiti lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyKaja wrote:Hey piczki
Aga wytrwałości Ci życzę! !!!!
Ile ja bym dała abym mogła chodź 45 min poćwiczyć dziennie ale lipa z dupa się nie da buuuu
A dzięki przyda się.
Puki co idzie dobrze. Dieta i ćwiczenia coraz lepiej. Pierwszy tydzień za mną.
No i tydzień bez słodyczy to już sukcesKaja, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobry
No i zaczął się całkowity brak czasu, ale powiem wam, że może praca lekka nie jest to jestem jak na razie szczęśliwa
I teraz zaczęłam myśleć o tym by poczekać aż skończę 25 lat i wtedy zrobić in vitro. Ale jestem trochę rozdarta. Niby myślę sobie, że przez ten czas odłożyłabym trochę pieniędzy i poszłabym na prawo jazdy. Po drugie może w przyszłym roku dostałabym umowę na stałe, a po trzecie kiedy skończę 25 lat to ubezpieczenie zapłaci za całą procedurę. Ale z drugiej strony bardzo pragnę dziecka. Mąż jest trochę zły gdy mu o tym powiedziałam, a rodzina i przyjaciele twierdzą, że lepiej byłoby poczekać.
Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia :* -
nick nieaktualny