plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja się pochwalę, że mnie dziś nawiedziła @@@@@ tak nieśmiało zobaczymy jak się rozkreci !!!!!
O matko Rok jej nie było i teraz niech Będzie w końcu co miesiąc! !!!! Bo bzyku bzyku tak ,ale bez efektu jo-jo na 9 miesięcyFedra, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga gratuluje wagi.
Zazdroszzcze wyjscia do kina, oj jak mi sie takie marzy ale bym poszła ehhh a u nas nie ma jak. a poza tym w De wszystkie filmy dubbinguja fuuu niecierpie tego a w polsce jak jestesmy to zawsze brak czasuaisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dzieci robią
ale faktycznie jakas jesienna szaruga zagościła na naszym wątku.
Dziewczyny meldować się!aisa lubi tę wiadomość
-
Hej kochane. Założyłam tu profil ponieważ mam pewien problem. Wizytę u gina oczywiście mam umówioną na jutro, ale nie mogę wytrzymać bardzo się martwię i może któraś z was miała podobnie... mój ostatni okres był 6 września. Dziś mija 36 dc.. szok bo zawsze miałam jak w zegarku po 29 dniach. 7 dni opóżnienia a testy negatywne. Szyjka twarda. Od dnia spodziewanej miesiączki mam bóle menstruacyjne ale okresu brak... dziś na dodatek zaczęło mnie boleć w krzyżu. Dziwne bo zawsze w klika dni przed terminem bolały mnie okropnie piersi, a w tym cyklu nic. Dopiero od wczoraj lekkie bóle po bokach w okolicach pach. Czy któraś z was miała do czynienia z torbielem jajnika?? ja już się tak strasznie boję że nie wiem co myśleć. Bolą mnie już od dwóch tygodni bolą mnie jajniki. Na przemian z bólem menstruacyjnym. Ból menstruacyjny nasili się i znika. Po prostu mój organizm żarty ze mnie robi...
Czy któraś z was miała podobnie? O infekcje się nie boję, nic mnie nie piecze, śluz jest w normie. Wcześniej było go dużo, wodnisty, później lepki a teraz mam bardzo sucho i ciasno. Dotykając szyjki czuję że czopuje się w koło niej ale ciąże wykluczam bo już trzy testy robiłam i nic...
pomóżcie ocenić -
ever.mum wrote:Hej kochane. Założyłam tu profil ponieważ mam pewien problem. Wizytę u gina oczywiście mam umówioną na jutro, ale nie mogę wytrzymać bardzo się martwię i może któraś z was miała podobnie... mój ostatni okres był 6 września. Dziś mija 36 dc.. szok bo zawsze miałam jak w zegarku po 29 dniach. 7 dni opóżnienia a testy negatywne. Szyjka twarda. Od dnia spodziewanej miesiączki mam bóle menstruacyjne ale okresu brak... dziś na dodatek zaczęło mnie boleć w krzyżu. Dziwne bo zawsze w klika dni przed terminem bolały mnie okropnie piersi, a w tym cyklu nic. Dopiero od wczoraj lekkie bóle po bokach w okolicach pach. Czy któraś z was miała do czynienia z torbielem jajnika?? ja już się tak strasznie boję że nie wiem co myśleć. Bolą mnie już od dwóch tygodni bolą mnie jajniki. Na przemian z bólem menstruacyjnym. Ból menstruacyjny nasili się i znika. Po prostu mój organizm żarty ze mnie robi...
Czy któraś z was miała podobnie? O infekcje się nie boję, nic mnie nie piecze, śluz jest w normie. Wcześniej było go dużo, wodnisty, później lepki a teraz mam bardzo sucho i ciasno. Dotykając szyjki czuję że czopuje się w koło niej ale ciąże wykluczam bo już trzy testy robiłam i nic...
pomóżcie ocenić
Jesli spóźnia sie juz tydzien a tak wczesniej nie było i ewidentńie jest inaczej niz wczesniej proponuje zrobic betę testy testami często nie wychodzą...
Jesli jutro jest wizyta a była by ciąża to i tak nic na usg nie bedzie widac ale przynajmniej lekarz stwierdzi czy nie zrobił sie mięśniak lub jakaś torbiel na jajniku bo przy takich ustrojstwach oga występować takie objawy...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi