plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Co mozna malemu podac bo chyba jakies przeziebienie go zaczyna brac. Narazie daje mu paracetamol bo tem ma okolo 37.7 i wit c.
Niestety tylko to co napisałaś! !! My z gilem miesiąc walczyliśmy aż wczoraj po raz kolejny i dr i jechałam z Kajetanem ,a okazał się bardziej chory Marcel i oboje mają antybiotyk !!! miesiąc na gilu fuj szaleć można Marcel gardło i węzły chłonne powiększone , Kajetan taki gil że aż go zatyka dziś noc spokojna a tak na Katarku gdyby nie to byśmy gorzej wylądowali bo Frida nie dała rady no raczej moje płuca wyciągnąć tego ehhh -
nick nieaktualny
-
Koczek dopuki małemu nic nie dolega oprócz gorączki to tylko syropek na zbicie. Moja tez miała dużo wcześniej objawy na żeby a idą dopiero teraz. Jak byliśmy w pl to tez miała jedno dniowa gorączkę i okazało się ze są w natarciu 3 jedynki, wszystkie szły naraz. Pomału widać już ze i dwójki będą niedługo szły wiec trzeba się znów szykować na gorsze dni.
Aga gratuluje wytrwałości, ja bym chyba nie dała rade.
Sylwia_80 witaj ponownie, zapraszamy częściej
Kaja zdrówka dla chłopaków.Sylwia_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aa nasza Aisa dalej w pl się wczasuje ?
aisa lubi tę wiadomość
-
Magdzia tez gdzieś zniknęła, pewnie znów wpadła w wir malowania i wykańczania
-
a-koczek wrote:Chyba tak ale nic nie widze zeby wychodzily
Te to potrafią miesiącami wychodzić, ale przed dają popalić niestety my z Marcelim mieliśmy noce masakryczne zanim się przebiła chodź jedna jedynka !!!! -
Ooo Magdzia czyli weekend pełen wrażeń
Patrycja a jak w pracy? Co postanowiliscie odnośnie staran tzn, czekacie te dwa lata? -
Kiti w pracy całkiem nieźle, choć 2 dni w tygodniu są dość ciężkie. Pracuję od poniedziałku do soboty, więc tylko 1 dzień odpoczynku, ale przynajmniej mam rozrywkę A za tydzień pierwsza wypłata wynagrodzi mi wszystko
A co do starań to jakiś czas temu rozmawialiśmy z mężem na ten temat, ale on nie chce czekać i trochę się posprzeczaliśmy. A teraz jak zacznie się temat dzieci u znajomych to niby sam mówi, że poczekamy. Więc sama nie wiem. -
Pilne pytanko potrzebuje duphaston jedno opakowanie bo gin mi źle wypiasal receptę kazał brać 2x1 dziennie od 11 do 25 dc a w opakowaniu jest 20 szt nie chce mi się gnac do Olsztyna i 150 zł płacić za wizytę żeby mi dał tylko receptę dodatkowa może którejś zostało i może odsprzedac?
-
magdzia26 wrote:Pilne pytanko potrzebuje duphaston jedno opakowanie bo gin mi źle wypiasal receptę kazał brać 2x1 dziennie od 11 do 25 dc a w opakowaniu jest 20 szt nie chce mi się gnac do Olsztyna i 150 zł płacić za wizytę żeby mi dał tylko receptę dodatkowa może którejś zostało i może odsprzedac?
Ja mam tylko Lutka !!!