plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadłam zerknąć co się dzieje ... na tapecie widzę, że choróbska. U Nas to samo. Z jednego kataru w drugi. W poniedziałek jeden się skończył, dzisiaj zaczął się kolejny.
Mówisz Aga, ze dajesz Marcelowi tran i nie choruje? Muszę spróbować. U nas na razie w ruch idą witaminy w żelkach, i witamina C tonami w postaci cytryny, limonki i pigwy do herbaty.https://www.maluchy.pl/li-72161.png
https://www.maluchy.pl/li-72162.png -
Dobry wieczór
Uściski dla Was wszystkich!
Sylwia, gratuluję ciąży,
Żbiczuś, ekstra że będzie dziewuszka! Jakby był facecik, to też byłoby ekstra, każda opcja jest superowa
Ja ciągle pracuję w domu, albo w czytelni bilioteki - teraz akurat już drugi tydzień w domu bo muszę kiblować z chorym Leonem. Na szczęście już w poniedziałek wraca do szkoły, bo ilesz moszna...
Trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo jadę z zespołem, w którym śpiewam, na konkurs i może coś tam uda nam się ugrać
Cieplutko Was pozdrawiam wieczorną porą :*magdzia26, patrycja, kiti, sylwia1985, Kaja, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Idę nadrabiać na raty... Dziś sobota to ruch będzie niewielki albo go wcale nie będzie więc mam czas
U nas spoko. 3 tygodnie "urlopu" minęły błyskawicznie. Ania dorobiła się dowodu (tu zaskoczenie bo wniosek złożony w poniedziałek a w czwartek już do odbioru dowód). Był też chrzest Ani. No i najeździliśmy się po rodzinie, zrobiliśmy trochę zakupów i powrót.
Dzieciaki spokojnie zniosły podróż. Jasiek usnął na kanapie u cioci Żbik bo na promie nie chciał usnąć W drugą stronę był już mądrzejszy
Ania się trochę rozregulowała ale chyba wraca powoli do starej wersji choć poprzednia noc i wczorajszy dzień był dniem maruda.
We wtorek miała szczepienie. Jasiek niedługo kontrola na 2,5 roku.
Poza tym od 3 dni pada w nocy i w dzień i na dwór nie chce mi się absolutnie wychodzić...mauysia, magdzia26, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Patrycja, gratuluję pracy!!! Masz mniej czasu na myślenie o dziecku a kasa się przyda, jak nie na opłacenie ivf to na wyprawkę
Magdzia, fajnie, że już jesteście na tym etapie budowy choć zdaję sobie sprawę z tego jakie to męczące. Popieram takie podejście do sprawy ciąży.
Koczku, ja też nie używałam katarka ale ostatnio kupiłam żeby mieć w razie W. Kilka razy odciągnęłam tym gluty Jasiowi, super sprawa. Polecam jak najbardziej
Żbiksson, bardzo nam było miło Cię odwiedzić Kolejna wizyta już w Waszym domu będzie
Gratuluje córeczkimagdzia26, Fedra, zbikowa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Fedra, gratuluje córeczki tak wstępnie bo zdaje się pewności jeszcze nie ma. Najważniejsze że zdrowo się rozwija a i na zmianę garderoby mniej kasy pójdzie jakby co
Kicha z tą cukrzycą, ale dasz rade z dietą no i z tym kłuciem
Sylwia, gratulacje!
Aga, jak idzie z dietą? Pierwsze efekty są wow!! Trzymam kciuki za wytrwałość
Patrycja, rok i 8 miesięcy to trochę czasu jest. Nie wiem za bardzo co podpowiedzieć. Myślę, że na razie poczekajcie na wizytę w tek drugiej klinice. Zobaczycie ile to konkretnie miałoby kosztować i czasowo ile się może zejść.
Sylwia _80, witaj i zaglądaj częściej bo fajnie i mądrze piszesz Przykro mi z powodu poronienia.magdzia26, Fedra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Kiti, co słychać w De? Też taka kiepska pogoda? Ostatnio siostra mi mówiła, że nadchodzi jakiś front znad Niemiec i żeby się uzbroić w parasolki
Kleopatra, gratuluje ciąży, oby tym razem wszystko było ok!!
Wszystkim dzieciaczkom chorowitkom zdrówka!!!
Mauysiu, chyba występy udane, zdaje się że jest podium?! Gratulache!!
U nas dziś trochę lepsza pogoda bo opady przelotne i da się w międzyczasie wyjść trochę na świeże powietrze.
A w ogóle w dzień, w którym wracaliśmy promem do Se stuknęła nam 5 rocznica ślubu. Drewniana. A pamiętam jak rok temu była owocowa i pisałyśmy o pomysłach na jej świętowanie Czas szybko zasuwa...
Koniec nadrabiania i moich wypocin, dziękuję za uwagęmagdzia26, Kleopatra, Kaja, Fedra, patrycja, mauysia lubią tę wiadomość
-
Aisa witaj ponownie super ze urlop udany i maksymalnie wykorzystany. Jak Anulka zachowywała się na uroczystości chrztu?
A co do pogody to siostra ma racje bo u nas szaro buro i ponuro,zimnica poprzplatana deszczowymi dniami...i nie zapowiada się ze będzie co lepiej -
kiti wrote:Aisa witaj ponownie super ze urlop udany i maksymalnie wykorzystany. Jak Anulka zachowywała się na uroczystości chrztu?
A co do pogody to siostra ma racje bo u nas szaro buro i ponuro,zimnica poprzplatana deszczowymi dniami...i nie zapowiada się ze będzie co lepiej
U nas dziś powtórka z rozrywki czyli deszcz
Ania była spokojna w kościele, pod koniec przysnęła. W knajpie nakarmiłam i sporo pospała. Potem z rąk do rąk bo każdy chciał mieć zdjęcie i po imprezie -
Ruch okrutny tu
U mnie zapowiada się fajna pogoda, słońce świeci, bezwietrznie
Kto ma kiedy teraz wizyty? Wrzuce z kompa tabelkę zakurzoną dość mocno, trzeba ją trochę zaktualizować
Miłego dnia wszystkim!!kiti, patrycja, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Aisa super ze Ania tak grzecznie się zachowywała
A pogody za zazdroszcze, u nas ciąg dalszy ponurych dni... jeszcze cora nas w nocy terroryzuje, drze się przez sen, zęby idą pełną paraWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:02
aisa lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Aisko super, że urlop się udał i że Ania była grzeczna na chrzcinach
Ja wczoraj wracając z pracy(moim pojazdem jest rower) zmokłam jak kura A dziś za to słonka trochę było, ale już się schowało, najważniejsze, że nie padaaisa lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Witam się i ja
Aisko super, że urlop się udał i że Ania była grzeczna na chrzcinach
Ja wczoraj wracając z pracy(moim pojazdem jest rower) zmokłam jak kura A dziś za to słonka trochę było, ale już się schowało, najważniejsze, że nie padaaisa lubi tę wiadomość