plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Mauysiu, jeśli jeszcze to czytasz, to gratulacje z okazji podium
u nas pogoda też nędzna... dziś się wypuściliśmy na dłuższy spacer, nawet ciut słońca wyszło. Jutro miałam jechać do Gdyni na warsztaty "Mamo to ja" ale wypadło mi rodzinne emergency i musze robić za szofera, ech, może sie jeszcze załapię. W piątek mam gina i całe szczęście, bo zaczynam fisiować, że faktycznie mam mały brzuch jak na ten etap, mam madzieję, że młoda rośnie prawidłowo... niby ruchy czuję, ale jakoś sie martwię.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zbiki masz SUPER brzuszek i nie swiruj! ! Byłam u takiej laski co rodzi w styczniu czy grudzień koniec ,a brzucha prawie nic więc taka Twoja uroda szybciej schudniesz a nie to co ja tona tłuszczu plus tarczyca i hasigowno to ciężko
-
Hejka
Nie wiem jak u Was, ale u mnie ostro świeci słońce tyle, że zimno. Jeszcze po 9 było biało od szronu.
Emotikony byłyby fajny, tylko oni by tego nie ogarnęli raczej. Wsparcie techniczne czy jak to się nazywa mają kaszaniaste. Jak nic od razu by strona padła...
Żbiksson, szkoda że warsztaty uciekły ale będą następne na pewno wkrótce Małym brzuchem nic się nie martw. Jeszcze wyskoczy i będziesz się toczyć jak kuleczka
Magdzia, kciuki za ten cykl, z taką przesyłką zawirusowaną nie może się nie udaćmagdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
U mnie właśnie słońce wyszło tylko ciekawe na jak długo
Zbikowa nie martw się brzuszkiem, bo taka twoja uroda albo jeszcze urośnie
Magdzia ja też kciukam mooooocnomagdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Aisa chyba podesłas trochę do nas słońca
Magdzia z takimi wirusakami to napewno się zazieleni.magdzia26, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
A już wiem co dolega mojemu rozdarciuchowi, dziś wyskoczył jej krosty w buzi,plamy a wiec zapalenie jamy ustnej, byłam w aptece po coś łagodzące ale zamknięta. M skoczy po pracy , mam nadzieje ze coś jej złagodzić. Szkoda ze człowiek zawsze się dowiaduje po fakcie a dziecko cierpi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 15:18
-
magdzia26 wrote:A tylko w buzi ma te krostki? Bo to może być też bostonka