plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Nie gadaj faceci lubią mieć za co złapać
Ale mnie chodzi bardziej o to że może on czuje sie zagrożony że Ty chudniesz a potem bedziesz sie za nowym modelem faceta rozglądać
Fedra lubi tę wiadomość
-
Wczoraj wyladowalam na pogotowiu z malym i lekarka sie pyta czy na piersi ja jej ze tez ona z wileki zdziwieniem jak to? ja jej ze on normalnie to juz wszystko je i wzwiazku z tym ze nic mu sie nie dzieje po zadnym jedzeniu to myslalam ze to normalne. a teraz mam metlik w glowie
-
a-koczek wrote:Wczoraj wyladowalam na pogotowiu z malym i lekarka sie pyta czy na piersi ja jej ze tez ona z wileki zdziwieniem jak to? ja jej ze on normalnie to juz wszystko je i wzwiazku z tym ze nic mu sie nie dzieje po zadnym jedzeniu to myslalam ze to normalne. a teraz mam metlik w glowie
Zapewne chodziło lekarce o to, że wszystkie organizacje zdrowia zalecają rozszerzanie diety po 6 miesiącu życia a Julek jest młodszy. Jest kilka wskazań czemu tak zalecają, głównie chodzi o niedojrzałość układu pokarmowego. Myślę, że stąd lekarki zdziwko.Kaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Aga, Marcel jakiś skok ma albo coś w tym stylu. Noce gorsze a do tego taki apetyt Mu się zrobił. Fajnie, że zaczął tak wcinać Bo jednak jak je za mało to większe zmartwienie...
Ach kiedy zacznie całe noce spać to nie wiem
już mi się marzy taka cała noc spania . -
zbikowa wrote:W Kartuzach. Jak dojade bo mam z 40 min drogi. Bliżej do Kościerzyny, ale tam to się boję rodzić bo podobno rzeźnia a nie szpital. Zobaczymy jak akcja się będzie rozwijać, ale to jeszcze czasu a czasu
zbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Hey laski !!! Meldowac się co u was bo cisza tu ze hoho może i przd zielonym no to wtedy zrozumiałe no to czekam na pozytywne testy !!!!!
zbikowa, magdzia26, patrycja, kiti, Fedra, Sandraa, Kaja lubią tę wiadomość