plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdzia ale wam fajnie ze juz jesteście na swoim. Pomału wszystko się ułoży, dużo rzeczy się wam teraz nałożył i stad te nerwy i zgrzyty.
U mnie mikołajki były takie jak i u Magdzia czyli krwawe.
Następna @ wypada w urodziny ... co za ironia. No chyba ze w ramach prezentu nie przyjdzie i z nowym rokiem otworze nowa serię fasolek. Ale chyba sama już w to nie wierzę. Jestem umówiona do nowej gin, ponoć super ale terminy ma kosmiczne tj. Na marzec no chyba ze się coś zwolni wcześniej. -
Hej
Magdzia super, że już na swoim A kiti ma racje, każde z was ma za dużo na głowie i wszystko się odbija na was. Teraz zacznie się wszystko uspokajać, a wy odpoczniecie i zobaczysz, że będzie lepiej
Kiti mam nadzieję, że termin się zwolni i do gin pójdziesz szybciej Ale myślę, że termin będzie potrzebny tobie na potwierdzenie ciąży i za to trzymam kciuki, abyś miała piękny prezent urodzinowykiti lubi tę wiadomość
-
U nas choinki nie ma i nie wiem czy wogole i kiedy ewentualnie będzie ani nie mamy nastroju ani siły na święta wigilia i święta też nie wiadomo gdzie Nikos od piątku chory przez weekend mega gorączka plus biegunka w niedzielę wieczorem wyszły dwie piatki myślałam że to przez to i że koniec w poniedziałek niby lepiej było a od wczoraj znowu biegunka całe szczęście już bez gorączki nic prawie nie je jakieś śladowe ilości skubnie daje mu już wszystko chyba co możliwe całe szczęście teraz po drzemce wciągnął pół nalesnika z twarozkiem i truskawkami... ale już zaczynam panikowac więc dzisiaj ostatecznie jedziemy do lekarza...
-
Nie było mnie chwile a tu prawie nic do nadrobienia...
Magda zazwyczaj tak jest jak sie przestajesz starać odpuszczasz mówisz ze masz dosc za chwile okazuje sie że jednak życie Nas zaskakuje czego Ci zycze...
Kiti Tobje tez zycze by życie Cie mega pozytywnie zaskoczyło w najbliższym czasie
U mnie Mikołaja nie było widocznie grzeczna nie byłam...
Na razie nic ciekawego do napisania nie mam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Nie było mnie chwile a tu prawie nic do nadrobienia...
Magda zazwyczaj tak jest jak sie przestajesz starać odpuszczasz mówisz ze masz dosc za chwile okazuje sie że jednak życie Nas zaskakuje czego Ci zycze...
Kiti Tobje tez zycze by życie Cie mega pozytywnie zaskoczyło w najbliższym czasie
U mnie Mikołaja nie było widocznie grzeczna nie byłam...
Na razie nic ciekawego do napisania nie mam...
Dziewczyny ja rozumiem że święta tuż tuż, choinka,uszka i te sprawy ale żeby taka pustka aż tu wiało.
-
Cisza... Aiska, Kaja Zbikowa, Pati, Fedra, Aga...Kiti coś się odezwała no dobrze to jako pierwsza złożę wam życzenia świąteczne :* oby te święta były najweselsze najwspanialsze najlepsze oby dzieci pojawiły się u tych które oczekują a u tych co już są oby były grzeczne
kiti, zbikowa, AGA 30, aisa, patrycja lubią tę wiadomość