plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Hej
Wczoraj oglądałam dokument na temat szczepień głównie szczepionki MMR. W związku z tym że nas czeka ona za niecały miesiąc to nasunęło mi sie wiele wątpliwości. Szczególnie że dla chłopców jest bardziej ryzykowna. Co wy sądzicie o tym szczepieniu. W tym filmie było to że jeżeli bedzie ona podana po 3 roku zycia to ryzyko sie zmniejsza. Wiec moze warto przelozyc to szczepiene za dwa lata i czy wogóle można cos takiego zrobic17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny co tu taka cisza, nie moglam znalezc watku....
Piszcie jak po wizytach?
Nasz Oli (prawdopodobnie bedzie Aleksader,m juz prawie prawie przekonany ) we wtorek wazyl 770g, caly czas jest ulozony glowka w dol wiec czasem jak sie naciaga to moj pecherz i zebra cierpia, córa mi az takich atrakcji nie urzadzala. A wielkosc brzucha zaczyna mnie pomału przerazac
Dziewczyny napiszcie mi cos o buncie dwulatka, chodzi o to ze jak sobie cos umysli i tego nie dostanie to wielki krzyk i bunt?bo czasem wymiekam a zadne tlumaczenie nie pomaga -
nick nieaktualnyKiti ja wizyta w poniedziałek
A bunt dwulatka to u nas trwa i trwa z przerwami od 16 miesiąca życia chyba
Raz jest tragedia i takie histerię że płakać mi się chce ale tylko spokój mnie uratować może a raz jest cud miód mój syn
Dzieci to manipulacji i krzykiem chcą wyciągnąć od nas wszystko ale nie można im się dać
Cierpliwości życzę -
AGA 30 wrote:Kiti ja wizyta w poniedziałek
A bunt dwulatka to u nas trwa i trwa z przerwami od 16 miesiąca życia chyba
Raz jest tragedia i takie histerię że płakać mi się chce ale tylko spokój mnie uratować może a raz jest cud miód mój syn
Dzieci to manipulacji i krzykiem chcą wyciągnąć od nas wszystko ale nie można im się dać
Cierpliwości życzę
Aga pisz jak wizyta?ciekawa jestem kto tam u Ciebie smieszka w brzyszku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Kity u mnie bunt dwulatka trwa nadal a mamy prawie 9 lat i z kazdym rokiem coraz gorzej jest
Nie strasz biednych matek
U nas idą 5 więc kumulacja do tego jest
Ale trzeba przeżyć
15 jedziemy na wakacje więc odpocznę a ojciec będzie za dzieckiem biegać -
nick nieaktualny
-
No nie bez powodu mówią małe dzieci mały klopot duże dzieci...
A ja sie witam w studniowkeAGA 30, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Halo, halo?
Zagląda ktoś tutaj jeszcze?
No żeby plemniczka na drugiej stronie i to na samym dole była?!
Żarty, żartami wpadłam zobaczyć co słychać
Gratuluje wszystkim nowym mamusiom (znów się tego trochę nazbierało)
A poza tym to postanowiliśmy z m że od sierpnia znów spróbujemy swoich szans, także będę wpadać częściej
Buziaki :*magdzia26, kiti, AGA 30, a-koczek, Selena, Effcia28, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Super Pismaczku to ja juz zaciskam wszystkiek kciuki.wpadaj jak najczesciej ,moze ozywisz na nowo watek
magdzia26, Selena, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny