plemniczka, staraczka i tyśka
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Aga gratuluje i tutaj. no coz suwaczek ustawilas różowy a to zobowiazuje  
- 
                        nick nieaktualny
- 

Dziewczyny koniec tych wakacji pisać mi tu szybko jak się czują przyszłe mamuśki, szykuje cie juz wyprawki? pisać mi tu szybko jak się czują przyszłe mamuśki, szykuje cie juz wyprawki?

Pismaczku starania juz pełna para?   Fedra, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość Fedra, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
- 

Dobry
 Wpadłam zobaczyć co u Was 
 Pismaczku bede zaglądać cześciej by sprawdzać jak tam sie sprawy maja u Ciebie 

A za Nasze ciezaróweczki kciuki niech te końcówki beda lekkie   kiti, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
                                17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz kiti, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
                                17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz 
 2015 Nati 
 2017 Suzi 
- 

Kiti wyprawka jeszcze nie ale za to w końcu będę miała swój samochód w niedzielę jedziemy odebrać noi wyprawkę do przedszkola dla Nikosia muszę ogarnąć noi wyprawkę do przedszkola dla Nikosia muszę ogarnąć a dla dzidzi( tak tak nie wiadomo już w koncu czy synuś czy coreczka) zacznę myślę koniec wrzesnia/pazdziernik zobaczę jak finanse pozwolą... a dla dzidzi( tak tak nie wiadomo już w koncu czy synuś czy coreczka) zacznę myślę koniec wrzesnia/pazdziernik zobaczę jak finanse pozwolą...
 Ps. Powtórka testu obciążenia glukoza wykazała piękne wyniki czyli żadnej cukrzycy nie ma i nie było   kiti lubi tę wiadomość kiti lubi tę wiadomość
- 

Fedra zaglądaj jak najczęściej 

Magdzia w takim razie gratuluję autka i niech prowadzi się super. To jestem bardzo ciekawa co tam Twoja dzidzia skrywa 

A ja się dalej bujam z wyprawka, ciągle coś kupuje i dalej nie mam wszystkiego. Ale pierwsze pranie juz zrobione,tylko kto to popracuje 
  magdzia26 lubi tę wiadomość magdzia26 lubi tę wiadomość
- 

Ooo tak już coraz bliżej do spotkania z synkiema-koczek wrote:Kiti ty juz prawie na finiszu planuje w przyszłym tyg juz większość rzeczy ogarnąć tak żeby już spokojnie czekać. planuje w przyszłym tyg juz większość rzeczy ogarnąć tak żeby już spokojnie czekać.
- 

Hej, Hej,

Aga gratulacje córki!

Kiti imię wybrane?

Właśnie w tym cyklu startujemy! @ przyszła 14 sierpnia więc zabieramy się do działania i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wszystkie leki jakby co łącznie z zastrzykami mam w zapasie.

Dzięki dziewczyny ale nie nastawiam się jakoś bardzo żeby przy pierwszej próbie już się udało.

Buziaki! kiti, magdzia26, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
                                20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm kiti, magdzia26, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
                                20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
- 

Tak będzie AleksanderPismak wrote:Hej, Hej,

Aga gratulacje córki!

Kiti imię wybrane?

Właśnie w tym cyklu startujemy! @ przyszła 14 sierpnia więc zabieramy się do działania i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wszystkie leki jakby co łącznie z zastrzykami mam w zapasie.

Dzięki dziewczyny ale nie nastawiam się jakoś bardzo żeby przy pierwszej próbie już się udało.

Buziaki! 
 Uhuhu to zaciskam kciuki mocno i śle wiruski puki jeszcze są. Pismak lubi tę wiadomość Pismak lubi tę wiadomość
- 

To po pisz szybciutko, może jednak dziewczynka skoro taka skrytemagdzia26 wrote:A ja jutro wizyta ciekawe czy mój dzidź się zdecyduje w końcu ujawnić ciekawe czy mój dzidź się zdecyduje w końcu ujawnić 
 W takim razie powodzenia Pismaczku :*    magdzia26 lubi tę wiadomość magdzia26 lubi tę wiadomość
- 

Super wiesci, niech Teos dalej tak ładnie rośniemagdzia26 wrote:A więc dzidzia chyba jednak postanowiła być Teosiem waży 840 g i ma się dobrze waży 840 g i ma się dobrze  
 Ja mam wizyte za tydz ciekawe ile nasz juz waży. Dziś mam zamiar w końcu trochę poprasowac   magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość

[/link]
[/link]

[/url]
[/url]