plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga gratuluje i tutaj. no coz suwaczek ustawilas różowy a to zobowiazuje
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny koniec tych wakacji pisać mi tu szybko jak się czują przyszłe mamuśki, szykuje cie juz wyprawki?
Pismaczku starania juz pełna para?Fedra, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dobry
Wpadłam zobaczyć co u Was
Pismaczku bede zaglądać cześciej by sprawdzać jak tam sie sprawy maja u Ciebie
A za Nasze ciezaróweczki kciuki niech te końcówki beda lekkiekiti, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kiti wyprawka jeszcze nie ale za to w końcu będę miała swój samochód w niedzielę jedziemy odebrać noi wyprawkę do przedszkola dla Nikosia muszę ogarnąć a dla dzidzi( tak tak nie wiadomo już w koncu czy synuś czy coreczka) zacznę myślę koniec wrzesnia/pazdziernik zobaczę jak finanse pozwolą...
Ps. Powtórka testu obciążenia glukoza wykazała piękne wyniki czyli żadnej cukrzycy nie ma i nie byłokiti lubi tę wiadomość
-
Fedra zaglądaj jak najczęściej
Magdzia w takim razie gratuluję autka i niech prowadzi się super. To jestem bardzo ciekawa co tam Twoja dzidzia skrywa
A ja się dalej bujam z wyprawka, ciągle coś kupuje i dalej nie mam wszystkiego. Ale pierwsze pranie juz zrobione,tylko kto to popracuje
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kiti ty juz prawie na finiszu
-
Hej, Hej,
Aga gratulacje córki!
Kiti imię wybrane?
Właśnie w tym cyklu startujemy! @ przyszła 14 sierpnia więc zabieramy się do działania i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wszystkie leki jakby co łącznie z zastrzykami mam w zapasie.
Dzięki dziewczyny ale nie nastawiam się jakoś bardzo żeby przy pierwszej próbie już się udało.
Buziaki!kiti, magdzia26, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Hej, Hej,
Aga gratulacje córki!
Kiti imię wybrane?
Właśnie w tym cyklu startujemy! @ przyszła 14 sierpnia więc zabieramy się do działania i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wszystkie leki jakby co łącznie z zastrzykami mam w zapasie.
Dzięki dziewczyny ale nie nastawiam się jakoś bardzo żeby przy pierwszej próbie już się udało.
Buziaki!
Uhuhu to zaciskam kciuki mocno i śle wiruski puki jeszcze są.Pismak lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A ja jutro wizyta ciekawe czy mój dzidź się zdecyduje w końcu ujawnić
W takim razie powodzenia Pismaczku :*magdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A więc dzidzia chyba jednak postanowiła być Teosiem waży 840 g i ma się dobrze
Ja mam wizyte za tydz ciekawe ile nasz juz waży. Dziś mam zamiar w końcu trochę poprasowacmagdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość