X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Rucia.. miło że tu wpadłaś.. napisz cos więcej, pokaż wykres (jesli prowadzisz).. może nie wszystko stracone? na 100% wiesz że nie jestes w ciąży? może cykl ci sie rozregulował?

Wykres prowadzę od kilku dni. Kiedyś prowadziłam regularnie, ale lekarz kazał mi to zostawić w cholerę bo nic z tego nie wynika.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Witaj Rucia!! a testy robiłaś??? to czemu @ się nie pokazała!!

Test płytkowy negatywny, dzisiaj beta negatywna. Testom sikanym nie ufam w ogóle! W tamtym cyklu miałam dwa testy pozytywne, a żadnej ciąży nie było. W dodatku wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem ciąży pozamacicznej :( Nie wiem czemu @ się nie pokazała? Mam regularne 28dniowe cykle, więc sama się zastanawiam w czym tkwi problem. Jeżeli do piątku @ nie nadejdzie, będę musiała wybrać się do lekarza.

NO to fakt do lekarza się wybierz!! niech ci zrobi przegląd tu i tam i będziesz wiedzieć na czym stoisz!!! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym moje cykle zawsze są jakieś dziwne. Temperatura skacze jak się jej podoba. Patrząc na cykle innych staraczek, moje przypominały sinusoidę. Raz w górę raz w dół ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Rucia.. miło że tu wpadłaś.. napisz cos więcej, pokaż wykres (jesli prowadzisz).. może nie wszystko stracone? na 100% wiesz że nie jestes w ciąży? może cykl ci sie rozregulował?

Wykres prowadzę od kilku dni. Kiedyś prowadziłam regularnie, ale lekarz kazał mi to zostawić w cholerę bo nic z tego nie wynika.

To ja może tez ten wykres w cholerkę pośle tylko tu na forum zostanę !!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Witaj Rucia!! a testy robiłaś??? to czemu @ się nie pokazała!!

Test płytkowy negatywny, dzisiaj beta negatywna. Testom sikanym nie ufam w ogóle! W tamtym cyklu miałam dwa testy pozytywne, a żadnej ciąży nie było. W dodatku wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem ciąży pozamacicznej :( Nie wiem czemu @ się nie pokazała? Mam regularne 28dniowe cykle, więc sama się zastanawiam w czym tkwi problem. Jeżeli do piątku @ nie nadejdzie, będę musiała wybrać się do lekarza.

NO to fakt do lekarza się wybierz!! niech ci zrobi przegląd tu i tam i będziesz wiedzieć na czym stoisz!!! :-)

Lekarka dała mi jasno do zrozumienia, ze przeciętna " warszawianka " zachodzi w ciąże w ciągu dwóch lat. Więc moje 13 misięcy to jest dopiero połowa, mam czas ... Aczkolwiek zaczyna mnie to powoli dobijać, że to wszystko tak długo trwa, a wyniki badań mam OK. Mąż z resztą też.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki ile mam roboty do nadrobienia to szok..:(rucia witamy:)
    gadgetko witaj kochana:)
    wiecie co a ja wam powiem Że wogóle nie czuje sie jak na @...nie mam plamin..brzuch boli ale bardzo delikatnie..piersi nie czuje..tylko tyle ze temp pomału w dól idzie...i tak sie zastanawiam czy to moze być za sparawa magnezu...

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już tyle lat i też nic a wyniki ok wszystkie!!! my widocznie do nieprzeciętnej grupy kobiet nalezymy!;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga a byłas na enpr.pl??P)tam jest fajny wykres:)mozna by powiedzieć ze w sam raz do tej metody rotzera:)sama ustawiasz granice wyzszych temp:)itd:)wszystko ładnie i przejrzyscie:)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam pytanie, może głupie ale cały czas mnie nurtuje: a mianowicie dlaczego temp.mi tak mocno nie spadała a mimo tego @ przyszła....

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiajcie, nie ma to jak relaskujaca kapiel, ale wiecie co po tej kąpieli am dziwne piersi, lewa w sumie juz mnie pobolewa ktorys dzien, ale zwlama to na zmiane pogody, bo jest po urazie i ja dobrze wiemy wtedy wszystkie takie miejsca bola, ale teraz sutek zrobil sie taki koszmarnie wrazliwy, wszystko uraza, prawie szczypie, normalnie tak jak wtedy gdy go sobie rozcielam w lipcu :( i oglnie sa takie jakies dziwne te piersi niby takie same ale jakies dziwne...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • gocha04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba siemię to ty sobie parzysz z ziarenek czy może jakieś tabletki?

Witamy Rucia.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    aga a byłas na enpr.pl??P)tam jest fajny wykres:)mozna by powiedzieć ze w sam raz do tej metody rotzera:)sama ustawiasz granice wyzszych temp:)itd:)wszystko ładnie i przejrzyscie:)

A zajżałam teraz tam to wydaje mi się to bardziej skąplikowane jak tu!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    a ja już tyle lat i też nic a wyniki ok wszystkie!!! my widocznie do nieprzeciętnej grupy kobiet nalezymy!;-(

Nie wiem od czego to zależy ... Mam córkę która ma prawie 9 lat, typowa wpadka, jeden jedyny raz, a tu proszę ... starm się ogólnie z mężem prawie 2 lata. W październiku 2011 poroniłam 3 tygodniową ciąże. Od tamtej pory nic się nie dzieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:

A zajżałam teraz tam to wydaje mi się to bardziej skąplikowane jak tu!!

mi tez sie tak na poczatku wydawało :)a póżniej był pikus:)i cały czas tam prowadze wykresy:)tam jakos lepiej to wszystko widac:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Hej. Mam pytanie, może głupie ale cały czas mnie nurtuje: a mianowicie dlaczego temp.mi tak mocno nie spadała a mimo tego @ przyszła....

Sandra może gorąca babka z ciebie i tyle!!

Sandraa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Woseba siemię to ty sobie parzysz z ziarenek czy może jakieś tabletki?

Witamy Rucia.

z ziarenek:)ale teaz będe pic tylko do owu..bo mi znajoma pielegniarka powiedziała ze przy długotrwałym stosowaniu powoduje tycie..i trzeba robic przerwy...

gocha04 lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga hehe ty to umiesz mnie rozbawić:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:

Mnie temperatury niczym nie zaskoczą. W poprzednim cyklu miałam 36,90 dzień wcześniej 36, 92 a pomimo tego @ przyszła. To chyba wszystko zależy od organizmu.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia a jeśli moge wiedzieć to czemu "warszawianki" maja gorzej w zajsciu w ciążę? wiekszy stres? szybxciej żyjecie? bo nie rozumiem odpowiedzi gin.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:

a pierwszy raz tak masz?przyczyn moze byc wiele...ja np tez tak mam ...z racji tego ze mi hormony wolno przed @ spadaja..i towarzysza temu plamienia..ale ze u Ciebie plamien nie ma..to raczej pzryczyna jest inna...a zmierz jutro nawet w ustach czy spadła bardziej:)

‹‹ 635 636 637 638 639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ