plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Rucia.. miło że tu wpadłaś.. napisz cos więcej, pokaż wykres (jesli prowadzisz).. może nie wszystko stracone? na 100% wiesz że nie jestes w ciąży? może cykl ci sie rozregulował?
Wykres prowadzę od kilku dni. Kiedyś prowadziłam regularnie, ale lekarz kazał mi to zostawić w cholerę bo nic z tego nie wynika. -
nick nieaktualnyRucia wrote:AGA 30 wrote:Witaj Rucia!! a testy robiłaś??? to czemu @ się nie pokazała!!
Test płytkowy negatywny, dzisiaj beta negatywna. Testom sikanym nie ufam w ogóle! W tamtym cyklu miałam dwa testy pozytywne, a żadnej ciąży nie było. W dodatku wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem ciąży pozamacicznejNie wiem czemu @ się nie pokazała? Mam regularne 28dniowe cykle, więc sama się zastanawiam w czym tkwi problem. Jeżeli do piątku @ nie nadejdzie, będę musiała wybrać się do lekarza.
NO to fakt do lekarza się wybierz!! niech ci zrobi przegląd tu i tam i będziesz wiedzieć na czym stoisz!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:zosia-ktosia wrote:Rucia.. miło że tu wpadłaś.. napisz cos więcej, pokaż wykres (jesli prowadzisz).. może nie wszystko stracone? na 100% wiesz że nie jestes w ciąży? może cykl ci sie rozregulował?
Wykres prowadzę od kilku dni. Kiedyś prowadziłam regularnie, ale lekarz kazał mi to zostawić w cholerę bo nic z tego nie wynika.
To ja może tez ten wykres w cholerkę pośle tylko tu na forum zostanę !! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Rucia wrote:AGA 30 wrote:Witaj Rucia!! a testy robiłaś??? to czemu @ się nie pokazała!!
Test płytkowy negatywny, dzisiaj beta negatywna. Testom sikanym nie ufam w ogóle! W tamtym cyklu miałam dwa testy pozytywne, a żadnej ciąży nie było. W dodatku wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem ciąży pozamacicznejNie wiem czemu @ się nie pokazała? Mam regularne 28dniowe cykle, więc sama się zastanawiam w czym tkwi problem. Jeżeli do piątku @ nie nadejdzie, będę musiała wybrać się do lekarza.
NO to fakt do lekarza się wybierz!! niech ci zrobi przegląd tu i tam i będziesz wiedzieć na czym stoisz!!!
Lekarka dała mi jasno do zrozumienia, ze przeciętna " warszawianka " zachodzi w ciąże w ciągu dwóch lat. Więc moje 13 misięcy to jest dopiero połowa, mam czas ... Aczkolwiek zaczyna mnie to powoli dobijać, że to wszystko tak długo trwa, a wyniki badań mam OK. Mąż z resztą też. -
nick nieaktualnydziewczynki ile mam roboty do nadrobienia to szok..:(rucia witamy:)
gadgetko witaj kochana:)
wiecie co a ja wam powiem Że wogóle nie czuje sie jak na @...nie mam plamin..brzuch boli ale bardzo delikatnie..piersi nie czuje..tylko tyle ze temp pomału w dól idzie...i tak sie zastanawiam czy to moze być za sparawa magnezu...gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiajcie, nie ma to jak relaskujaca kapiel, ale wiecie co po tej kąpieli am dziwne piersi, lewa w sumie juz mnie pobolewa ktorys dzien, ale zwlama to na zmiane pogody, bo jest po urazie i ja dobrze wiemy wtedy wszystkie takie miejsca bola, ale teraz sutek zrobil sie taki koszmarnie wrazliwy, wszystko uraza, prawie szczypie, normalnie tak jak wtedy gdy go sobie rozcielam w lipcu
i oglnie sa takie jakies dziwne te piersi niby takie same ale jakies dziwne...
-
Woseba siemię to ty sobie parzysz z ziarenek czy może jakieś tabletki?
Witamy Rucia.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyWoseba wrote:aga a byłas na enpr.pl??P)tam jest fajny wykres:)mozna by powiedzieć ze w sam raz do tej metody rotzera:)sama ustawiasz granice wyzszych temp:)itd:)wszystko ładnie i przejrzyscie:)
A zajżałam teraz tam to wydaje mi się to bardziej skąplikowane jak tu!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:a ja już tyle lat i też nic a wyniki ok wszystkie!!! my widocznie do nieprzeciętnej grupy kobiet nalezymy!;-(
Nie wiem od czego to zależy ... Mam córkę która ma prawie 9 lat, typowa wpadka, jeden jedyny raz, a tu proszę ... starm się ogólnie z mężem prawie 2 lata. W październiku 2011 poroniłam 3 tygodniową ciąże. Od tamtej pory nic się nie dzieje. -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Woseba wrote:aga a byłas na enpr.pl??P)tam jest fajny wykres:)mozna by powiedzieć ze w sam raz do tej metody rotzera:)sama ustawiasz granice wyzszych temp:)itd:)wszystko ładnie i przejrzyscie:)
A zajżałam teraz tam to wydaje mi się to bardziej skąplikowane jak tu!!
mi tez sie tak na poczatku wydawało :)a póżniej był pikus:)i cały czas tam prowadze wykresy:)tam jakos lepiej to wszystko widac:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Woseba siemię to ty sobie parzysz z ziarenek czy może jakieś tabletki?
Witamy Rucia.
z ziarenek:)ale teaz będe pic tylko do owu..bo mi znajoma pielegniarka powiedziała ze przy długotrwałym stosowaniu powoduje tycie..i trzeba robic przerwy...gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Hej. Mam pytanie, może głupie ale cały czas mnie nurtuje: a mianowicie dlaczego temp.mi tak mocno nie spadała a mimo tego @ przyszła....
Mnie temperatury niczym nie zaskoczą. W poprzednim cyklu miałam 36,90 dzień wcześniej 36, 92 a pomimo tego @ przyszła. To chyba wszystko zależy od organizmu. -
nick nieaktualnySandraa wrote:Hej. Mam pytanie, może głupie ale cały czas mnie nurtuje: a mianowicie dlaczego temp.mi tak mocno nie spadała a mimo tego @ przyszła....
a pierwszy raz tak masz?przyczyn moze byc wiele...ja np tez tak mam ...z racji tego ze mi hormony wolno przed @ spadaja..i towarzysza temu plamienia..ale ze u Ciebie plamien nie ma..to raczej pzryczyna jest inna...a zmierz jutro nawet w ustach czy spadła bardziej:)