plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:dzien dobry dziewczynki witam cieplo wszystkie i kazda z osobna
agga sorry ale spadek o 0.1 *C to w tym przypadku zaden spadek...
kobieto nie daj sie zwariowac... spoko luzik
a jak juz chcesz cos zbadac przy spadkach tempki to raczej progesteron bo to on glownie za nia odpowiada...
nie denerwuj sie bo gdzie tu jeszcze do konca...hehe
Gadgetko zobacz sobie mój wykres jak sie poprzestawiało mi dziś wszystko!! masakra jakaś -
cześc Gadgetuś
mnie od 2 dni bolą uwaga: sutki:) jak wieczorem zdejmuję biostonosz to sie nie moge dotknąć.. uważam że to przez tą przesuniętą owulke teraz hormon działa na zwyższonych obrotach i stąd te dolegliwości...gadgeta, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zosia szybka jesteś
dziękuję bardzo. To mam już lekturę na te ciemnie i zimne wieczory jak już będę czekać na zbliżający się koniec cyklu:)
cześć gadgetkazosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:hej gosiu aga i zosiu i mauysiu:)
aga no dziwnie cos u Ciebie z ta owulka... ja bym raczej obstawiala ten 13 dc...
jak sie czujecie kochane?
u mnie tez bialutko- ale pewnie szybko stopnieje...
no ja tez stawiam na 13dzien bo lekarz chyba lepiej widział co i jak!!
ach poprostu czekam na @ i tyle!!gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:pewnie masz racje zosiu- ja tak do konca sie na tym nie znam...
chociaz myli mnie ten dzisiejszy spadek u agi- no bo w koncu powinny byc 3 niezaklocone wyzsze temperatury...
badz tu czlowieku madry i pisz wiersze...
a taki autorytet ze mnie na forum że nawet sama siebie rozgryść nie potrafie!!! -
nick nieaktualny
-
oj Aga ale się usmiałam:)
ciekawe jakbys poszła do tego lekarza i pokazała jak komp. ci wyznaczył owulkę.. co on by na to?
tutaj możemy sie zastanowić i wysnuć wnioski że ten ovugriend nijak może sie mieć do rzeczywistego terminu owulacji.....gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:oj Aga ale się usmiałam:)
ciekawe jakbys poszła do tego lekarza i pokazała jak komp. ci wyznaczył owulkę.. co on by na to?
tutaj możemy sie zastanowić i wysnuć wnioski że ten ovugriend nijak może sie mieć do rzeczywistego terminu owulacji.....
Zosia lekarz pewnie by mnie wysniał jakbym mu ten wykres pokazała!!
a może on po tym wywiadzie był tak zakręcony a ja byłam pierwszą pacjętka ze czegoś nie zobaczył!! albo ja poprostu jestem całkiem pokręcona i roztrojona!! poczekamy do @ i zobaczymy kto miał racje -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Witaj Rucia!! a testy robiłaś??? to czemu @ się nie pokazała!!
Test płytkowy negatywny, dzisiaj beta negatywna. Testom sikanym nie ufam w ogóle! W tamtym cyklu miałam dwa testy pozytywne, a żadnej ciąży nie było. W dodatku wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem ciąży pozamacicznejNie wiem czemu @ się nie pokazała? Mam regularne 28dniowe cykle, więc sama się zastanawiam w czym tkwi problem. Jeżeli do piątku @ nie nadejdzie, będę musiała wybrać się do lekarza.