plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
marcik49 wrote:zosia-ktosia wrote:Malvinka wrote:Dzień dobry wszystkim
U nas śnieg, prawie samochodem na drzewo wpadłamDobrze, że na liczniku miałam nie więcej niż 15-20 km/h bo bym się nie wyrobiła pewnie
Trzymam za Was wszystkie kciuki, żeby każdej spełniło się to, czego chce. Bo oczywiście nie mam tutaj czasu czytać wszystkich stron, które naklikałyście, więc nie mogę życzyć każdej z osobna
uważaj na siebie
witaj Marcik
oooooWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2012, 06:01
MARTUŚKA -
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:mauysia tam gdzie podałas po zapisaniu sie mozna dostać ta ksiazke w formie e-booka za free:)
chyba tez skorzystamogolnie Mauysia wrzuc link do tego sklepu do watku z linkami i wy dziewczyny te sowje linki tez tam dodajcie, bedzie nam latwiej szukac potem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Woseba wrote:mauysia tam gdzie podałas po zapisaniu sie mozna dostać ta ksiazke w formie e-booka za free:)
chyba tez skorzystamogolnie Mauysia wrzuc link do tego sklepu do watku z linkami i wy dziewczyny te sowje linki tez tam dodajcie, bedzie nam latwiej szukac potem
Amiciziu tylko cwani sa bo jest % ksiazek gratis:)i ta jest na 4 pozycji dzis dotaąłm pierwsza pojutrze dostane 2 itd..nie dali wszystkich naraz... -
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:Amicizia wrote:Woseba wrote:mauysia tam gdzie podałas po zapisaniu sie mozna dostać ta ksiazke w formie e-booka za free:)
Amiciziu tylko cwani sa bo jest % ksiazek gratis:)i ta jest na 4 pozycji dzis dotaąłm pierwsza pojutrze dostane 2 itd..nie dali wszystkich naraz...
a co tam mi sie nie spieszy jakos poczekam cierpliwieja juz ta metode znam a ksiazka sie przyda bo czasem sie pojawiaja jakies nietypowe sytuacjie lub watpliwosci to jest gdzie sprawdzic
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Woseba wrote:Amicizia wrote:Woseba wrote:mauysia tam gdzie podałas po zapisaniu sie mozna dostać ta ksiazke w formie e-booka za free:)
Amiciziu tylko cwani sa bo jest % ksiazek gratis:)i ta jest na 4 pozycji dzis dotaąłm pierwsza pojutrze dostane 2 itd..nie dali wszystkich naraz...
a co tam mi sie nie spieszy jakos poczekam cierpliwieja juz ta metode znam a ksiazka sie przyda bo czasem sie pojawiaja jakies nietypowe sytuacjie lub watpliwosci to jest gdzie sprawdzic
no niby tak:)ale ja i tak wole tradycyjna ksiazke:)mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jakbym miała wasze maile to wam też bym wysłała skan ksiązki o naturalnym poczęciu:)
jakby co: [email protected] - piszcie to wam wyslę. -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:jakbym miała wasze maile to wam też bym wysłała skan ksiązki o naturalnym poczęciu:)
jakby co: [email protected] - piszcie to wam wyslę.
to ja zośka poproszę!!! [email protected] mój adres!!
ja sobie pozurki maluje wieczorem to te na imprezie będa odszykowana jak na wesele by szły!!!zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
zosiu to i ja poproszę. Już piszę maila.
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnydzien dobry dziewczynki witam cieplo wszystkie i kazda z osobna
agga sorry ale spadek o 0.1 *C to w tym przypadku zaden spadek...
kobieto nie daj sie zwariowac... spoko luzik
a jak juz chcesz cos zbadac przy spadkach tempki to raczej progesteron bo to on glownie za nia odpowiada...
nie denerwuj sie bo gdzie tu jeszcze do konca...heheShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Amicizia wrote:ja na razie was opuszczam ide wziac relaksujaca kapiel
szczęściara..a ja chyba idę popracować. Albo jeszcze poczytam sobie wątek założony przez Małą jak to ładnie oznajmić M, że jest się w ciąży. Fajne pomysły były.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧