plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie pomalutku dzionek mija trochę nerwowy dzionek i burzliwy ale teraz jest ok
Robiłam test w wiem że na 100 % nie jestem w ciąży
. Za niedługo do spania się będę szykować. Szkoda że fasolek niema ale mikołaj będzie może hojniejszy
ja już list do niego będę pisać i napisze żeby wam wszystkim fasolki dał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2012, 21:16
zosia-ktosia, Amicizia, gadgeta, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
gocha04 wrote:wow Dora wytrwałe jesteście, a coś konkretnego niecierpiącego zwłoki sie stało z oczami czy jakaś kontrol rutynowa?
Mama miała badanie kwalifikujące na zabieg usunięcia zaćmy ocznej. Samo badanie trwało 5 minut. Operacja ma maju. To już drugie oko, bo na pierwsze mama czekała 2 lataWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Zosia dobrej nocy
no niestety na zacme sie tyle czeka w naszym kraju, to nieciekawie ma twoja mama
ja siedze w zdjeciach z ziemi sw. kiedys trzeba je w koncu zrobic ale moemntami mam dosc a na razie robie tylko te co obiecalam dacale dzis z milych wiesci przyszedl mi film jak jezdze na wielbladzie
-
DORA to przypomniał mi sie taki wierszyk Polska rzeczywistość - czyli NFZ - Niezła Farsa Zdrowotna. Jutro wam podeślę, bo mam go na kopmie w pracy.
A teraz idę tulić się do M i spać.Amicizia, Dora, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Mała ty pisz list, żeby nam Mikołaj podrzucił po fasolce, a my będziemy pisać list, żeby tobie podrzucił. I takim sposobem będziemy wszystkie szczęśliwe.
Wiecie jak się smiesznie czyta jak dziewczyny użalały się, wściekały i martwiły tym, że nie mogą zaskoczyć,a w suwaczku już kilkudziesiaty tydzień ciaży. Mi poprawia to humor, bo żadna nie zna dnia ani godziny jak z zaskoczenia przyturla się fasolka:)
I tym optymistycznym akcentem, żegnam się z wami ja... biedronka pstra. Kolorowych snów.gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki dopiero dorwalam sie do kompa...
u plemniczki dobrze-nie musicie sie martwicdoleczala dzisiaj przeziebienie i lezala caly dzien w lozku. plamien juz nie ma a jutro idzie na kontrolne usg i badania krwi na bete i progesteron. na pewno sie niedlugo odezwie
gocha- ta moja Mila to jest taki pieszczoch jakich malo-wystarczy ze sie tylko poloze to juz wskakuje na brzuch lub plecy (w zaleznosci od tego jak leze) i zaczyna mruczec i mnie ugniatac lapeczkami... a zawsze jak wracam do domu ( i niewazne czy mnie nie bylo caly dzien czy tez poszlam na chwile do sklepu) to obowiazkowo musze ja wziac na rece i pomiziac bo ona przeciez juz sie stesknila za pancia...i zawsze wtedy lize mnie po szyi i po uchu- tak sie glupcia cieszy ze ma pania przy sobie... mam nadzieje ze dziecie w brzusiu sie przyzwyczai do mruczenia bo jak juz bedzie po tej stronie to na pewno bedzie je czesto slyszec...
Fedra, gocha04, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCałe szczęście że moja sąsiadka o moich staraniach się nie wygadała!!! a nasłuchałam się jak to już 3 dziecka nie chcą jak mają dość macierzyństwa
porażka normalnie!!! ale nie myliłam śie w tym że ubrane będą jak na wesela jedna od drugiej ładniejsza musiała być tylko ja i jedna w towarzystwie normalnie ubrane!!! -
ehhh ja się naczytała o owulacji i juz w ogole nie wiem nic
z materiałów od Zosi wynika mniej więcej,że
Owulacja może nastąpić 2-4 dni po szczycie śluzu(po śluzie nawet gorszej jakości mającego cechy płodności).
Owulacja może nastąpić 4 dni przed wzrostem temperatuty, lub w dzień pierwszego lub drugiego jej wzrostu.
(naturalna Regulacja str 33)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2012, 21:58
mauysia lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥