X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja na razie lece pod prysznicek kochane moje. Tymczasem :)

• Dora Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo witaj Gadetko i żegnaj Gadetko:)

gadgeta lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    cześć laseczki jak wieczór!!!
    ja już po barburkowej imprezie i przyznaje się szczerze zgrzeszyłam troch!!!jutro moją tempka nie może być brana pod uwagę ;-)

No jeszcze mi wolno bo nic nie wiem !!! ale zaszalałam dziś hi hi!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    no aga to widze ze sie dobrze bawilas :)

gadgetka zabawa była ok 4 pijane dziewczyny od czasu do czasu kłuciły się o byle co!!

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauważyłam że odkąd się obserwuje to zmniejszyłam alkohol do minimum ( a kiedyś mogłam wypić) to teraz pije i pije i nic mi nie ma!!dziewczyny wszystkie już pijane a ja nic!!:-)

• Dora Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym razem uciekam, miłej nocki:)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest tu kto!!;-)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc Dora i gadgeta

i dziekiza dobre wiesci o plemniczce

kotek super,

Dora z ta owulacja tak juz jest ze sie jej nie da przewidziec mozna tylko zaobserwowac okres plodny i tyle :)

gadgeta, Dora lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzielomnie cos na sprztanie jak to u mnie zwykle bywa przed @ jakos tak mam ze jak mi sie zachce porzadkowac to pora juz nie ma dla mnie znaczenia,a ze lubie dlugo spac to czasem wole zrobic cos wieczorkiem poznym niz rnao miec jeszcze tyle do zrobienia :D

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogole to ktos tu jeszcze jest? :D

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ale męczę się z bólem brzucha trochę...zaraz wracam...

No jestem ale Ty amiczko poszłaś chyba, co?

Zamiast słodyczy dziś zaliczyłam dwa jabłka...jest nieźle...póki nie ma kusicieli, to jest wspaniale...może się uda wytrwać? A jeśli bez słodkiego poczuję się lepiej, to tak zostanie...totalny odwyk...wieczorem kusiło mnie troszkę, bo czekoladka żurawinowa w kuchni ale nie dałam się, kogo chciałabym oszukać? Samą siebie?

No i witam nowy dzień nie zakończywszy snem dnia poprzedniego, spadam do łóżeczka...śpijcie spokojnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2012, 22:59

gadgeta, mauysia lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jestem jeszcze
    musze plyty nagrac maz mi wreszcie laskawie Nero nagral

a jak brzuszek?

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2012, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak falami boli...tak jakby skurcz w dole, w jelitach...teraz nie boli...ja chyba obudzę jakoś ładnie mojego M. :-D Do jutra zatem...nagrywajcie spokojnie...ups...do dzisiaj;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2012, 23:06

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2012, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrej i spokojnej nocy Mazurcia no i niech ci M pomoze na ten ból :) obu ci do jutra przeszlo

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze nie spie przez te płytki ale chce je jutro wyslac no i tak siedze i czekam az sie nagraja i stwierdzilam ze mi tak ogolnie to goraco itd tak troche jakbym goraczke miala, wiec stwierdzilam ze sobie a tak z ciekawosci zmierze temeprature a tu 37,28, jak na mnie to bardzo wysoko, bo zadko w chorobie mam taka jedynie przy anginie mam 40 stopni ale to na pewno nie angina, hehehe a moze jednak rosnie jakas fasolka w moim brzuszku... jak miło miec nadzieje i sie tak nudzic, a ta godzina to sprzyja głupim pomyslom... juz osttania plyta idzie i ide spac bo glopoty mi do glowki przychodza a ogolnie to juz na prawde padnieta jestem...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)widze ze dzis jestem pierwsza:)i chyba mnie choróbsko bierze:)nie za fajnie sie czuje:(i temp podskoczyła:(takze trzeba zaczac sie kurowac zeby sie nie rozwinęło...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to żeby Was choróbsko nie rozłożyło...ja dalej remont i sprzątanie...mam wrażenie, że nie zdążę na czas...po co moja temp tak świruje? Na złość...a potrafię mieć 37, 4 nawet...cóż...nie w tym cyklu...no przyjdź @, bo chcę pościelowo-spacerowe Święta...

Miłego dnia dziewczynki...u nas śnieg leży jeszcze...

Wosebka ale ostrożnie się kuruj, bo wirusik może być przykrywką do faktycznej domniemanej przyczyny wzrostu...bardzo Ci tego życzę...

Termin @ wcześniej miałaś na 5-tego...choróbska Ci nie życzę na pewno.
    Ubieram się ciepło i na podwórko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 06:12

Woseba, mauysia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    No to żeby Was choróbsko nie rozłożyło...ja dalej remont i sprzątanie...mam wrażenie, że nie zdążę na czas...po co moja temp tak świruje? Na złość...a potrafię mieć 37, 4 nawet...cóż...nie w tym cyklu...no przyjdź @, bo chcę pościelowo-spacerowe Święta...

Miłego dnia dziewczynki...u nas śnieg leży jeszcze...

Wosebka ale ostrożnie się kuruj, bo wirusik może być przykrywką do faktycznej domniemanej przyczyny wzrostu...bardzo Ci tego życzę...

Termin @ wcześniej miałaś na 5-tego...choróbska Ci nie życzę na pewno.
    Ubieram się ciepło i na podwórko...

hej muzuarciu:)no będe ostroznie sie kurować:)a juz myslałam ze mi przeszło...najadlam sie czosnku codziennie herbatka z cytryną i sokiem malinowym...jednak choroba mnie chyba pokonala:(
    u nas tez śnieg ale dzis nawet cieplo:)tylko - 2 ale ja ubralam cieplutki golf bo tu w pracy zimno:(dodatkowo siedze blisko drzwi i strasznie ciągnie przez nie:(ale dobrze żej jest klima w pokoju:)to sie troche nia dogrzewam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 06:22

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć muzarciu i wosebko :)

No kurczę, mam nadzieję, nie tylko choroba stoi za tym skokiem, wosebko... Ale na razie to możemy tylko gdybać i trzymać kciuki, a okaże się już jutro. Czekam więc niecierpliwie.

Woseba lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć muzarciu i wosebko :)

No kurczę, mam nadzieję, nie tylko choroba stoi za tym skokiem, wosebko... Ale na razie to możemy tylko gdybać i trzymać kciuki, a okaże się już jutro. Czekam więc niecierpliwie.

hej mauysia:)no ja tez póki co przyjmuje to na chłodno..jeszcze sie wszystko moze wydarzyć...raz juz miaąłm taki skok..wiec wiem ze to nie jest zaden pobjaw..zwłaszca ze sie czuje nie najlepiej:(a wogóle to juz mi wszystko jedno..jak ma byc @ to niech juz przyjdzie:)bo chciałabym jeszcze zdążyc postarac sie przed moim wyjazdem:)

‹‹ 644 645 646 647 648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ