plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:muzarcia wrote:Obliczenia dla rocznej sprzedaży:
a) przychod
b) koszty stałe
c) koszty zmienne
d) st. marży bezpieczeństwa
Jeśli Muzarcia dobrze rozwiązała, to zrzekam się mojego "gurostwa" w sekcie na jej rzecz
no wiesz jak to w sekcie każdy ma swoją wyznaczoną funkcję
ja mogę być od interpretacji wyników nasienia podobno mam już w tym wprawę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Beata wrote:Rucia wrote:AGA 30 wrote:Rucia wrote:Beata wrote:Rucia życzę Ci z całego serca powodzenia w starankach i jak najszybszego zafasolkowania
No to teraz moje kolejne pytanieJak bardzo ufacie testom ciążowym płytkowym?
Rucia ja 3 pozytywne wyjdą to wierzę!!
Mi w tamtym cyklu wyszły 2 pozytywne a w ciąży nie byłam
Wiecie co przeżyłam, jak okazało się, że nie ma fasolki? No załamka normalnie.
jakto ? wyszły ci pozytywne testy a lekarz nie potwierdził?
Testy sikane pozytywne, beta ujemna. Prawdopodobnie była to ciąża biochemiczna. Dlatego teraz patrzę z przymróżeniem oka na testy sikane.
No wiesz Ruciu, jakby nie patrzeć, to one wcale nie zakłamały wyniku... Jak robiłaś testy byłą wczesna ciąża, potem się niestety zakończyła, poszłaś zrobić betę, a hormon zdążył już spaść...
Dlatego nie zaleca się robienia testów przed spodziewanym dniem @ (albo i tydzień po), bo mogą potem wyjść na jaw takie przykre sprawy
ja też tak miałam, test ok, beta ok a po 2 tyg. nici... teraz mój gin powiedział, bym test najwcześniej zrobiła tydzień po terminie spodziewanej @ -
mauysia wrote:Fedruś, a możesz zadania wysyłać muzarci na priva:) ? Ja mam traumę związaną z matematyką jeszcze z czasów liceum i słabo mi się robi jak widzę cyferki, plusy i minusy
jasne przecież niechę pogłębiać niczyje traumy wystarczy że ja o mało co nie zasłabłam jak zobaczyłam plan zajęć ble...mauysia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:mauysia wrote:Fedruś, a możesz zadania wysyłać muzarci na priva:) ? Ja mam traumę związaną z matematyką jeszcze z czasów liceum i słabo mi się robi jak widzę cyferki, plusy i minusy
jasne przecież niechę pogłębiać niczyje traumy wystarczy że ja o mało co nie zasłabłam jak zobaczyłam plan zajęć ble...
ja w podstawówce miałam same 5-tki potem w technikum 3-ki. a na uniwerku medycznym na ekonomii same 2 i dlatego zrezygnowałamFedra lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:zosia-ktosia wrote:ja tak z innej beczki.. w pokoju gdzie pracuję mamy wykładzinę i wiele sprzętu komputerowego.. nie ma dnia żeby mnie prąd nie kopnął, tzn przy włączaniu przechodzi iskra i tak cholernie boli.. codzień nawet kilka razy dziennie.. kolega się śmieje bo jak wychodze to dotykam najpierw drzwi a potem klamki żeby mnie nie kopnęło.. ja jakaś dziwna jestem. był elektryk i zmienił włącznik bo niby to on przewodził prąd.. ale nic się nie zmieniło.. dziwna istota ze mnie:(
Zosia ja tez tak mam ciągle mi cos w pracy strzela aż podskakuję
Tak ja też jak do szafy z dokumentami podchodzę to wali po łapach i koło drukarki, ale pytaliśmy się gościa i powiedziął, że to nic groźnego. Tylko takie strzały zauważyłam, że mam zawsze jak się zima zbliża.
AGA niestety nic nie odczuwam, w związku z twoim zdrowiem he he:) ale do swojego stanu też nic, także czekać nam pozostaje:) ja do 16.XII czekam.
a ja tylko biorę Folik i MagB6, póki co.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
zosia-ktosia wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:Fedruś, a możesz zadania wysyłać muzarci na priva:) ? Ja mam traumę związaną z matematyką jeszcze z czasów liceum i słabo mi się robi jak widzę cyferki, plusy i minusy
jasne przecież niechę pogłębiać niczyje traumy wystarczy że ja o mało co nie zasłabłam jak zobaczyłam plan zajęć ble...
ja w podstawówce miałam same 5-tki potem w technikum 3-ki. a na uniwerku medycznym na ekonomii same 2 i dlatego zrezygnowałam
ja w podstawówce zaczęłam od 1 skończyłam na 5, w licemu z matmy miałam 3 a z rachunkowości różnie (technikum ekonomiczne) na licencjacie rach nie miałam bo to stosunki międzynarodowe były więc skończyło się tylko na matmie i statystyce (do przeżycia) ale żeby mi na mgr dawali rachunkowość to już przesada zważywszy że jeszcze nie mieliśmy ćwiczeń i był tylko jeden wykładi nikt nic nie wie ale ona wymaga więc tylko się powieśić albo szukać pomocy u dobrych dusz w tym przypadku u Muzarci
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLibra w takim razie muszę zacząć uzbrajać się w cierpliwosć, bo najchętniej wszystkie testy robiłabym w dniu spoidziewanej miesiączki. Ale na szczęście mój M. sprowadza mnie szybko na ziemię, on spokojniej podchodzi do tesów niż ja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 10:34
Libra lubi tę wiadomość
-
a mnie sie z 12 na 13 przesunął termin spodziewanej @..
kiedyś robiłam testów masakryczną ilośc wystarczyło że @ 1 dzień mi sie spóźniała już miałam zapas testów wykupiony z czasem mój mówił nie rób bo jak zrobisz to dzisiaj dostaniesz i tak było więc teraz nie robie i też dostaje ale się już tak nie stresuje17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny