plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymnie też już od wczoraj brzuch boli jakby @ miała przyjść
a dzisiaj tak promieniuje, że szok! boli miednica i bardziej lewa strona, aż do pachwiny! jak tylko zrobię gwałtowny ruch, to mnie kuje i skurcze jakbym miała... nawet jak tupnęłam obcasem;)
a @ ma teoretycznie pojawić się 15.12.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 10:49
-
Rucia wrote:Fedra mnie też boli i dobrze by było gdyby w końcu @ przyszła do czekam od 6 dni
mnie boli w sumie od kilku dni powiedzmy że od owulacji (jeśli miała miejsce) i niestety będzie się to ciągło do @ czyli według wyliczeń jeszcze tydzień masakra...
tak Beatko każdej z Nas na podstawie Naszych wpisów temp i takich tam
no i dobrze by było zeby wpadła w zaspę i nie przyszła chyba wszystkie na to czekamy ale oczywiście nie przyszła z powodu 2 kresek a nie czego nie dobrego...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Beata wrote:dziewczyny wy nie czekjkcie na @ nie przyjdzie!
Beatko wpadnie @ w zaspy śniezne i się nie pojawi!!
właśnie tak sniegu coraz więcej ona nie da sobie z nim rady!AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:mnie też już od wczoraj brzuch boli jakby @ miała przyjść
a dzisiaj tak promieniuje, że szok! boli miednica i bardziej lewa strona, aż do pachwiny! jak tylko zrobię gwałtowny ruch, to mnie kuje i skurcze jakbym miała... nawet jak tupnęłam obcasem;)
a @ ma teoretycznie pojawić się 15.12.
może miednica sie przygotowuje...obyFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:dziewczyny wy nie czekjkcie na @ nie przyjdzie!
właśnie tak sniegu coraz więcej ona nie da sobie z nim rady!
u mnie nie ma śniegu... to zapewne przyjdzie wredny małpiszon... -
dziewczyny a mi się nic nie pokazało, nadal mam owulację na 15 grudnia chociaz już jesetm po i małpe na stycznia, wg średniej z moich wszystkich cykli.... bez sensu powinni chociaz mi ten termin owulacji wykasować skoro już mi wyznaczyło
a możliwe żeby fl trwała 30 dni?Oliwka 2006
-
Libra wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:dziewczyny wy nie czekjkcie na @ nie przyjdzie!
właśnie tak sniegu coraz więcej ona nie da sobie z nim rady!
u mnie nie ma śniegu... to zapewne przyjdzie wredny małpiszon...
spokojnie daleko jeszcze do twojego terminu wię zdąży napadać
ja się boje że u mnie to zdąży śnieg stopnieć do 12.12 ehhh17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedra oglądałam wczoraj pogodę to ma przez 2 dni padać śnieg (narazie u mnie nie pada) a potem już mrozy, więc śnieg sie utrzyma do 12 spokojnie
Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:dziewczyny a mi się nic nie pokazało, nadal mam owulację na 15 grudnia chociaz już jesetm po i małpe na stycznia, wg średniej z moich wszystkich cykli.... bez sensu powinni chociaz mi ten termin owulacji wykasować skoro już mi wyznaczyło
a możliwe żeby fl trwała 30 dni?
spokojnie może jeszcze dwa dni i wszystko sie wyprostuje moze to jakiś chwilowy błąd... albo Ci wróży brak @ przez kolejne 9 miesiecyoby oby
Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:Beata wrote:TO KAZDEJ Z wAS OVU POKAZUJE TERMIN @?
tak każdej:)
Mi nie pokazuje, może dlatego że nie mam Premium.
hmmm to chyba nie ma znaczenia czy masz czy nie to taka rzecz którą powinno pokazywać, zawsze mozesz napisać do saportu pytanie czy to jest związane z brakiem premium?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Fedra oglądałam wczoraj pogodę to ma przez 2 dni padać śnieg (narazie u mnie nie pada) a potem już mrozy, więc śnieg sie utrzyma do 12 spokojnie
u mnie co chwila sypie to znaczy pruszy tak delikatnie więc szansa jakaś na nie stopnienie jest Libra spoko zaraz troche mojego śniegu spakuje i wyślę do ciebie to sobie przed drzwiami rozsypiesz żeby cholera wredna w niego wpadła i nie wylazłaBeata, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ja mam dziś ostatni dzień darmowego abonamentu, a owulację pierwszą zaznaczyli mi już 6 dni temu i nadal nie zniknęły te ststystyki
heheheh
Fedra fajnie by było
ale potem już mi nie pokaże jak skończy się abonament prawda?
ale możliwa wogóle jak tak długa fl? wie ktoś coś na ten temat?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Libra o kurdę wyjrzalam teraz za okno u mnie też już się stopił ;(
Dziewczyny wystarczy że u mnie śnieg jest jak się u mnie zakopie to do was nie dotrze juz!!!
AGA, a kiedy masz termin @?
libra ja mam dwa terminy he he !!! licząc moją faze to na 10-11 a według poprzedniej @ to na 15!!!
więc ta @ u mnie posiedzi w tym śniegu!!!Beata, Libra lubią tę wiadomość