plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
muzarcia wrote:Na owulację nie i na @ nigdy nic nie zwiastowało no chyba, że godzinkę dwie, trzy może głowa tak specyficznie bolała...już wiem, to napewno to odstawienie słodycz spowodowało ten śluz...jak taki ma być to ja już nie jem czekolady he he na ostatnie krwawienio-plamienie miałam pierwszy raz jazdy, głowa bolała mocno kilka dni wcześniej, aż mnie mdliło, leżałam, bo było mi strasznie zimno...no chyba w ciąży nie byłam...poprzedni cykl miał 60 dni i ćwiczyłam na siłowni jak się różowym śluzem zaczęło...ja już naprawdę nie wiem...dobrze, że tu jestem i mierzę co się da...dobrze, że jest mauysia i, że Wy jesteście, że można wspólnie pomyśleć i pogdybać.
Mazurciu od słodyczy zmniejsz sie śluz?
widze ze masz takie same problemy jak ja
przy długim cyklu tez mam przenajróźniejsze objawy i bóle głowy i wymioty i ciągle jest nadzieja na ciąze... a jakże zgubna..i tak co miesiącOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyZosiu ja tak miewam tylko czasami...wykładzina sztuczne włukno i jest naładowane inaczej niestety...ubierz kiedyś samą bawełnę i len np i wtedy zobacz co się będzie działo...tylko jak Cię trzepnie porządniej to bez reklamacji proszę he he
Ja mam tak w super i hiper marketach -
nick nieaktualny
-
Jeeeeżu, zejdźcie ze mnie laseczki, bo mi aż głupio
!
Ja nie jestem żadną wyrocznią, a wręcz przeciwnie, bo tylko powtarzam, że nie ma sensu wyznaczać dnia owulacji (w warunkach domowych), bo prawidłowe wykonanie tego jest niemożliweCo możemy zrobić, to za pomocą obserwacji wyznaczyć sobie pewne okno największej płodności i w tym oknie zadbać o serduszkowanie
Jaka strategia tego serduszkowania (czy codziennie, czy dwa dni, czy x razy dziennie...) to zależy od cech charakterystycznych dla każdej kobitki, więc nie ma też jednej dobrej recepty.
"Sprzedawana" przeze mnie metoda mówi głównie o tym, że "wiem, że nic nie wiem"I że trzeba przynajmniej zadbać o to, żeby żadna okazja na zafasolkowanie nie umknęła.
Fedra, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Ja Wam powiem, żebyście nie wyczekiwały tak tej owulki, bo sperma żyje w Nas jeszcze 4 dni po stosunku, więc jak to ładnie gdzieś wyczytałam, nasienie czeka sobie spokojnie na jajeczko
Ja jestem za tym, żeby się po prostu byzkać. Stres hamuje owulacje pamiętajcie o tym !
mauysia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:ja tak z innej beczki.. w pokoju gdzie pracuję mamy wykładzinę i wiele sprzętu komputerowego.. nie ma dnia żeby mnie prąd nie kopnął, tzn przy włączaniu przechodzi iskra i tak cholernie boli.. codzień nawet kilka razy dziennie.. kolega się śmieje bo jak wychodze to dotykam najpierw drzwi a potem klamki żeby mnie nie kopnęło.. ja jakaś dziwna jestem. był elektryk i zmienił włącznik bo niby to on przewodził prąd.. ale nic się nie zmieniło.. dziwna istota ze mnie:(
zosiu, współczuję... Nienawidzę tych strzałów prądu... Mamy w pracy jeden "strzelający" telefon, ale wystarczy z niego nie korzystać, żeby nie zostać kopniętym. A z drzwi raczej korzystać trzeba...zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Beata wrote:Aguś przykro mi mam nadzieję że nigdy wiecej nic takiego sie nie powtórzy, a kiedy masz termin@?
Beatko @ ok 15 ma przyjść ale ten cykl mam tak pokręcony że szok !! lekarz owulke potwierdził 4 dni szybciej niż się spodziewałam!!i nie wiem czy i szybciej @ nie przyjdzie!!
Aguś ja mam nadzieję że Cię już nie odwiedzi w tym rokuFedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyTeraz mam taki trądzik i zmiany skórne jak nawet nie miałam w młodości, to tłumaczę oczyszczaniem organizmu, bo wody dużo piję i aqua femin zażywam...one detoksykują i zmniejszają obrzęki...może od tego ale całe czoło, dekolt no massakra jakaś...i remont w domu, to kurz i pył i to pewnie jedno do drugiego...
-
a ja bym tak nie wierzyła ze ta sperma sobie czeka bo żywotność żołnierzyków u mojego M. jest tak fatalna ze szok więc metodę mam jedną jak skończy się @ to co drugi dzień serduszkowanie do momentu aż nie zaczne się czuć źle to znaczy kiedy zacznie boleć mnie brzuch tak ze już nie mam ochoty na bzykanko
Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:AGA 30 wrote:Rucia wrote:Beata wrote:Rucia życzę Ci z całego serca powodzenia w starankach i jak najszybszego zafasolkowania
No to teraz moje kolejne pytanieJak bardzo ufacie testom ciążowym płytkowym?
Rucia ja 3 pozytywne wyjdą to wierzę!!
Mi w tamtym cyklu wyszły 2 pozytywne a w ciąży nie byłam
Wiecie co przeżyłam, jak okazało się, że nie ma fasolki? No załamka normalnie.
jakto ? wyszły ci pozytywne testy a lekarz nie potwierdził?Oliwka 2006
-
Rucia wrote:A Ja Wam powiem, żebyście nie wyczekiwały tak tej owulki, bo sperma żyje w Nas jeszcze 4 dni po stosunku, więc jak to ładnie gdzieś wyczytałam, nasienie czeka sobie spokojnie na jajeczko
Ja jestem za tym, żeby się po prostu byzkać. Stres hamuje owulacje pamiętajcie o tym !
Nic dodać, nic ująć
[tylko żeby przetrwały aż 4 dni trzeba jeszcze mieć megaparametry śluzu i nasienia... ale tak, to podobno możliwe]
-
Beata wrote:Fedruś nie ma za co NALEŻy Ci się w końcu
Każdej z Nas się należydlatego tak strasznie się cieszę jak słysze o nowych fasolinkach
i wyczekuje kiedy będzie następna zamiast uczyć się na zajęcia
Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:W kolejnych mądrości ciekawostka taka, że taka najlepsza sperma mężczyny jest po 2,5 miesiąca celibatu! A w ogóle czy wasi mężczyźni mieli robione badania nasienia?
mój miał kilkukrotnie teraz czekamy na styczeń żeby powtóreczke machnąć chociaż jakbym chciała żeby zrobił badanie przed świętami ale się cholera uparł że nie i już dopiero styczeń17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Teraz mam taki trądzik i zmiany skórne jak nawet nie miałam w młodości, to tłumaczę oczyszczaniem organizmu, bo wody dużo piję i aqua femin zażywam...one detoksykują i zmniejszają obrzęki...może od tego ale całe czoło, dekolt no massakra jakaś...i remont w domu, to kurz i pył i to pewnie jedno do drugiego...
na pewno! u mnie jak był remont to od tego kurzu miałam pryszcze, że hej... masakra jakaś! a teraz wszystko wróciło do normy... wyskoczy coś od czasu do czasu;) -
nick nieaktualnyMożesz zmienić ładunek elektryczny u siebie jutro dotknij najpierw kaloryfera przed tymi drzwiami...dłonie połóż na kaloryferze albo przejedź nimi po nim. Dobrze, by było, żeby był z tych starszych ale nowe chyba też działają....zapytam mojego M. przy okazji...on z wodą i ładunkami elektrycznymi cały czas pracuje...jak masz grzejnik u siebie w pokoju to spróbuj teraz i zobaczymy czy to to co myślę...ja to jestem spec od szukania cieków wodnych...różdżki to mi się aż do tyłu wyginają jak ciek jest za mną he he taka czuła jestem aż mój M. był w szoku...jeden odkryty ukryty talent...
zosia-ktosia lubi tę wiadomość