X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ten ovu to lubi wkręcać i przestawiac wszystko!!i w co wierzyć he he :-)!!!

w siebie! :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Mauysia ty też masz wykres niczego sobie. może to ten szczęsliwy:) byś miała prezencik na święta:)

No Zosiu, fajnie by było, gdyby te temperatury się przekładały na konkretny wynik ;) Wiemy jednak, że tak nie jest i że może być tak albo tak.
    Na szczęście nadal jakimś cudem udaje mi się zachować zimną głowę, więc jak przyjdzie @ to się nie załamię, tylko najwyżej pomyślę, że przynajmniej nie zmarnują mi się nakupione testy owulacyjne :D ;)

Mayusiu masz rację najważniejsze pozytywne nastawienie ;)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra było minęło trudno. Cały czas żyję nadzieją, że kiedyś się w końcu uda tak? :-)

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wierzę w Mayusie ;)

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruccia bardzo mi przykro

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra było minęło trudno. Cały czas żyję nadzieją, że kiedyś się w końcu uda tak? :-)

nadzieja najważniejsza wazne by się nie poddawać :) dobrze że jesteś taka silna :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    no bo powiem że tu też bym tak obstawiała i dlatego napisałam że pewnie ovufriend przesunie ci owulkę.. musisz kolejna temp wpisać i wtedy zobaczym,y co on zrobi.. może mu fałszuja te temp z 5 i 7 dnia, bo są tak niskie..

79696c8bc7d62ef04cc930f0bd8add75.png

Dzięki :) Jak dla mnie, to w tym cyklu masz o wiele czytelniejszy skok i że lada dzień Ovu zaznaczy czerwoną pionową krechę 13 dc. Trzymam kciuki za Twój cykl :)

jak będzie w 13dc owu, to nici z tego cyklu, bo serduszkowań nie było... mieliśmy w sobotę i niedzielę parapetówkę... mój m nie był pijany, tylko NAWALONY!!! a wtedy nie ma szans na barabara... impotencja murowana! Dopiero wczoraj doszedł do siebie i z wielką pretensją na mnie naskoczył, że mu nic nie powiedziałam.... a mówiłam mu w sobotę, w niedzielę, że test ovu wyszedł pozytywnie... no i teraz ciche dni pewnie będą:/

Nigdy nie wiadomo, kiedy w okresie płodnym będzie owulacja, więc jeszcze jest szansa. Teoretycznie jeszcze dziś masz dzień płodny, więc ciche dni owszem, ale wieczór niech już będzie głośny :D :D :D

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ja według owulacji potwierdzonej przez lekarza zbliżałabym się do @ i cykl krótszy by był!! a według moich obliczń to 10 sni do @ więc za szybko na takie bóle!! a skurcze i objawy normalnie jak na @ !!już 3 razy w kibelku byłam sprawdzać czy coś nie leci!! paranoja jakaś!!;-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ja wierzę w Mayusie ;)

No to nie pozostaje mi nic innego jak zarejestrować dziś swoją nową sektę!

Beata, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia dołożę Ci coś do mojej enigmy...dziś mam śluz rozciągliwy na co najmniej 4 cm i przejrzysty...a podniecenia nie było żadnego...no więc ciekawie...chyba poczekam na tę małpiszońską małpę jeszcze dłużej ;-)Wczoraj mnie bardzo bolała aż cała noga a po lewej stroni w dole brzucha aż kazałam masować mojemu M. nic nie dało, dopiero jak wzięłam się do pracy coś koło 17 tej to przeszło trochę po chwili...ja to mogę zgadywać i wiązać fakty, które i tak na końcu okażą się fiaskiem he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:

nadzieja najważniejsza wazne by się nie poddawać :) dobrze że jesteś taka silna :)

Czasami odechciewa mi się tego starania, zwłaszcza, że byłam święcie przekonana, ze zajdę w ciąże od razu. Muszę być silna, bo to by było pierwsze dziecko mojego męża. Córkę mam z poprzedniego związku, więc mam o co walczyć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mausia tylko trzeba pomyśleć nad nazwą...dla sekty...

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś ja cały czas wierzę że może Ci sie udać w tym cyklu

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurcia ale rozumiem ze nie miałaś nigdy wcześniej takich objawów?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia ja według owulacji potwierdzonej przez lekarza zbliżałabym się do @ i cykl krótszy by był!! a według moich obliczń to 10 sni do @ więc za szybko na takie bóle!! a skurcze i objawy normalnie jak na @ !!już 3 razy w kibelku byłam sprawdzać czy coś nie leci!! paranoja jakaś!!;-)

Bóle odczuwa się też w momencie zagnieżdżania zarodka, gdy macica się rozciąga, z wielu powodów :-) Lubię sobie takie rzeczy wmawiać :-)

AGA 30, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia życzę Ci z całego serca powodzenia w starankach i jak najszybszego zafasolkowania

Rucia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mauysia dołożę Ci coś do mojej enigmy...dziś mam śluz rozciągliwy na co najmniej 4 cm i przejrzysty...a podniecenia nie było żadnego...no więc ciekawie...chyba poczekam na tę małpiszońską małpę jeszcze dłużej ;-)Wczoraj mnie bardzo bolała aż cała noga a po lewej stroni w dole brzucha aż kazałam masować mojemu M. nic nie dało, dopiero jak wzięłam się do pracy coś koło 17 tej to przeszło trochę po chwili...ja to mogę zgadywać i wiązać fakty, które i tak na końcu okażą się fiaskiem he he

Rozciągliwy śluz nie jest oznaką zbliżającej się @ ?? Gdzieś tak wyczytałam. W momencie ciaży jest dużo śluzu białego kremowego nierozciągliwego.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kocur dziś szaleju się nabawił lata jak szalony miauczy mruczy id okna do okna!! a może mu się chce czegoś hi hi!!:-)
    T ja wchodzę do waszej sekty dziewczynki!!

gadgeta lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja przed zajściem w ciąże (tzn kiedy zaszłam )
    miałam w3łaśnie takie objawy, przez bardzo długi czas miałam wszystkie objawy jak na @ i dziwne bóle brzucha wiec zrobiłam test i był pozytywny :) wiec trzymam kciuki

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Muzarciu, i tu niestety kończą się moje "kompetencje". Sama nigdy nie miałam nietypowego cyklu (zawsze 25-26 dni), więc nawet nie wiem jak to jest...
    Oby jak najszybciej to Ci się wyjaśniło!

PS) A co do nazwy... Może Uformowane Spontanicznie Zgromadzenie Sióstr Roetzerianek pw. Mądralińskiej Mauysi?

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ