plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:Mauysia ty też masz wykres niczego sobie. może to ten szczęsliwy:) byś miała prezencik na święta:)
No Zosiu, fajnie by było, gdyby te temperatury się przekładały na konkretny wynikWiemy jednak, że tak nie jest i że może być tak albo tak.
Na szczęście nadal jakimś cudem udaje mi się zachować zimną głowę, więc jak przyjdzie @ to się nie załamię, tylko najwyżej pomyślę, że przynajmniej nie zmarnują mi się nakupione testy owulacyjne
Mayusiu masz rację najważniejsze pozytywne nastawienieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mauysia wrote:Libra wrote:
DziękiJak dla mnie, to w tym cyklu masz o wiele czytelniejszy skok i że lada dzień Ovu zaznaczy czerwoną pionową krechę 13 dc. Trzymam kciuki za Twój cykl
jak będzie w 13dc owu, to nici z tego cyklu, bo serduszkowań nie było... mieliśmy w sobotę i niedzielę parapetówkę... mój m nie był pijany, tylko NAWALONY!!! a wtedy nie ma szans na barabara... impotencja murowana! Dopiero wczoraj doszedł do siebie i z wielką pretensją na mnie naskoczył, że mu nic nie powiedziałam.... a mówiłam mu w sobotę, w niedzielę, że test ovu wyszedł pozytywnie... no i teraz ciche dni pewnie będą
Nigdy nie wiadomo, kiedy w okresie płodnym będzie owulacja, więc jeszcze jest szansa. Teoretycznie jeszcze dziś masz dzień płodny, więc ciche dni owszem, ale wieczór niech już będzie głośnyBeata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia ja według owulacji potwierdzonej przez lekarza zbliżałabym się do @ i cykl krótszy by był!! a według moich obliczń to 10 sni do @ więc za szybko na takie bóle!! a skurcze i objawy normalnie jak na @ !!już 3 razy w kibelku byłam sprawdzać czy coś nie leci!! paranoja jakaś!!
-
nick nieaktualnyMauysia dołożę Ci coś do mojej enigmy...dziś mam śluz rozciągliwy na co najmniej 4 cm i przejrzysty...a podniecenia nie było żadnego...no więc ciekawie...chyba poczekam na tę małpiszońską małpę jeszcze dłużej ;-)Wczoraj mnie bardzo bolała aż cała noga a po lewej stroni w dole brzucha aż kazałam masować mojemu M. nic nie dało, dopiero jak wzięłam się do pracy coś koło 17 tej to przeszło trochę po chwili...ja to mogę zgadywać i wiązać fakty, które i tak na końcu okażą się fiaskiem he he
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedra było minęło trudno. Cały czas żyję nadzieją, że kiedyś się w końcu uda tak?
nadzieja najważniejsza wazne by się nie poddawaćdobrze że jesteś taka silna
Czasami odechciewa mi się tego starania, zwłaszcza, że byłam święcie przekonana, ze zajdę w ciąże od razu. Muszę być silna, bo to by było pierwsze dziecko mojego męża. Córkę mam z poprzedniego związku, więc mam o co walczyć! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Rucia ja według owulacji potwierdzonej przez lekarza zbliżałabym się do @ i cykl krótszy by był!! a według moich obliczń to 10 sni do @ więc za szybko na takie bóle!! a skurcze i objawy normalnie jak na @ !!już 3 razy w kibelku byłam sprawdzać czy coś nie leci!! paranoja jakaś!!
Bóle odczuwa się też w momencie zagnieżdżania zarodka, gdy macica się rozciąga, z wielu powodówLubię sobie takie rzeczy wmawiać
AGA 30, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Mauysia dołożę Ci coś do mojej enigmy...dziś mam śluz rozciągliwy na co najmniej 4 cm i przejrzysty...a podniecenia nie było żadnego...no więc ciekawie...chyba poczekam na tę małpiszońską małpę jeszcze dłużej ;-)Wczoraj mnie bardzo bolała aż cała noga a po lewej stroni w dole brzucha aż kazałam masować mojemu M. nic nie dało, dopiero jak wzięłam się do pracy coś koło 17 tej to przeszło trochę po chwili...ja to mogę zgadywać i wiązać fakty, które i tak na końcu okażą się fiaskiem he he
Rozciągliwy śluz nie jest oznaką zbliżającej się @ ?? Gdzieś tak wyczytałam. W momencie ciaży jest dużo śluzu białego kremowego nierozciągliwego. -
nick nieaktualny
-
Aga ja przed zajściem w ciąże (tzn kiedy zaszłam )
miałam w3łaśnie takie objawy, przez bardzo długi czas miałam wszystkie objawy jak na @ i dziwne bóle brzucha wiec zrobiłam test i był pozytywnywiec trzymam kciuki
AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
muzarcia wrote:Mauysia dołożę Ci coś do mojej enigmy...dziś mam śluz rozciągliwy na co najmniej 4 cm i przejrzysty...a podniecenia nie było żadnego...no więc ciekawie...chyba poczekam na tę małpiszońską małpę jeszcze dłużej ;-)Wczoraj mnie bardzo bolała aż cała noga a po lewej stroni w dole brzucha aż kazałam masować mojemu M. nic nie dało, dopiero jak wzięłam się do pracy coś koło 17 tej to przeszło trochę po chwili...ja to mogę zgadywać i wiązać fakty, które i tak na końcu okażą się fiaskiem he he
Muzarciu, i tu niestety kończą się moje "kompetencje". Sama nigdy nie miałam nietypowego cyklu (zawsze 25-26 dni), więc nawet nie wiem jak to jest...
Oby jak najszybciej to Ci się wyjaśniło!
PS) A co do nazwy... Może Uformowane Spontanicznie Zgromadzenie Sióstr Roetzerianek pw. Mądralińskiej Mauysi?Beata, Fedra lubią tę wiadomość