X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ten ovu to lubi wkręcać i przestawiac wszystko!!i w co wierzyć he he :-)!!!

w siebie! :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Mauysia ty też masz wykres niczego sobie. może to ten szczęsliwy:) byś miała prezencik na święta:)

No Zosiu, fajnie by było, gdyby te temperatury się przekładały na konkretny wynik ;) Wiemy jednak, że tak nie jest i że może być tak albo tak.
    Na szczęście nadal jakimś cudem udaje mi się zachować zimną głowę, więc jak przyjdzie @ to się nie załamię, tylko najwyżej pomyślę, że przynajmniej nie zmarnują mi się nakupione testy owulacyjne :D ;)

Mayusiu masz rację najważniejsze pozytywne nastawienie ;)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra było minęło trudno. Cały czas żyję nadzieją, że kiedyś się w końcu uda tak? :-)

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wierzę w Mayusie ;)

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruccia bardzo mi przykro

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra było minęło trudno. Cały czas żyję nadzieją, że kiedyś się w końcu uda tak? :-)

nadzieja najważniejsza wazne by się nie poddawać :) dobrze że jesteś taka silna :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    no bo powiem że tu też bym tak obstawiała i dlatego napisałam że pewnie ovufriend przesunie ci owulkę.. musisz kolejna temp wpisać i wtedy zobaczym,y co on zrobi.. może mu fałszuja te temp z 5 i 7 dnia, bo są tak niskie..

79696c8bc7d62ef04cc930f0bd8add75.png

Dzięki :) Jak dla mnie, to w tym cyklu masz o wiele czytelniejszy skok i że lada dzień Ovu zaznaczy czerwoną pionową krechę 13 dc. Trzymam kciuki za Twój cykl :)

jak będzie w 13dc owu, to nici z tego cyklu, bo serduszkowań nie było... mieliśmy w sobotę i niedzielę parapetówkę... mój m nie był pijany, tylko NAWALONY!!! a wtedy nie ma szans na barabara... impotencja murowana! Dopiero wczoraj doszedł do siebie i z wielką pretensją na mnie naskoczył, że mu nic nie powiedziałam.... a mówiłam mu w sobotę, w niedzielę, że test ovu wyszedł pozytywnie... no i teraz ciche dni pewnie będą:/

Nigdy nie wiadomo, kiedy w okresie płodnym będzie owulacja, więc jeszcze jest szansa. Teoretycznie jeszcze dziś masz dzień płodny, więc ciche dni owszem, ale wieczór niech już będzie głośny :D :D :D

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ja według owulacji potwierdzonej przez lekarza zbliżałabym się do @ i cykl krótszy by był!! a według moich obliczń to 10 sni do @ więc za szybko na takie bóle!! a skurcze i objawy normalnie jak na @ !!już 3 razy w kibelku byłam sprawdzać czy coś nie leci!! paranoja jakaś!!;-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ja wierzę w Mayusie ;)

No to nie pozostaje mi nic innego jak zarejestrować dziś swoją nową sektę!

Beata, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia dołożę Ci coś do mojej enigmy...dziś mam śluz rozciągliwy na co najmniej 4 cm i przejrzysty...a podniecenia nie było żadnego...no więc ciekawie...chyba poczekam na tę małpiszońską małpę jeszcze dłużej ;-)Wczoraj mnie bardzo bolała aż cała noga a po lewej stroni w dole brzucha aż kazałam masować mojemu M. nic nie dało, dopiero jak wzięłam się do pracy coś koło 17 tej to przeszło trochę po chwili...ja to mogę zgadywać i wiązać fakty, które i tak na końcu okażą się fiaskiem he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:

nadzieja najważniejsza wazne by się nie poddawać :) dobrze że jesteś taka silna :)

Czasami odechciewa mi się tego starania, zwłaszcza, że byłam święcie przekonana, ze zajdę w ciąże od razu. Muszę być silna, bo to by było pierwsze dziecko mojego męża. Córkę mam z poprzedniego związku, więc mam o co walczyć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mausia tylko trzeba pomyśleć nad nazwą...dla sekty...

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś ja cały czas wierzę że może Ci sie udać w tym cyklu

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurcia ale rozumiem ze nie miałaś nigdy wcześniej takich objawów?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia ja według owulacji potwierdzonej przez lekarza zbliżałabym się do @ i cykl krótszy by był!! a według moich obliczń to 10 sni do @ więc za szybko na takie bóle!! a skurcze i objawy normalnie jak na @ !!już 3 razy w kibelku byłam sprawdzać czy coś nie leci!! paranoja jakaś!!;-)

Bóle odczuwa się też w momencie zagnieżdżania zarodka, gdy macica się rozciąga, z wielu powodów :-) Lubię sobie takie rzeczy wmawiać :-)

AGA 30, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia życzę Ci z całego serca powodzenia w starankach i jak najszybszego zafasolkowania

Rucia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mauysia dołożę Ci coś do mojej enigmy...dziś mam śluz rozciągliwy na co najmniej 4 cm i przejrzysty...a podniecenia nie było żadnego...no więc ciekawie...chyba poczekam na tę małpiszońską małpę jeszcze dłużej ;-)Wczoraj mnie bardzo bolała aż cała noga a po lewej stroni w dole brzucha aż kazałam masować mojemu M. nic nie dało, dopiero jak wzięłam się do pracy coś koło 17 tej to przeszło trochę po chwili...ja to mogę zgadywać i wiązać fakty, które i tak na końcu okażą się fiaskiem he he

Rozciągliwy śluz nie jest oznaką zbliżającej się @ ?? Gdzieś tak wyczytałam. W momencie ciaży jest dużo śluzu białego kremowego nierozciągliwego.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kocur dziś szaleju się nabawił lata jak szalony miauczy mruczy id okna do okna!! a może mu się chce czegoś hi hi!!:-)
    T ja wchodzę do waszej sekty dziewczynki!!

gadgeta lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja przed zajściem w ciąże (tzn kiedy zaszłam )
    miałam w3łaśnie takie objawy, przez bardzo długi czas miałam wszystkie objawy jak na @ i dziwne bóle brzucha wiec zrobiłam test i był pozytywny :) wiec trzymam kciuki

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Muzarciu, i tu niestety kończą się moje "kompetencje". Sama nigdy nie miałam nietypowego cyklu (zawsze 25-26 dni), więc nawet nie wiem jak to jest...
    Oby jak najszybciej to Ci się wyjaśniło!

PS) A co do nazwy... Może Uformowane Spontanicznie Zgromadzenie Sióstr Roetzerianek pw. Mądralińskiej Mauysi?

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 650 651 652 653 654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ