plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:AGA 30 wrote:Rucia ja według owulacji potwierdzonej przez lekarza zbliżałabym się do @ i cykl krótszy by był!! a według moich obliczń to 10 sni do @ więc za szybko na takie bóle!! a skurcze i objawy normalnie jak na @ !!już 3 razy w kibelku byłam sprawdzać czy coś nie leci!! paranoja jakaś!!
Bóle odczuwa się też w momencie zagnieżdżania zarodka, gdy macica się rozciąga, z wielu powodówLubię sobie takie rzeczy wmawiać
A na wszystkie wyjaśnienia trzeba niestety czekać do terminu @!!! ja w lutym też straciłam ciąże i nawet bym nie wiedziała że jestem gdyby nie złe samopoczucie i w dzień @ test zrobiłam a potem betę!! ale poszło wszystko z 3 tygodniowym krwawieniem!!;-( -
ja tak z innej beczki.. w pokoju gdzie pracuję mamy wykładzinę i wiele sprzętu komputerowego.. nie ma dnia żeby mnie prąd nie kopnął, tzn przy włączaniu przechodzi iskra i tak cholernie boli.. codzień nawet kilka razy dziennie.. kolega się śmieje bo jak wychodze to dotykam najpierw drzwi a potem klamki żeby mnie nie kopnęło.. ja jakaś dziwna jestem. był elektryk i zmienił włącznik bo niby to on przewodził prąd.. ale nic się nie zmieniło.. dziwna istota ze mnie:(
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Beata wrote:Rucia życzę Ci z całego serca powodzenia w starankach i jak najszybszego zafasolkowania
No to teraz moje kolejne pytanieJak bardzo ufacie testom ciążowym płytkowym?
Rucia ja 3 pozytywne wyjdą to wierzę!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fedra było minęło trudno. Cały czas żyję nadzieją, że kiedyś się w końcu uda tak?
nadzieja najważniejsza wazne by się nie poddawaćdobrze że jesteś taka silna
Czasami odechciewa mi się tego starania, zwłaszcza, że byłam święcie przekonana, ze zajdę w ciąże od razu. Muszę być silna, bo to by było pierwsze dziecko mojego męża. Córkę mam z poprzedniego związku, więc mam o co walczyć!
ciesz się Kochana że wiesz przynajmniej że możesz zajść a niestety od lat sie staram i niestety albo zmienie faceta (co jest dla mnie nie do pomyślenia) albo kupie sobie drugiego psabo u mnie jest nadzieja ale tylko dzięki Dziewczyną z forum
... o mój psiak chyba usłyszał moje myśli o drugim psie bo mnie właśnie szturchnął nosem
mauysia, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOdnośnie bóli nigdy nie umiem rozpoznać czy są to skurcze macicy, czy ból @, więc generalnie zawsze tylko twierdze że boli. Zanim dowiedziałam się, ze jestem w ciąży byłam święcie przekonana, że dostanę @ bo bolało. Więc ból @ nie musi oznaczać miesiączki
-
nick nieaktualnyNa owulację nie i na @ nigdy nic nie zwiastowało no chyba, że godzinkę dwie, trzy może głowa tak specyficznie bolała...już wiem, to napewno to odstawienie słodycz spowodowało ten śluz...jak taki ma być to ja już nie jem czekolady he he na ostatnie krwawienio-plamienie miałam pierwszy raz jazdy, głowa bolała mocno kilka dni wcześniej, aż mnie mdliło, leżałam, bo było mi strasznie zimno...no chyba w ciąży nie byłam...poprzedni cykl miał 60 dni i ćwiczyłam na siłowni jak się różowym śluzem zaczęło...ja już naprawdę nie wiem...dobrze, że tu jestem i mierzę co się da...dobrze, że jest mauysia i, że Wy jesteście, że można wspólnie pomyśleć i pogdybać.
Beata lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Beata wrote:Rucia życzę Ci z całego serca powodzenia w starankach i jak najszybszego zafasolkowania
moim zdaniem można zaufac z całą pewnością ale dopiero ok.2 dni po spodziewanej @ 2 dni przed może jeszcze nic nie wyjśćOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Rucia wrote:Beata wrote:Rucia życzę Ci z całego serca powodzenia w starankach i jak najszybszego zafasolkowania
Rucia ja 3 pozytywne wyjdą to wierzę!!
Mi w tamtym cyklu wyszły 2 pozytywne a w ciąży nie byłam
Wiecie co przeżyłam, jak okazało się, że nie ma fasolki? No załamka normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 09:47
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:ja tak z innej beczki.. w pokoju gdzie pracuję mamy wykładzinę i wiele sprzętu komputerowego.. nie ma dnia żeby mnie prąd nie kopnął, tzn przy włączaniu przechodzi iskra i tak cholernie boli.. codzień nawet kilka razy dziennie.. kolega się śmieje bo jak wychodze to dotykam najpierw drzwi a potem klamki żeby mnie nie kopnęło.. ja jakaś dziwna jestem. był elektryk i zmienił włącznik bo niby to on przewodził prąd.. ale nic się nie zmieniło.. dziwna istota ze mnie:(
Zosia dziennie pieszczona jesteś he he!!!zosia-ktosia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:ja tak z innej beczki.. w pokoju gdzie pracuję mamy wykładzinę i wiele sprzętu komputerowego.. nie ma dnia żeby mnie prąd nie kopnął, tzn przy włączaniu przechodzi iskra i tak cholernie boli.. codzień nawet kilka razy dziennie.. kolega się śmieje bo jak wychodze to dotykam najpierw drzwi a potem klamki żeby mnie nie kopnęło.. ja jakaś dziwna jestem. był elektryk i zmienił włącznik bo niby to on przewodził prąd.. ale nic się nie zmieniło.. dziwna istota ze mnie:(
Zosia ja tez tak mam ciągle mi cos w pracy strzela aż podskakujęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Aguś przykro mi mam nadzieję że nigdy wiecej nic takiego sie nie powtórzy, a kiedy masz termin@?
Beatko @ ok 15 ma przyjść ale ten cykl mam tak pokręcony że szok !! lekarz owulke potwierdził 4 dni szybciej niż się spodziewałam!!i nie wiem czy i szybciej @ nie przyjdzie!! -
Witajcie dziewczynki
Plemniczko trzymamcy kciuki za Ciebie i fasolkę!!!
Ja też biorę Pharmaton Maturelle
Zosiu czytałam wczoraj o śluzie i owulacji w "Naturalnej Regulacji" i dowiedziałam się,że to wszystko jest jeszcze b. skąplikowane niż myślałam wcześniej. Wychodzi na to,że własciwie nie da się w warunkach domowych wyznaczyć owulacji, bo :
*może ona wystąpić 2-4dni po szczycie śluzu(ostatni śluz nawet gorszej jakosci)
* może nastąpić 4 dni przed wzrostem temperatury
*może nastąpić 1 lub 2 dnia wyszych temperatur
Co Wy na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 09:52
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyUformowane Spontanicznie Zgromadzenie Sióstr "niejednokrotnie przełożonych" Roetzerianek pw. Mądralińskiej Mauysi - coś od siebie dodałam...to lecę po picollo i tłukę nim w ekran...nazwa przyjęta he he
a tak poważnie, to muszę ściągnąć kniżkę na kompa póki co a później papier, bo już teraz muszę się wgłębić w temat...a ja przy miesiączce miałam najpierw śluz zabarwiony...może wtedy była owulacja albo biochem. ciąża...wstecz już nie ma co patrzeć ale do przodu taaaaak daleko jeszcze...
Fedra, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny