plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:hej dziewczynki... trochę mnie nie było, ale zdążyłam juuużżż nadrobić wszystkie strony, które tak dzielnie tu spłodziłyście;)
ja weekend miałam zajęty, bo miałam parapetówkę... a do tego ten mój wykres mnie dobija:(... poprzedni był taki ładny, a tu... masakra jakaś... nic nie rozumiem:(
Librus ale co ci nie pasuje z wykresem? może zaciązyłaś? spadek na implantację i teraz skok..
tylko czy ty zawsze tak wczesnie masz owulację? i ten test owu co ci wychodzi później.. chyba ovufriend ci przesunie owulkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 08:36
-
Libra wrote:Rucia wrote:Słuchajcie, mam pytanie bo mi się przypomniało, miałam zapytać ale wyleciało mi z głowy. Czy oprócz kwasu foliowego, wiesiołków i innych wspomagaczy zażywacie Femibion Natal 1?
ja biorę od tego cyklu... polecił mi go mój gin, ponoć ma lepszą przyswajalność kwasu foliowego
a właśnie dziewczyny, odnośnie tego Femibionu, ja miesiąc temu kupilam sobie Femibion Natal 1 - 30 tabletek, niedawno mi się skonczyl więc poszłam do apteki kupic go ponownie. Ku mojemu zdziwieniu dostałam Femibion Classic - 60 tabletek, w składzie dużo więcej witamin niż Femibion Natal 1 i do tego tańszy o kilka złotych od tamtego... Jestem mile zaskoczona. -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Słuchajcie, mam pytanie bo mi się przypomniało, miałam zapytać ale wyleciało mi z głowy. Czy oprócz kwasu foliowego, wiesiołków i innych wspomagaczy zażywacie Femibion Natal 1?
na zażywam tylko femibion a ostatnio nawet podaje go mojemu M.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Libra wrote:https://ovufriend.pl/przeglad-cykli.html
libra to nie ten link, weź skopiuj ten co jest pod wykresem w zakładce udostepnij. a potem zakładka link.
a gdzie znajdę link do poprzedniego wykresu? bo widzę tylko link do obecnego:/ -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Libra wrote:hej dziewczynki... trochę mnie nie było, ale zdążyłam juuużżż nadrobić wszystkie strony, które tak dzielnie tu spłodziłyście;)
ja weekend miałam zajęty, bo miałam parapetówkę... a do tego ten mój wykres mnie dobija:(... poprzedni był taki ładny, a tu... masakra jakaś... nic nie rozumiem:(
Librus ale co ci nie pasuje z wykresem? może zaciązyłaś? spadek na implantację i teraz skok..
tylko czy ty zawsze tak wczesnie masz owulację? i ten test owu co ci wychodzi później.. chyba ovufriend ci przesunie owulkę.
w poprzednim miałam owulkę 14-15 dc -
Libra wrote:zosia-ktosia wrote:Libra wrote:https://ovufriend.pl/przeglad-cykli.html
libra to nie ten link, weź skopiuj ten co jest pod wykresem w zakładce udostepnij. a potem zakładka link.
a gdzie znajdę link do poprzedniego wykresu? bo widzę tylko link do obecnego:/
cofnij się do wcześniejszego wyklresu (strzałka w lewo koło wykresu po środku) i to samo, udostępnij link.Libra lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczynki,
u mnie dziś kolejny skok i ovu wyznaczył mi owulacje na 16dc.
RUCIA to mnie też nie bardzo stać na poród tam. Słyszałam, że bardzo fajnie rodzi się w Instytucie Matki i Dziecka przy Kasprzaka, tyle tylko, że już mają problemy finansowe.
GADGETKA to z tego co piszesz o swojej kociurce to będzie mleństwo mruczeniem usypiać jak nic:) Moja kocica to taka 4,5 roczna wariatka, jak się rozpędzi po mieszkaniu to kilka razy biega z sypialni przez hol do salonu i po kanapie i pod łóżkiem..jak rakieta.
A z PLEMNCZKĄ mówiłam, że jest dobrze. Chyba zacznę polegać na mojej intuicji i głosie serca, bo wiele rzeczy ostatnio się spełnia:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:zosia-ktosia wrote:Libra wrote:hej dziewczynki... trochę mnie nie było, ale zdążyłam juuużżż nadrobić wszystkie strony, które tak dzielnie tu spłodziłyście;)
tylko czy ty zawsze tak wczesnie masz owulację? i ten test owu co ci wychodzi później.. chyba ovufriend ci przesunie owulkę.
w poprzednim miałam owulkę 14-15 dc
Aaa no widzisz, to by się zgadzało... Tzn. - tak jak napisałam pod Twoim wykresem - ja bym raczej obstawiała na 13 dc, bo następnego dnia był taki spektatularny skok... No i do tego pozytywny test owu. -
Dobra teraz się mogę oficjalnie przywitać
Witam Wszystkie Śliczne Panie - jakby to powiedział mój M.
co do femibionu classic to to musi być jakaś nowość bo ja już od lat biorę femibion (wcześniej nazywał się inaczej) i nie było innych jak 1 i 2 a że mam zapasy po jakiejś mega promocji to poczekam i sprawdzę co mi w aptece powiedza
Plemniczko troche mnie uspokoiłaś ale jakoś tak nie do końca mam nadzieję że wieczorem jak wrócę z ang to przeczytam od Ciebie same dobre wiadomości
zuzarciu oj jak ja Ci zazdroszcze gospodarstwa mnie się włąśnie takie coś marzy domek ogród mogą być kurki i obowiązkowo część warzywna moja własna prywatna i jak to moja mama mówi kawa spakuje najlepiej o 6 rano na ganku przed domkiemja też tak chce
Woseba, zosia-ktosia, AGA 30, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnygocha04 wrote:cześć dziewczynki,
u mnie dziś kolejny skok i ovu wyznaczył mi owulacje na 16dc.
RUCIA to mnie też nie bardzo stać na poród tam. Słyszałam, że bardzo fajnie rodzi się w Instytucie Matki i Dziecka przy Kasprzaka, tyle tylko, że już mają problemy finansowe.
GADGETKA to z tego co piszesz o swojej kociurce to będzie mleństwo mruczeniem usypiać jak nic:) Moja kocica to taka 4,5 roczna wariatka, jak się rozpędzi po mieszkaniu to kilka razy biega z sypialni przez hol do salonu i po kanapie i pod łóżkiem..jak rakieta.
A z PLEMNCZKĄ mówiłam, że jest dobrze. Chyba zacznę polegać na mojej intuicji i głosie serca, bo wiele rzeczy ostatnio się spełnia:)
Gocha a masz jakieś przeczucia co do mnie??
Ale mnie brzuch boli jakby @ miała mnie zaraz dopaść!!zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
powiem Wam że mi ovu też przerywaną zaznaczyło na 16dc a teraz chciało mi ustawić na 19dc ale zignorowałam jedną temp i zostało tam gdzie było ale teraz to sama nie wiem czy owu była 16 czy może faktycznie 19? mauysia ratuj!!! bo nie wiem co mam o tym wykresie myśleć17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi