plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiedyś się przebierałam za mikołaja jak dzieci w rodzinie małe były!! a teraz już nie ma komu się przebrać bo nikt nie wierzy już w Mikusia!!
Pamiętam jak kiedyś mamie manto rózgą spuściłam a ona cicho siedziała zeby młodszy brat się nie skapną że to ja!!! -
AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny boicie się mikołaja!!! czy wszystkie grzeczne były i sie nie mają czego bać!!
no ja to pewnie jak zwykle nie grzeczna byłam
Freda no to ci się oberwie jutro!!!
jutro różge dostane a w przyszłym tygodniu @ i taki będzie mój prezent Mikołajkowy... o nie dobrze mi... przepraszam musze do wc...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny boicie się mikołaja!!! czy wszystkie grzeczne były i sie nie mają czego bać!!
jutro różge dostane a w przyszłym tygodniu @ i taki będzie mój prezent Mikołajkowy... o nie dobrze mi... przepraszam musze do wc...
Fredzia a może i nie przyjdzie @!!!! -
Amicizia wrote:wiecie tak sobie teraz tempke zmierzylam jak siedze tu wami i wyszlo mi 37,00 a w smie chora sie nie czuje ale oglnie tak mi cieplo, a wnicy spac nie moglam, bo mnie koszmarnie lewa piers bolala
może to zagnieżdzenie? oby oby...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny boicie się mikołaja!!! czy wszystkie grzeczne były i sie nie mają czego bać!!
jutro różge dostane a w przyszłym tygodniu @ i taki będzie mój prezent Mikołajkowy... o nie dobrze mi... przepraszam musze do wc...
Fredzia a może i nie przyjdzie @!!!!
no to teraz mnie ładnie przechciłaś z Fedry stałam się Fredzią no pięknie
ale wiem że przyjdzie to normalne17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Beata wrote:aguś mam ns=adzieje że byłam grzeczna
Bo ja właśnie rachunek sumienia sobie robie hi hi !!
Najlepszym prezentem dla mnie by były dobre wyniki jutrzejszych badań!!
kOCHANA TO TEGO CI ZYCZĘ W TEN MIKOŁAJKOWY DZIEŃAGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Amicizia wrote:Beata wrote:Amicizia moja córeczka od wielu lat chciała rodzeństwo, a teraz coraz częściej mówi że już nie chce...
teraz pewnie stwierdzila ze bedzie sie mama musiala dzielic i zabawkami ;P
nie to raczej nie o to chodzi, bo jeszcze miesiąc temu mówiła że łóźeczko ma stac przy jej łóżku i ona będzie wstawała do niej* w nocy, zabawki wszystkie już spakowane, akurat wchodzi teraz w swój okres dorosłości* chce wyrzucać wszystkie lalki i ostatnio stwierdziła nawet że nie pasuje już jej różowa ściana żeby przemalować jej na....czarno (etap monster high)AGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:na zagnieżdzenie bola piersi?
to nie reguła, niektóre dziewczyny nic nie czują a niektóre czują się fatalnie.
ale ja mówię o ciąży a nie zagnieżdżseniu, tego chyba sie nie czuje, nie wiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 12:28
-
nick nieaktualnyA mi zaczynaja głupie myśli po głowie chodzić przed jutrzejszym dniem!!!
Właśnie sobie uświadomiłam że brzuch jak na @ boli ale jak ta franca miała by przyjść 10 to już dawno by mnie piersi jak na @ bolały i więzły chłonne by mi się powiększyły (jak co miesiąć)...a piersi nic a nic nie bolą!!
Coś mi tu nie gra!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 12:32
Fedra, Beata lubią tę wiadomość