X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas zawsze jakis wujek sie przebieral za MIkołaja i wsumie do dzis to zostało, a ciocia robi za Anioła. W sobote wlasnie ma byc rodzinne spotkanie z MIkołajem i moim spo,znionym i to konkretnie tortem urodzinowym wiec bedzie wesolo i tak sobei mysle, moze by tak tescik sobie 8 grudnia zrobic? jak myslicie moz ebyc wirygodny? bylaby to calkiem fajna wiadomosc jakby wyszedł pozytywnie dla moejgo M i ogolnie rodzinki na Mikołaja :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    u nas zawsze jakis wujek sie przebieral za MIkołaja i wsumie do dzis to zostało, a ciocia robi za Anioła. W sobote wlasnie ma byc rodzinne spotkanie z MIkołajem i moim spo,znionym i to konkretnie tortem urodzinowym wiec bedzie wesolo i tak sobei mysle, moze by tak tescik sobie 8 grudnia zrobic? jak myslicie moz ebyc wirygodny? bylaby to calkiem fajna wiadomosc jakby wyszedł pozytywnie dla moejgo M i ogolnie rodzinki na Mikołaja :)

no w sumie spróbowac można czemu nie ale jakby niedaj Boże wyszła jedna kreska to się nie załamuj bo wiesz teraz może nie wyjść ale za parę dni może wyjść :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie na 28 dni mam jeszcze przez kilka dni darmowe konto i napisalam tam do ekspertki zeby mi sprawdzila czy wszytsko dobrze sobie ustawilam i potwoerdzila, według niej tez mialam szczyt sluzu 13dc i faza lutealna liczy sie od 14 dc wiec na 100% Ovu zle mi wyznaczyl na 11dc., zwlaszcza ze wtedy mialam okropny bol owulacyjny, myslalm ze padne a mokro ze heja, no mam nadzieje ze cos nam sie uda.

Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:

no w sumie spróbowac można czemu nie ale jakby niedaj Boże wyszła jedna kreska to się nie załamuj bo wiesz teraz może nie wyjść ale za parę dni może wyjść :)

dzieki tak wiem dlatego mam 2 testy te czuloscia 10 :D jak by wyszedl niefajny to poczekam a noz @ nie przyleziel, ja jej nie zapraszam , a mnie zawsze uczono ze nie wolno przychodzic nieproszonym ani sie narzucac ;P

Fedra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek sto lat i pozytywnego testu,
    a na kiedy masz @? nie za wczesnie robić test 8?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A mi zaczynaja głupie myśli po głowie chodzić przed jutrzejszym dniem!!!:-)

Właśnie sobie uświadomiłam że brzuch jak na @ boli ale jak ta franca miała by przyjść 10 to już dawno by mnie piersi jak na @ bolały i więzły chłonne by mi się powiększyły (jak co miesiąć)...a piersi nic a nic nie bolą!!
    Coś mi tu nie gra!!!

a może gra tylko nie wiesz że będzie tak grało przez 9 miesięcy :)
    Mikołaju kochany spraw żeby Dziewczyną się spełniły ich marzenia a szczęśliwych fasolkach w ich brzuszkach :)

AGA 30, Woseba, Beata, Libra, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Właśnie sobie uświadomiłam że brzuch jak na @ boli ale jak ta franca miała by przyjść 10 to już dawno by mnie piersi jak na @ bolały i więzły chłonne by mi się powiększyły (jak co miesiąć)...a piersi nic a nic nie bolą!!
    Coś mi tu nie gra!!!

Aguś to znaczy z eto bardzo dobre symptomy :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas nigdy nikt w rodzinie za mikołaja sie nie przebierał..ale pamiętam ze mama z babcia nalezały do koła gospodyń u nas na wsi i tam ktos za mikołaja sie przebierał i w nocy jezdził po domach:)takze zawsze było cos rano w bucie:)
    ja sobie trochę pracy nadrobiłam:)i latam co chwile do wc zobaczyc czy plamienia sa..ale poki co sucho...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 12:38

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

Coś mi tu nie gra!!!

a może gra tylko nie wiesz że będzie tak grało przez 9 miesięcy :)
    Mikołaju kochany spraw żeby Dziewczyną się spełniły ich marzenia a szczęśliwych fasolkach w ich brzuszkach :)

jak owulka była wtedy co lekarz powiedział to 8 d po owulce mam dziś!!
    ale czy te żołnierze 3 dni przetrwały do tej owulki!! ;-) ;-(

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko kochany czego ty tam ciągle szukasz nie szukaj tylko kupuj powoli test

Woseba lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    a u nas nigdy nikt w rodzinie za mikołaja sie nie przebierał..ale pamiętam ze mama z babcia nalezały do koła gospodyń u nas na wsi i tam ktos za mikołaja sie przebierał i w nocy jezdził po domach:)takze zawsze było cos rano w bucie:)
    ja sobie trochę pracy nadrobiłam:)i latam co chwile do wc zobaczyc czy plamienia sa..ale poki co sucho...

Moniś a może jednak?
    chyba że magnez ci wydłuża dpo i przez to też normuje bóle i podnosi progesteron.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

jakos mam przeczucia ze przyjdzie..test w domku mam..ale tylko na 25 czułosc..ale jutro będe przechodzic kolo tesco i jak nic nie bedzie do jutra to chyba wstapie i kupie ten czuły:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Amicizia to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek sto lat i pozytywnego testu,
    a na kiedy masz @? nie za wczesnie robić test 8?

dziękuje, chociaz od urodzin juz prawie miesiac minal,ale przez to ze nas ciagle mnie ma impreza sie przesuneła, z skoro bacia z ciocia o niej pamietaja to czmeu nie.

a 8 grudnia to wedlug moich wlasnych obliczen bedzie to 12 dc a @ najdalej 13 grudnia powinnam dostac, to bedzie wtedy 17 dc, bo ja zawsze biore pod uwage 16 dni i moge miec wczesnije ale nie poznije niz 17 dc. chociaz Ovu wskazuje na 11 grudnia. ale ja mu nie wierze, zwlaszcza ze jakbym zmienila na jego ustawienia owulacji to @ mialabym dostac 9 grudnia,

ale mysle ze 12 dni od owulacji to na ten czuly test z tesco chyba nie jest taki zly prawda?

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Woseba wrote:

Moniś a może jednak?
    chyba że magnez ci wydłuża dpo i przez to też normuje bóle i podnosi progesteron.

no tez tak pomyslałam ..ale wiesz juz kiedys jakis czas brałam magnez i nic takiego sie nie działo....

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:

jakos mam przeczucia ze przyjdzie..test w domku mam..ale tylko na 25 czułosc..ale jutro będe przechodzic kolo tesco i jak nic nie bedzie do jutra to chyba wstapie i kupie ten czuły:)

Woseba trzymam kciuki!!!

Woseba lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Woseba wrote:

Moniś a może jednak?

no tez tak pomyslałam ..ale wiesz juz kiedys jakis czas brałam magnez i nic takiego sie nie działo....

w takim razie czekamy na testowanie:)

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ustawiłam ręcznie mój wykres tak jak lekarz mowił mi zaznaczyłam owulke zobaczcie prosze na niego teraz i napiszcie co myślicie!!

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki a te testy w tesco to zwykle chyba w dziale kosmetycznym no nie??albo tam gdzie leki?bo ja jutro bede miec mało czasu..a chciałabym kupic skoro juz bede w poblizu:)a na jutro z tesciowa jestem umówiona:)mamy isć do krawcowej i jeszcze na mega zakupy:)bo bony z pracy trzeba wykorzystać:)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja już zerknęłam, teraz wydaje się jakby bardziej przejrzysty:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i musze wam powiedziec ze moje piersi sa jakies dziwne niby norlamne ale dziwne macie labo milayscie cos takiego ze niby wygladaja normalnie i niby nic im nie jest ale czujecie ze jednak cos jest z nimi nie tak? dodam ze nigdy nie mialam objawu piersiowego przed @

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 660 661 662 663 664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ