plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas zawsze jakis wujek sie przebieral za MIkołaja i wsumie do dzis to zostało, a ciocia robi za Anioła. W sobote wlasnie ma byc rodzinne spotkanie z MIkołajem i moim spo,znionym i to konkretnie tortem urodzinowym wiec bedzie wesolo i tak sobei mysle, moze by tak tescik sobie 8 grudnia zrobic? jak myslicie moz ebyc wirygodny? bylaby to calkiem fajna wiadomosc jakby wyszedł pozytywnie dla moejgo M i ogolnie rodzinki na Mikołaja
-
Amicizia wrote:u nas zawsze jakis wujek sie przebieral za MIkołaja i wsumie do dzis to zostało, a ciocia robi za Anioła. W sobote wlasnie ma byc rodzinne spotkanie z MIkołajem i moim spo,znionym i to konkretnie tortem urodzinowym wiec bedzie wesolo i tak sobei mysle, moze by tak tescik sobie 8 grudnia zrobic? jak myslicie moz ebyc wirygodny? bylaby to calkiem fajna wiadomosc jakby wyszedł pozytywnie dla moejgo M i ogolnie rodzinki na Mikołaja
no w sumie spróbowac można czemu nie ale jakby niedaj Boże wyszła jedna kreska to się nie załamuj bo wiesz teraz może nie wyjść ale za parę dni może wyjść17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
wiecie na 28 dni mam jeszcze przez kilka dni darmowe konto i napisalam tam do ekspertki zeby mi sprawdzila czy wszytsko dobrze sobie ustawilam i potwoerdzila, według niej tez mialam szczyt sluzu 13dc i faza lutealna liczy sie od 14 dc wiec na 100% Ovu zle mi wyznaczyl na 11dc., zwlaszcza ze wtedy mialam okropny bol owulacyjny, myslalm ze padne a mokro ze heja, no mam nadzieje ze cos nam sie uda.
Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Amicizia wrote:u nas zawsze jakis wujek sie przebieral za MIkołaja i wsumie do dzis to zostało, a ciocia robi za Anioła. W sobote wlasnie ma byc rodzinne spotkanie z MIkołajem i moim spo,znionym i to konkretnie tortem urodzinowym wiec bedzie wesolo i tak sobei mysle, moze by tak tescik sobie 8 grudnia zrobic? jak myslicie moz ebyc wirygodny? bylaby to calkiem fajna wiadomosc jakby wyszedł pozytywnie dla moejgo M i ogolnie rodzinki na Mikołaja
no w sumie spróbowac można czemu nie ale jakby niedaj Boże wyszła jedna kreska to się nie załamuj bo wiesz teraz może nie wyjść ale za parę dni może wyjść
dzieki tak wiem dlatego mam 2 testy te czuloscia 10jak by wyszedl niefajny to poczekam a noz @ nie przyleziel, ja jej nie zapraszam , a mnie zawsze uczono ze nie wolno przychodzic nieproszonym ani sie narzucac ;P
Fedra lubi tę wiadomość
-
Amicizia to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek sto lat i pozytywnego testu,
a na kiedy masz @? nie za wczesnie robić test 8?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:A mi zaczynaja głupie myśli po głowie chodzić przed jutrzejszym dniem!!!
Właśnie sobie uświadomiłam że brzuch jak na @ boli ale jak ta franca miała by przyjść 10 to już dawno by mnie piersi jak na @ bolały i więzły chłonne by mi się powiększyły (jak co miesiąć)...a piersi nic a nic nie bolą!!
Coś mi tu nie gra!!!
a może gra tylko nie wiesz że będzie tak grało przez 9 miesięcy
Mikołaju kochany spraw żeby Dziewczyną się spełniły ich marzenia a szczęśliwych fasolkach w ich brzuszkachAGA 30, Woseba, Beata, Libra, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:A mi zaczynaja głupie myśli po głowie chodzić przed jutrzejszym dniem!!!
Właśnie sobie uświadomiłam że brzuch jak na @ boli ale jak ta franca miała by przyjść 10 to już dawno by mnie piersi jak na @ bolały i więzły chłonne by mi się powiększyły (jak co miesiąć)...a piersi nic a nic nie bolą!!
Coś mi tu nie gra!!!
Aguś to znaczy z eto bardzo dobre symptomyAGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnya u nas nigdy nikt w rodzinie za mikołaja sie nie przebierał..ale pamiętam ze mama z babcia nalezały do koła gospodyń u nas na wsi i tam ktos za mikołaja sie przebierał i w nocy jezdził po domach:)takze zawsze było cos rano w bucie:)
ja sobie trochę pracy nadrobiłam:)i latam co chwile do wc zobaczyc czy plamienia sa..ale poki co sucho...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 12:38
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:A mi zaczynaja głupie myśli po głowie chodzić przed jutrzejszym dniem!!!
Coś mi tu nie gra!!!
a może gra tylko nie wiesz że będzie tak grało przez 9 miesięcy
Mikołaju kochany spraw żeby Dziewczyną się spełniły ich marzenia a szczęśliwych fasolkach w ich brzuszkach
jak owulka była wtedy co lekarz powiedział to 8 d po owulce mam dziś!!
ale czy te żołnierze 3 dni przetrwały do tej owulki!!;-(
-
Woseba wrote:a u nas nigdy nikt w rodzinie za mikołaja sie nie przebierał..ale pamiętam ze mama z babcia nalezały do koła gospodyń u nas na wsi i tam ktos za mikołaja sie przebierał i w nocy jezdził po domach:)takze zawsze było cos rano w bucie:)
ja sobie trochę pracy nadrobiłam:)i latam co chwile do wc zobaczyc czy plamienia sa..ale poki co sucho...
Moniś a może jednak?
chyba że magnez ci wydłuża dpo i przez to też normuje bóle i podnosi progesteron. -
nick nieaktualnyBeata wrote:Wosebko kochany czego ty tam ciągle szukasz nie szukaj tylko kupuj powoli test
jakos mam przeczucia ze przyjdzie..test w domku mam..ale tylko na 25 czułosc..ale jutro będe przechodzic kolo tesco i jak nic nie bedzie do jutra to chyba wstapie i kupie ten czuły:) -
Beata wrote:Amicizia to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek sto lat i pozytywnego testu,
a na kiedy masz @? nie za wczesnie robić test 8?
dziękuje, chociaz od urodzin juz prawie miesiac minal,ale przez to ze nas ciagle mnie ma impreza sie przesuneła, z skoro bacia z ciocia o niej pamietaja to czmeu nie.
a 8 grudnia to wedlug moich wlasnych obliczen bedzie to 12 dc a @ najdalej 13 grudnia powinnam dostac, to bedzie wtedy 17 dc, bo ja zawsze biore pod uwage 16 dni i moge miec wczesnije ale nie poznije niz 17 dc. chociaz Ovu wskazuje na 11 grudnia. ale ja mu nie wierze, zwlaszcza ze jakbym zmienila na jego ustawienia owulacji to @ mialabym dostac 9 grudnia,
ale mysle ze 12 dni od owulacji to na ten czuly test z tesco chyba nie jest taki zly prawda? -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:a u nas nigdy nikt w rodzinie za mikołaja sie nie przebierał..ale pamiętam ze mama z babcia nalezały do koła gospodyń u nas na wsi i tam ktos za mikołaja sie przebierał i w nocy jezdził po domach:)takze zawsze było cos rano w bucie:)
ja sobie trochę pracy nadrobiłam:)i latam co chwile do wc zobaczyc czy plamienia sa..ale poki co sucho...
Moniś a może jednak?
chyba że magnez ci wydłuża dpo i przez to też normuje bóle i podnosi progesteron.
no tez tak pomyslałam ..ale wiesz juz kiedys jakis czas brałam magnez i nic takiego sie nie działo.... -
nick nieaktualnyWoseba wrote:Beata wrote:Wosebko kochany czego ty tam ciągle szukasz nie szukaj tylko kupuj powoli test
jakos mam przeczucia ze przyjdzie..test w domku mam..ale tylko na 25 czułosc..ale jutro będe przechodzic kolo tesco i jak nic nie bedzie do jutra to chyba wstapie i kupie ten czuły:)
Woseba trzymam kciuki!!!Woseba lubi tę wiadomość
-
Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:Woseba wrote:a u nas nigdy nikt w rodzinie za mikołaja sie nie przebierał..ale pamiętam ze mama z babcia nalezały do koła gospodyń u nas na wsi i tam ktos za mikołaja sie przebierał i w nocy jezdził po domach:)takze zawsze było cos rano w bucie:)
Moniś a może jednak?
chyba że magnez ci wydłuża dpo i przez to też normuje bóle i podnosi progesteron.
no tez tak pomyslałam ..ale wiesz juz kiedys jakis czas brałam magnez i nic takiego sie nie działo....
w takim razie czekamy na testowanie:)Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynki a te testy w tesco to zwykle chyba w dziale kosmetycznym no nie??albo tam gdzie leki?bo ja jutro bede miec mało czasu..a chciałabym kupic skoro juz bede w poblizu:)a na jutro z tesciowa jestem umówiona:)mamy isć do krawcowej i jeszcze na mega zakupy:)bo bony z pracy trzeba wykorzystać
-
i musze wam powiedziec ze moje piersi sa jakies dziwne niby norlamne ale dziwne macie labo milayscie cos takiego ze niby wygladaja normalnie i niby nic im nie jest ale czujecie ze jednak cos jest z nimi nie tak? dodam ze nigdy nie mialam objawu piersiowego przed @