plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dziewczyny ustawiłam ręcznie mój wykres tak jak lekarz mowił mi zaznaczyłam owulke zobaczcie prosze na niego teraz i napiszcie co myślicie!!
jak dla mnie teraz jest ok:)skoro monitoring owu potwierdził:)to tak była:)zreszta ja wole ufać swoim pzreczuciom niz tego programu.. -
nick nieaktualny
-
Amicizia wrote:Beata wrote:Amicizia to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek sto lat i pozytywnego testu,
a na kiedy masz @? nie za wczesnie robić test 8?
dziękuje, chociaz od urodzin juz prawie miesiac minal,ale przez to ze nas ciagle mnie ma impreza sie przesuneła, z skoro bacia z ciocia o niej pamietaja to czmeu nie.
a 8 grudnia to wedlug moich wlasnych obliczen bedzie to 12 dc a @ najdalej 13 grudnia powinnam dostac, to bedzie wtedy 17 dc, bo ja zawsze biore pod uwage 16 dni i moge miec wczesnije ale nie poznije niz 17 dc. chociaz Ovu wskazuje na 11 grudnia. ale ja mu nie wierze, zwlaszcza ze jakbym zmienila na jego ustawienia owulacji to @ mialabym dostac 9 grudnia,
ale mysle ze 12 dni od owulacji to na ten czuly test z tesco chyba nie jest taki zly prawda?
ja nie mam pojęcia bo jeszcze nigdy nim nie testowałam ale dziewczyny mają z nim doświadczenie i sobie chwaląOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny ustawiłam ręcznie mój wykres tak jak lekarz mowił mi zaznaczyłam owulke zobaczcie prosze na niego teraz i napiszcie co myślicie!!
teraz jakoś ładniej wyglądaAGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWoseba wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny ustawiłam ręcznie mój wykres tak jak lekarz mowił mi zaznaczyłam owulke zobaczcie prosze na niego teraz i napiszcie co myślicie!!
jak dla mnie teraz jest ok:)skoro monitoring owu potwierdził:)to tak była:)zreszta ja wole ufać swoim pzreczuciom niz tego programu..
No mi tez sie wydaje że tak było jak teraz zaznaczyłam bo pamiętam ból owulacyjny i to duży ból miałam!!!
A teraz mnie brzuch jak na @ boli to albo się coś tam zagnieżdża albo wredna przyjdzie po za 5 dni!! -
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny ustawiłam ręcznie mój wykres tak jak lekarz mowił mi zaznaczyłam owulke zobaczcie prosze na niego teraz i napiszcie co myślicie!!
teraz jakoś ładniej wygląda
Fredzia to ja go tak zostawie jak ładniejszy jest!!Beata lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:czytałam że niektóre kobiety znające swoje ciało mogą wykryć ciążę jeszcze na długo przed testem. po prostu wiedzą że cos jest grane. Ami może tak jest właśnie u ciebie?
Chyba każdej z nas wydaje się, że posiada ten talent, he he he...zosia-ktosia, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Woseba wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny ustawiłam ręcznie mój wykres tak jak lekarz mowił mi zaznaczyłam owulke zobaczcie prosze na niego teraz i napiszcie co myślicie!!
jak dla mnie teraz jest ok:)skoro monitoring owu potwierdził:)to tak była:)zreszta ja wole ufać swoim pzreczuciom niz tego programu..
No mi tez sie wydaje że tak było jak teraz zaznaczyłam bo pamiętam ból owulacyjny i to duży ból miałam!!!
A teraz mnie brzuch jak na @ boli to albo się coś tam zagnieżdża albo wredna przyjdzie po za 5 dni!!
aga nie chce cie nakrecać..ale duzo dziewczyn zaraz po zapłodnieniu odczuwa własnie bóle okresowe...takze musisz być cierpliwa i czekac do terminu @ -
a mnie się nie podoba to że w ogóle mi się piersi nie powiększyły w ogóle mnie nie bolą i nie są pełne a zawsze tak miałam po owu że cycki jak balony (jak to mawiał mój M.) to dego zawsze strasznie bolały a teraz nic zupełnie nic jedynie parę dni temu mnie trochę swędziały i to wszystko... wręcz mam wrażenie że mi sflaczały jedynie w okolicy pach mnie troche boli... ale to wszystko... ja zaraz zwariuje...
Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny ustawiłam ręcznie mój wykres tak jak lekarz mowił mi zaznaczyłam owulke zobaczcie prosze na niego teraz i napiszcie co myślicie!!
teraz jakoś ładniej wygląda
Fredzia to ja go tak zostawie jak ładniejszy jest!!
zostaw zostaw bo tak to tak ładnie na plusik wygląda17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Amicizia wrote:i musze wam powiedziec ze moje piersi sa jakies dziwne niby norlamne ale dziwne macie labo milayscie cos takiego ze niby wygladaja normalnie i niby nic im nie jest ale czujecie ze jednak cos jest z nimi nie tak? dodam ze nigdy nie mialam objawu piersiowego przed @
ja nieraz miewam bardzo rónze objawy ale nigdy ich nie zapisywałam wieć trudno mi powiedzieć jak to statystycznie wygląda ale zawsze czułam sie w ciązy kiedy okres sie spóźniałOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:Beata wrote:wosebko a ile zwykle trwa Twoja fl? bo widze ze już masz dzić 14 dpo wiec może czas testować?
no zwykle trwa własnie 14-15 dni...a test robiąłm wczoraj i była jedna kreska...
no tak ale wczoraj był dopiero 13dpo więc moglo być za wsześnie , powtórz jutro albo najlepiej w piętek i będzie już pewność ,
mam nadzieję na fasolkęWoseba lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:i musze wam powiedziec ze moje piersi sa jakies dziwne niby norlamne ale dziwne macie labo milayscie cos takiego ze niby wygladaja normalnie i niby nic im nie jest ale czujecie ze jednak cos jest z nimi nie tak? dodam ze nigdy nie mialam objawu piersiowego przed @
ja mam dzisiaj takie dziwne wrażenie... nie urosły, a jakby urosły i ciasnow staniku, a do tegodziwnie wrażliwe z "sterczącymi" sutkami... nie bolą ale taki dziwny dyskonfort odczywamBeata, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Woseba wrote:Beata wrote:wosebko a ile zwykle trwa Twoja fl? bo widze ze już masz dzić 14 dpo wiec może czas testować?
no zwykle trwa własnie 14-15 dni...a test robiąłm wczoraj i była jedna kreska...
no tak ale wczoraj był dopiero 13dpo więc moglo być za wsześnie , powtórz jutro albo najlepiej w piętek i będzie już pewność ,
mam nadzieję na fasolkę
no jutro sie wstrzymam...i jak temp będzie ładna i nie będzie plamień to kupie na piatek ten czuły test:)a zreszta tak czy tak to go kupie :)jak nie teraz to na inny cykl sie przyda:)Beata, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Woseba wrote:dziewczynki a te testy w tesco to zwykle chyba w dziale kosmetycznym no nie??albo tam gdzie leki?bo ja jutro bede miec mało czasu..a chciałabym kupic skoro juz bede w poblizu:)a na jutro z tesciowa jestem umówiona:)mamy isć do krawcowej i jeszcze na mega zakupy:)bo bony z pracy trzeba wykorzystać
ja swoj znalazlam dokladnie miedzy lekami al eleki byly na dziale kosmetycznym