X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosebko a ile zwykle trwa Twoja fl? bo widze ze już masz dzić 14 dpo wiec może czas testować?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny ustawiłam ręcznie mój wykres tak jak lekarz mowił mi zaznaczyłam owulke zobaczcie prosze na niego teraz i napiszcie co myślicie!!

jak dla mnie teraz jest ok:)skoro monitoring owu potwierdził:)to tak była:)zreszta ja wole ufać swoim pzreczuciom niz tego programu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    wosebko a ile zwykle trwa Twoja fl? bo widze ze już masz dzić 14 dpo wiec może czas testować?

no zwykle trwa własnie 14-15 dni...a test robiąłm wczoraj i była jedna kreska...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam że niektóre kobiety znające swoje ciało mogą wykryć ciążę jeszcze na długo przed testem. po prostu wiedzą że cos jest grane. Ami może tak jest właśnie u ciebie?

Beata lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Beata wrote:
    Amicizia to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek sto lat i pozytywnego testu,
    a na kiedy masz @? nie za wczesnie robić test 8?

dziękuje, chociaz od urodzin juz prawie miesiac minal,ale przez to ze nas ciagle mnie ma impreza sie przesuneła, z skoro bacia z ciocia o niej pamietaja to czmeu nie.

a 8 grudnia to wedlug moich wlasnych obliczen bedzie to 12 dc a @ najdalej 13 grudnia powinnam dostac, to bedzie wtedy 17 dc, bo ja zawsze biore pod uwage 16 dni i moge miec wczesnije ale nie poznije niz 17 dc. chociaz Ovu wskazuje na 11 grudnia. ale ja mu nie wierze, zwlaszcza ze jakbym zmienila na jego ustawienia owulacji to @ mialabym dostac 9 grudnia,

ale mysle ze 12 dni od owulacji to na ten czuly test z tesco chyba nie jest taki zly prawda?

ja nie mam pojęcia bo jeszcze nigdy nim nie testowałam ale dziewczyny mają z nim doświadczenie i sobie chwalą

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny ustawiłam ręcznie mój wykres tak jak lekarz mowił mi zaznaczyłam owulke zobaczcie prosze na niego teraz i napiszcie co myślicie!!

teraz jakoś ładniej wygląda :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    AGA 30 wrote:

jak dla mnie teraz jest ok:)skoro monitoring owu potwierdził:)to tak była:)zreszta ja wole ufać swoim pzreczuciom niz tego programu..

No mi tez sie wydaje że tak było jak teraz zaznaczyłam bo pamiętam ból owulacyjny i to duży ból miałam!!!
    A teraz mnie brzuch jak na @ boli to albo się coś tam zagnieżdża albo wredna przyjdzie po za 5 dni!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko Bella testowała 11 dnia testem ultra czułym i jej słabiutka kreska wyszła, więdc 12 dzień może być.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

Fredzia to ja go tak zostawie jak ładniejszy jest!!;-)

Beata lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    czytałam że niektóre kobiety znające swoje ciało mogą wykryć ciążę jeszcze na długo przed testem. po prostu wiedzą że cos jest grane. Ami może tak jest właśnie u ciebie?

Chyba każdej z nas wydaje się, że posiada ten talent, he he he...

zosia-ktosia, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:
    AGA 30 wrote:

No mi tez sie wydaje że tak było jak teraz zaznaczyłam bo pamiętam ból owulacyjny i to duży ból miałam!!!
    A teraz mnie brzuch jak na @ boli to albo się coś tam zagnieżdża albo wredna przyjdzie po za 5 dni!!

aga nie chce cie nakrecać..ale duzo dziewczyn zaraz po zapłodnieniu odczuwa własnie bóle okresowe...takze musisz być cierpliwa i czekac do terminu @ :)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie się nie podoba to że w ogóle mi się piersi nie powiększyły w ogóle mnie nie bolą i nie są pełne a zawsze tak miałam po owu że cycki jak balony (jak to mawiał mój M.) to dego zawsze strasznie bolały a teraz nic zupełnie nic jedynie parę dni temu mnie trochę swędziały i to wszystko... wręcz mam wrażenie że mi sflaczały jedynie w okolicy pach mnie troche boli... ale to wszystko... ja zaraz zwariuje...

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba ja już się nie nakręcam bo nakręcona jestem na maxa he he;-)

Woseba, Beata lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

Fredzia to ja go tak zostawie jak ładniejszy jest!!;-)

zostaw zostaw bo tak to tak ładnie na plusik wygląda :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    i musze wam powiedziec ze moje piersi sa jakies dziwne niby norlamne ale dziwne macie labo milayscie cos takiego ze niby wygladaja normalnie i niby nic im nie jest ale czujecie ze jednak cos jest z nimi nie tak? dodam ze nigdy nie mialam objawu piersiowego przed @

ja nieraz miewam bardzo rónze objawy ale nigdy ich nie zapisywałam wieć trudno mi powiedzieć jak to statystycznie wygląda ale zawsze czułam sie w ciązy kiedy okres sie spóźniał ;)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Woseba ja już się nie nakręcam bo nakręcona jestem na maxa he he;-)

mnie na szcescie udało sie opanować to zbytnie nakrecanie;)chociaz nie ukrywam ze przed terminem @ sa wieksze emocje...

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:

no zwykle trwa własnie 14-15 dni...a test robiąłm wczoraj i była jedna kreska...

no tak ale wczoraj był dopiero 13dpo więc moglo być za wsześnie , powtórz jutro albo najlepiej w piętek i będzie już pewność ,
    mam nadzieję na fasolkę

Woseba lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    i musze wam powiedziec ze moje piersi sa jakies dziwne niby norlamne ale dziwne macie labo milayscie cos takiego ze niby wygladaja normalnie i niby nic im nie jest ale czujecie ze jednak cos jest z nimi nie tak? dodam ze nigdy nie mialam objawu piersiowego przed @

ja mam dzisiaj takie dziwne wrażenie... nie urosły, a jakby urosły i ciasnow staniku, a do tegodziwnie wrażliwe z "sterczącymi" sutkami... nie bolą ale taki dziwny dyskonfort odczywam

Beata, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2012, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Woseba wrote:
    Beata wrote:

no tak ale wczoraj był dopiero 13dpo więc moglo być za wsześnie , powtórz jutro albo najlepiej w piętek i będzie już pewność ,
    mam nadzieję na fasolkę

no jutro sie wstrzymam...i jak temp będzie ładna i nie będzie plamień to kupie na piatek ten czuły test:)a zreszta tak czy tak to go kupie :)jak nie teraz to na inny cykl sie przyda:)

Beata, gadgeta lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2012, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    dziewczynki a te testy w tesco to zwykle chyba w dziale kosmetycznym no nie??albo tam gdzie leki?bo ja jutro bede miec mało czasu..a chciałabym kupic skoro juz bede w poblizu:)a na jutro z tesciowa jestem umówiona:)mamy isć do krawcowej i jeszcze na mega zakupy:)bo bony z pracy trzeba wykorzystać:)

ja swoj znalazlam dokladnie miedzy lekami al eleki byly na dziale kosmetycznym

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 661 662 663 664 665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ