plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie się jeszcze przypomniało jak byłam u ginki w zeszły czwartek i podobno źle wyglądałam i mnie na badania panie recepcjonistki wysłały, jak to powiedziałam gince to sie uśmiechnęła powiedziałm jej że to chyba przez owu a ona mi na to że w takim razie do domku i trzeba działać i ona mnie zaprasza za 6 tyg ze spóźniającą się @... no zatkało mnie no bo ona wie jaki My mamy problem... pierwszy lekarz z takim pozytywnym nastawieniem
Beata, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWoseba wrote:Beata wrote:Woseba wrote:Beata wrote:wosebko a ile zwykle trwa Twoja fl? bo widze ze już masz dzić 14 dpo wiec może czas testować?
no zwykle trwa własnie 14-15 dni...a test robiąłm wczoraj i była jedna kreska...
no tak ale wczoraj był dopiero 13dpo więc moglo być za wsześnie , powtórz jutro albo najlepiej w piętek i będzie już pewność ,
mam nadzieję na fasolkę
no jutro sie wstrzymam...i jak temp będzie ładna i nie będzie plamień to kupie na piatek ten czuły test:)a zreszta tak czy tak to go kupie :)jak nie teraz to na inny cykl sie przyda:)
Mój tescik leży w szufladzie od ostatniego cyklu he he!!
Ciekawe czy się przyda!! -
zosia-ktosia wrote:Beatko Bella testowała 11 dnia testem ultra czułym i jej słabiutka kreska wyszła, więdc 12 dzień może być.
ultraczyłym? to ten z tesco czy jeszcze coś lepszego?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Woseba wrote:dziewczynki a te testy w tesco to zwykle chyba w dziale kosmetycznym no nie??albo tam gdzie leki?bo ja jutro bede miec mało czasu..a chciałabym kupic skoro juz bede w poblizu:)a na jutro z tesciowa jestem umówiona:)mamy isć do krawcowej i jeszcze na mega zakupy:)bo bony z pracy trzeba wykorzystać
ja swoj znalazlam dokladnie miedzy lekami al eleki byly na dziale kosmetycznym
no to ja my sle ze i w moim tesco powinno tak byc :)dzieki kochana:) -
Fedra wrote:a mnie się nie podoba to że w ogóle mi się piersi nie powiększyły w ogóle mnie nie bolą i nie są pełne a zawsze tak miałam po owu że cycki jak balony (jak to mawiał mój M.) to dego zawsze strasznie bolały a teraz nic zupełnie nic jedynie parę dni temu mnie trochę swędziały i to wszystko... wręcz mam wrażenie że mi sflaczały jedynie w okolicy pach mnie troche boli... ale to wszystko... ja zaraz zwariuje...
Fedruś to bardzo dobrze że jest inaczej niż zwykle to może o czymś swiadczyć, ja pisąłam juz tu parę razy że mi na początku ciąży wogóle sie nie powiększały i nie boałay a na okres częstoFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Woseba wrote:Beata wrote:Woseba wrote:Beata wrote:wosebko a ile zwykle trwa Twoja fl? bo widze ze już masz dzić 14 dpo wiec może czas testować?
no zwykle trwa własnie 14-15 dni...a test robiąłm wczoraj i była jedna kreska...
no tak ale wczoraj był dopiero 13dpo więc moglo być za wsześnie , powtórz jutro albo najlepiej w piętek i będzie już pewność ,
mam nadzieję na fasolkę
no jutro sie wstrzymam...i jak temp będzie ładna i nie będzie plamień to kupie na piatek ten czuły test:)a zreszta tak czy tak to go kupie :)jak nie teraz to na inny cykl sie przyda:)
Mój tescik leży w szufladzie od ostatniego cyklu he he!!
Ciekawe czy się przyda!!
napewno sie przyda:)mam nadzieję ze już w tym cyklu:) -
zosia-ktosia wrote:czytałam że niektóre kobiety znające swoje ciało mogą wykryć ciążę jeszcze na długo przed testem. po prostu wiedzą że cos jest grane. Ami może tak jest właśnie u ciebie?
troche sie znam bo juz dlugo sie obserwuje,a ale tez wczesniej az tak dokladnie jak teraz to nie, ale w sumie jakby byly takie dziwne to pewnie bym zwrocila uwage chociaz zyelk nigdy nie wypatrywalam i teraz to nie wiem na ile jest to u mnie normalne a na ile nie, ale sa takie jakby pelniejsze, wiec kto wie, ale nie cche sie nakrecacto poczekam cierpliwie do soboty i zrobie ten test a co mi szkodzi, mam przeciez 2
-
Woseba wrote:AGA 30 wrote:Woseba ja już się nie nakręcam bo nakręcona jestem na maxa he he;-)
mnie na szcescie udało sie opanować to zbytnie nakrecanie;)chociaz nie ukrywam ze przed terminem @ sa wieksze emocje...
Prawda... tego się nie da uniknąć. Ja, monolit cierpliwości, zaczynam powoli wariować. Nie doszukuję się objawów ani nic, ale chciałabym, żeby już było popojutrze, bo wtedy wszystko się wyjaśni. A tu jak na złość czas ciągnie się jak guma do gaci
Nienawidzę tego etapu cyklu
-
Libra wrote:Amicizia wrote:i musze wam powiedziec ze moje piersi sa jakies dziwne niby norlamne ale dziwne macie labo milayscie cos takiego ze niby wygladaja normalnie i niby nic im nie jest ale czujecie ze jednak cos jest z nimi nie tak? dodam ze nigdy nie mialam objawu piersiowego przed @
ja mam dzisiaj takie dziwne wrażenie... nie urosły, a jakby urosły i ciasnow staniku, a do tegodziwnie wrażliwe z "sterczącymi" sutkami... nie bolą ale taki dziwny dyskonfort odczywam
hhehe to nie jestem samaLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:libra a weź na chwilkę zignoruj temp z 7 i 5 dnia. zobaczysz co wtedy ci pokaże ovu. może zmieni? potem sobie je odznaczysz:)
teraz wyszło mi, że jestem płodna;)
prędzej już bym zignorowała te z 6 i 8 - wtedy spałam ok 3-4 godzin, a do tego często budziałam się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 13:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny a sprawdzacie czasem tempke w ciągu dnia!!! ja teraz mierzyłam tak dla jaj to 37.00 stopni mam !!
albo jakieś chorubsko mnie bedzie łapać!!;-(
Powiem Ci Aga, że ja tak dla picu od paru dni sprawdzam sobie temp wieczorem i też mam w granicach 36.8 - 37.0. Ale nie biorę sobie tego jakoś szczególnie do serca -
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny a sprawdzacie czasem tempke w ciągu dnia!!! ja teraz mierzyłam tak dla jaj to 37.00 stopni mam !!
albo jakieś chorubsko mnie bedzie łapać!!;-(
Powiem Ci Aga, że ja tak dla picu od paru dni sprawdzam sobie temp wieczorem i też mam w granicach 36.8 - 37.0. Ale nie biorę sobie tego jakoś szczególnie do serca
Widocznie popołudniami jesteśmy gorętsze laski he he he!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:zosia-ktosia wrote:libra a weź na chwilkę zignoruj temp z 7 i 5 dnia. zobaczysz co wtedy ci pokaże ovu. może zmieni? potem sobie je odznaczysz:)
teraz wyszło mi, że jestem płodna;)
prędzej już bym zignorowała te z 6 i 8 - wtedy spałam ok 3-4 godzin, a do tego często budziałam się...
no to tamte z powrotem zaznacz żeby nie ignorował a te co myślisz zignoruj.. żeby wyszło na twoje:)