plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no długo trzeba bylo was nadrabiac. Fajnie ze to forum tak kwitnie..
Z sercem na ramieniu odbieralam wyniki. Wiec tak:
beta: 8604,00
progesteron: 32,13
Wiec ladny przyrost, teraz czekam na popoludniowe USG.
Kurcze mam nadzieje ze bedzie dobrzeAGA 30, Fedra, zosia-ktosia, mauysia, natusia, Dora, Beata, gocha04, Paulina1986, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:no długo trzeba bylo was nadrabiac. Fajnie ze to forum tak kwitnie..
Kurcze mam nadzieje ze bedzie dobrze
Plemniczka będzie dobrze !!! Bo musi być dobrze!! -
plemniczka wrote:no długo trzeba bylo was nadrabiac. Fajnie ze to forum tak kwitnie..
Kurcze mam nadzieje ze bedzie dobrze
czy ja zawsze musze płakać jak czytam wieści od Ciebie
tak się cieszę ze beta taka piękna to teraz trzymamy kciuki za usgAGA 30, Woseba, plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Plemniczko super!!!ciesze sie bardzo
, az musialam wstac z łozka i wejsc na laptopa zeby napisac, bo w komorce moge tylko was czytac, ale mi sie spac chce normalnie taka detka ze mnia a spalam dzis na prwawde dlugo... normalnie wzialabym jaks aspiryne ale teraz nie moge, wiec sie ludze ze to nie chorobsko mnie bierze tylko cos innego
Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
dobra Kochane ja się musze ewakuować bo pomimo zjedzenia zupki moje mdłości nie przechodzą a do tego coś mi się obraz przesówa więc czas chyba do łózia...
miłego dnia jak mi się poprawi to jeszcze zajrzę do Was wieczorem...
i czekam na dobre wieści od Plemniczki z usg - poświęce się i sprawdzę czy takowe się tu znajdują
trzymajcie się ciepło no i oczywiście +zosia-ktosia, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:dziewczyny dziekuje ale nie wiem wlasnie czy pomimo dobrego przyrostu bety jest dobrze... dlatego ze jeszcze przed wczoraj byl maly pecherzyk bez niczego... wiec nie wiem czy mozliwe by juz dzisiaj byl zarodek...
na pewno jest dobrze bo My wszystkie głęboko w to wierzymyplemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki! Ja na razie na chwilkę bo obiad gotuję. Nie zdążyłam was nadrobić,ale wychwyciłam,że nasza kochana Plemniczka w końcu się odezwała. Martwiłyśmy się łobuzie o ciebie wczoraj
Cieszę się z tej twojej bety jak by to moja rosła...Naprawdęszczerze trzymam za ciebie kciuki i wiem,że będzie dobrze! Ściskam cie mocno.
a co poza tym na forum,bo nie w temacie dziś jestem...plemniczka lubi tę wiadomość
-
mauysiu czy moge Cie rowniez poprosic o zinterpretowaniu mojego wykresu.
Czy wedlug tej "twojej" metody owulacja u mnie byla w tym dniu co ją wyznaczyl ovufriend?
Moze i u mnie nie ma to juz znaczenia.. ale lekarz mowi ze ciaza moja musi byc mlodsza niz wynika to z miesiączki.. co moze sie zgadzac bo cykl mam dluzszy i owulacje pozniejszą... ale zastanawiam sie czy moze ta owulka nie byla jednak jeszcze pozniej. -
ja jestem:)
cóż.. co ci by tu napisac w skrócie? gadałyśmy o wszystkim i o niczym, o dolegliwosciach, o tym czy byłyśmy grzeczne i czy mikołaj przyniesie prezent czy rózgę, tak ogólnie to nic nowego sie nie wydarzyło.
aaa Woseba nie ma plamień i dziś temp jej skoczyła a jutro niby ma termin @ ale cos nam sie wydaje że @ sie nie zjawi..