X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dora Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dora lepiej jest wiedzieć ale pomyśl jak to miło coś takiego usłyszeć...to w końcu matka męża...i sytuacje będą jeszcze różne w życiu a takie słowa ma się długo w pamięci jak nie na zawsze...i weź tu złóż szczere życzenia w Święta...nie potrafiłabym się podzielić opłatkiem z kimś kto mi nie sprzyja...to jest wredne...mam nadzieję, że Zosia ma inny charakter niż mój, bo ja to jak gąbka chłonę emocje i uczucia...

Muzarciu masz rację... ale próbuję znaleść jakiś pozytyw tej sytuacji..
    Ja do końca życia bedę pamietać reakcję moich teściów na wieść o naszych zaręczynach..
    Teściowa- totalne zamurowanie.. kamienna twarz przez 5 minut i wycedzone przez zęby" gratuluję"
    Teść- wyksztusił z siebie jedynie "zobaczymy..."
    generalnie całe święta nie mogli niczego z siebie wydusić...

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra wrote:
    Dora wrote:
    Hej dziewczyny:)
    Słuchajcie, zastanawiam się czego powinnyśmy unikać oczekując na ewentualne zagnieżdżenie .. Czy na tym etapie ćwiczenia fizyczne..dźwiganie ...basen..czy coś może nam zaszkodzić? piszcie co wiecie na ten temat

pisałyście wczoraj,że "ciągnie i kłuje" was w podbrzuszu jak się przęciągacie..itd.

mi lekarz odradził basen w okresie starania, ponieważ bardzo łatwo o infekcję (bynajmniej w moim przypadku)... powiedział mi tak: wie Pani jak to jest na basenie, wodę zmienia się raz do roku, a w między czasie tylko się chloru dosypuje...
    także zrezygnowałam, i już w następnym cyklu miałam o niebo lepszy śluz

Też tak sobie właśnie myślę,że to nie jest najlepszy okres na basen, chociaż bardzo lubię pływać. Nabawiłam się tam kiedyś paskudnej onfekcji..i długo ja leczyłam...brr ..

Zosiu to chyba lepsze niż fałszywa sympatia...

właśnie!!! ja też lubie, ale jak lekarz powiedział mi, że mogę jakieś gówno złapać i potem leczyć się z pół roku i tyle czasu stracić na nieowocne staranka!!! teraz mam inne priorytety:) basen poczeka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże moje marzenie 3 kg cycków. Żeby tak pod choinką się znalazły :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Libra będzie dobrze...

Zrobiłam listę po programie czysta chata...zamierzam zorganizować się i nie ganiać z miotłą na oślep po moim ogromnym metrażu...mam dość ciągłego sprzątania...cały rok tylko to sprzątanie, na nic innego nie mam czasu...robię terminarz i już...

Może mi to pomoże. Spróbować warto.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uwielbiam chodzić na basen. :-) zawsze siedzę w brodziku bo ciepła woda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pakuję i wysyłam...tylko dbaj o mój kawałek jak o swój własny he he;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Ja mam b.długie palce i cienkie, obrączkę mam rozmiar 10, ale i tak to w niczym nie pomaga jeśli chodzi o badanie tej głupiej szyjki. otwor wydaje mi sie non stop taki sam.

witaj w klubie:) na mam rozmiar obrączki 11, czyli podobnie... ja szyjkę badam w kuckach, ale żeby wykumać z tym otwarciem... to już dla mnie WIELKA sztuka:) na razie opcja ta jest niedostępne dla mnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny. Ja spadam bo obowiązki wzywają. A później winko z meżem, i co nie co zabawy :D Musze się ładnie postarać bo dowiedziałam się, ze piękny prezent dostanę pod choinkę od niego. Poza tym tyle mu naobiecałam, że chyba nigdy się z tych obietnic nie wywiąże :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rozmiar obrączki komunijny :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stwierdzam, ze mój ojciec chyba marnował towaru na mnie, i dlatego jestem taka mała we wszystkim :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest niby łatwiej jak się odchyla w kuckach do tyłu...ale nie mogę sprawdzić...może za 20 kg się uda tego dokonać he he

Moja miękka raczej i wysoko...taka ciapata jakaś. Od nowego cyklu wszystko idealnie o tej samej porze i w tej samej pozycji...chociaż wpisuję zawsze z tej jednej pozycji jak badam...ale zacznę prowadzić jednocześnie drugi wykres na papierze...zobaczymy jak to wyjdzie...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam Rucia pamiętaj małe jest piękne :)
    hej kobitki :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To miłego wieczoru Rucia i bezsennej nocki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej maleństwo...jak się czujesz?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziś o wiele lepiej:) kaszel tylko jeszcze męczy :) obyło się bez leków :)
    wykurowałam się herbatką z miodem cytryną i malinami.
    A ty jak się czujesz muzarcia ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2012, 19:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przychodzi młody mąż do domu , do swojej młodej małżonki. Kładzie jej pieniądze tj. wypłatę na stół....a ona na to: " i wypłatę też masz taką małą?!"

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w porządku...nic nie czuję by @ miała przyjść...chyba jeszcze nie jutro...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2012, 19:39

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co tak zacięcie remontujesz muzarcia?

‹‹ 733 734 735 736 737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ