SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !! ja znowu sama zostałam bo mój świeżo upieczony narzeczony pojechał do pracy !!!
    Widzę że wymiana kilogramów i cycków he he ja tez 10 oddam i ze 2 kg cycka jak któraś chce;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja po proszę tego cycka he he :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sprawy mała oddam za darmo i nawet mogę dopłacić parę groszy he he!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to biorę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak tam minęła pierwsza noc przy boku narzeczonego hi hi hi :) cos sie zmieniło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała nie zauważyłam większej zmiany ale jest dobrze he he!!!
    Zobaczymy co te narzeczeństwo przyniesie może w końcu fasolinkę !!;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno fasolkę :) tego Ci bardzo życzę :) a jak zareagowali rodzice i teście ? wiedzą już ? a kiedy planujecie ślub ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy się ucieszyli daty nie ma narazie trzeba kaski nazbierać najpierw więc może pod koniec 2013 zobaczymy jak to będzie!!!
    Dużego wesela nie chcemy ale i tak kasy trochę potrzeba na to a my niestety na rodziców wsparcie finansowe nie możemy liczyć!!;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w piątek na urodzinach u teściowej wszyscy się pytali nas o ślub i wogóle a mój M nawet słowa nie pisną że na drugi dzień mi się oświadczy hi hi :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem ile kaski idzie :) po prostu szok niby my dużego nie robiliśmy a i tak dużo poszło kaski :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to na prawdę miałaś bardzo miłą niespodziankę jeszcze raz moje gratulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie więc nie będą to krótkie za bardzo zaręczyny a kredytu nie chcemy brać za bardzo a tym bardziej znając nasze rodziny to nam się w prezentach napewno nic nie zwróci he ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki mała !! no niespodzianka była i nawet nadal w szoku jestem że doszło do tego hi hi!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie słyszałam żeby się jakieś wesele zwróciło w prezentach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to wszyscy kasę chcą wiem bo w tym roku na 3 weselach byłam na każdym zaproszeniu pisali zamiast prezentu kasa a zamiast kwiatów kupon lotka!!!he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i prawidłowo bo lepiej sobie samemu kupić za kasę coś pożytecznego niż dostać dwa roboty kuchenne i takie tam, a przy okazji może i uda się wygrać w LOTKA. Ja pamiętam że na naszym ślubie prosiliśmy zamiast kwiatów coś dla dzieci do szkoły i zawieźliśmy w czasie ślubu do domu dziecka dla osób niepełnosprawnych :) tak się dzieciaki ucieszyły że szok. A jedna dziewczynka jak mnie zobaczyła to powiedziała że anioł do niej przyszedł bo ja byłam w sukni ślubnej. Tego dnia i tych słów nigdy nie zapomnę. :)

gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    nigdy nie słyszałam żeby się jakieś wesele zwróciło w prezentach :)

hehehe, to moja rodzina jest zupełnie inna, bo nam na weselu udało się "zarobić" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na jednym weselu co byliśmy było 160 osób z tego dostali ponad 90 kuponów lotka i w większości na więcej zakładów niż jeden a wygrali tylko 170zł!!
    Ale zawsze szansa jakaś jest hi hi!!
    No to też u nas tak robią nie któżi że coś dla dzieci oddają zawsze lepiej niż maja kwiaty zwiędnąć !!;-)
    moja siostra jak ślub miała 5 ekspresów do kawy identycznych dostała he he!!

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie robiliśmy wesela tylko uroczysty obiad dla najbliższej rodziny. Tak sobie wymarzylismy, a potem mini podróż poslubna;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2012, 20:52

Fedra lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też dobre wyjście!! my małe przyjęcie tylko góra 50 osób !!no ale to jeszcze nie teraz hi hi muszę się narzeczeństwem nacieszyć :-)

‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ