plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszyscy się ucieszyli daty nie ma narazie trzeba kaski nazbierać najpierw więc może pod koniec 2013 zobaczymy jak to będzie!!!
Dużego wesela nie chcemy ale i tak kasy trochę potrzeba na to a my niestety na rodziców wsparcie finansowe nie możemy liczyć!!;-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i prawidłowo bo lepiej sobie samemu kupić za kasę coś pożytecznego niż dostać dwa roboty kuchenne i takie tam, a przy okazji może i uda się wygrać w LOTKA. Ja pamiętam że na naszym ślubie prosiliśmy zamiast kwiatów coś dla dzieci do szkoły i zawieźliśmy w czasie ślubu do domu dziecka dla osób niepełnosprawnych
tak się dzieciaki ucieszyły że szok. A jedna dziewczynka jak mnie zobaczyła to powiedziała że anioł do niej przyszedł bo ja byłam w sukni ślubnej. Tego dnia i tych słów nigdy nie zapomnę.
gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa jednym weselu co byliśmy było 160 osób z tego dostali ponad 90 kuponów lotka i w większości na więcej zakładów niż jeden a wygrali tylko 170zł!!
Ale zawsze szansa jakaś jest hi hi!!
No to też u nas tak robią nie któżi że coś dla dzieci oddają zawsze lepiej niż maja kwiaty zwiędnąć !!
moja siostra jak ślub miała 5 ekspresów do kawy identycznych dostała he he!! -
nick nieaktualny