X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !! ja znowu sama zostałam bo mój świeżo upieczony narzeczony pojechał do pracy !!!
    Widzę że wymiana kilogramów i cycków he he ja tez 10 oddam i ze 2 kg cycka jak któraś chce;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja po proszę tego cycka he he :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sprawy mała oddam za darmo i nawet mogę dopłacić parę groszy he he!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to biorę :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak tam minęła pierwsza noc przy boku narzeczonego hi hi hi :) cos sie zmieniło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała nie zauważyłam większej zmiany ale jest dobrze he he!!!
    Zobaczymy co te narzeczeństwo przyniesie może w końcu fasolinkę !!;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno fasolkę :) tego Ci bardzo życzę :) a jak zareagowali rodzice i teście ? wiedzą już ? a kiedy planujecie ślub ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy się ucieszyli daty nie ma narazie trzeba kaski nazbierać najpierw więc może pod koniec 2013 zobaczymy jak to będzie!!!
    Dużego wesela nie chcemy ale i tak kasy trochę potrzeba na to a my niestety na rodziców wsparcie finansowe nie możemy liczyć!!;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w piątek na urodzinach u teściowej wszyscy się pytali nas o ślub i wogóle a mój M nawet słowa nie pisną że na drugi dzień mi się oświadczy hi hi :-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem ile kaski idzie :) po prostu szok niby my dużego nie robiliśmy a i tak dużo poszło kaski :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to na prawdę miałaś bardzo miłą niespodziankę jeszcze raz moje gratulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie więc nie będą to krótkie za bardzo zaręczyny a kredytu nie chcemy brać za bardzo a tym bardziej znając nasze rodziny to nam się w prezentach napewno nic nie zwróci he ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki mała !! no niespodzianka była i nawet nadal w szoku jestem że doszło do tego hi hi!!;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie słyszałam żeby się jakieś wesele zwróciło w prezentach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to wszyscy kasę chcą wiem bo w tym roku na 3 weselach byłam na każdym zaproszeniu pisali zamiast prezentu kasa a zamiast kwiatów kupon lotka!!!he he

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i prawidłowo bo lepiej sobie samemu kupić za kasę coś pożytecznego niż dostać dwa roboty kuchenne i takie tam, a przy okazji może i uda się wygrać w LOTKA. Ja pamiętam że na naszym ślubie prosiliśmy zamiast kwiatów coś dla dzieci do szkoły i zawieźliśmy w czasie ślubu do domu dziecka dla osób niepełnosprawnych :) tak się dzieciaki ucieszyły że szok. A jedna dziewczynka jak mnie zobaczyła to powiedziała że anioł do niej przyszedł bo ja byłam w sukni ślubnej. Tego dnia i tych słów nigdy nie zapomnę. :)

gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    nigdy nie słyszałam żeby się jakieś wesele zwróciło w prezentach :)

hehehe, to moja rodzina jest zupełnie inna, bo nam na weselu udało się "zarobić" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na jednym weselu co byliśmy było 160 osób z tego dostali ponad 90 kuponów lotka i w większości na więcej zakładów niż jeden a wygrali tylko 170zł!!
    Ale zawsze szansa jakaś jest hi hi!!
    No to też u nas tak robią nie któżi że coś dla dzieci oddają zawsze lepiej niż maja kwiaty zwiędnąć !!;-)
    moja siostra jak ślub miała 5 ekspresów do kawy identycznych dostała he he!!

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie robiliśmy wesela tylko uroczysty obiad dla najbliższej rodziny. Tak sobie wymarzylismy, a potem mini podróż poslubna;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2012, 20:52

Fedra lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też dobre wyjście!! my małe przyjęcie tylko góra 50 osób !!no ale to jeszcze nie teraz hi hi muszę się narzeczeństwem nacieszyć :-)

‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ