X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Amicizia!! ja penie jutro @ dostane tempka tez mi w dół poszła!! no to i u mnie owulka gdzieś na świeta wyskoczy!!;-)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do kasy to u mnie tatus sie spisal i w zasadzie moja polowe wesela sfinansowal, i ogolnie cala moja rodzinka w jakis sposob pomqagala w organizacj a u M to w sumie rodzice cos mu tam dali ale ogolnie zero jakiejs pomocy itd moj M sam musial odkladac nawet za noclego wlasnej rodziny mieli zaplacic to efekt byl taki ze to ja zaolacilam z wlasnej kasy a oni do dzis mi tego nie oddali ale juz mam ich tak dosc i tak ich lubie ze juz nawet o tym nie mowie i sie ni upominam najgorsze ze w tym roku wigilie musze spedzac u tesciow ale zaraz w 1 dzien swiat jedziemy do mojej rodzinki, bo to sa imieniy i urodziny mojej babci wiec nie ma mowy zebym tam zbyt dlugo siedziala i mam nadzieje ze beda grzac bo inaczej bede jeszcze krocej

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na rodzinkę liczyć nie umię tato nie żyje a mama sama z bratem 12 mieszka i nie pracuje i mojego M też bieda w domu więc na siebie liczyć musimy!! ale jakoś to będzie mój M dorze w miare zarabia to jakoś naskrobiemy parę groszy!!

• Fedra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dacie radę na pewno :)
    My mieliśmy około 100 osób najbliższa rodzina i przyjaciele...
    niestety ja na mojego ojca liczyć nie mogłam i nie będe do tego wracać... praktycznie całe wesele organizowaliśmy razem z teściem (kochany człowiek)... ale najważniejsze to to by być z tą drugą ukochaną połówką a to jakie duże wesele i gdzie organizowane to mało istotne :) ważne żeby być szczęśliwym i tego życzę Ci z całego serduszka :)

Libra lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam zamiar Freda takie właśnie mieć małe skromne ale szczęście!!!
    Ja też już zmykam spać!! milej nocki wszystkim życzę papatki!!;-)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://nk.pl/#profile/3714146
    wreszcie odkrylam jak znalezc link do moejgo profilu na nk :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papatki Aga :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też uciekam będę jutro na pewno ale znowu na chwilę tak dużo rzeczy mam teraz do roboty że dramat :(
    jeszcze z 2 dni i powinna przyjść @ mogłaby się pospieszyć bo trzeba podejść z nową nadzieją do nowego cyklu bo przecież czas świat to czas cudów :)
    Wszystkim obecnym i nie obecnym Dobranoc i Śłodkich Snów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2012, 22:37

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja cale zeycie na ojca nie moge liczyc i tak na prawde jestem wychowana bez ojca, mama nas sama wychowala, wiec ja w sumie nie wiem co to znaczy miec ojca i jak wyglada malzenstwo, bo niestety moj ojciec nie chcial mnie na poczatku, rodzice nigdy makzenstwem nie byli, a mama jak wyszla za maz to ojczym okazal sie alkholikiem wiec awantury itd no i rozwod wiec ja dlugi nie umialam nawet z chlopakiam rozmawiac itd. a moj ojciec zobaczyl co stracil dopiero jak sie okazalo ze jego zona nie moze miec dzieci a dokladnie to jak adoptowali dziecko, corke, wtedy nagle zaczla iec fazy i bardziej sie mna interesowac i od strony fifnasowej probowac mi wynagradza, wiec w sumie jego finansowy wklad w wesele to cyba raczej taka proba zaspokojenia sumienia, owaszem nie narzekam bylo mi to potrzebne ale to nigdy mi nie wynagrodzi tego ze nie mialam ojcw wtedy kiedy byl potrzebny, juz dawno mu wybaczylam ale wcale nie jest łatwo nie wiedziec co tak na prawde znaczy tata. Alke moim, naszym dzieciom to nie grozi. Mam teraz wspanialego meza, ktory notabene nazywa sie dokladnie tak samo jak moj tata i nie tylko w pierwszym imieniu ale i w drugim :D takze jeden Wjtek w zyciu mi sie nie udal, ale drugi jest bardzo kochany :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczeta i do jutra :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Dzisiaj idę na 3 urodziny córki mojej przyjaciółki, jestem z tego powodu okropnie przybita, bo będą dwa małe szkraby - jedno 4 miesięczne a drugie 7 miesięczne :( może uda mi się szybko uciec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczynki i miłego dnia życzę:)
    Rucia, nie martw się:*
    mała, będę czekać na wyniki monitoringu

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia i co ja mam Ci napisać? Nie myśl, nie przeżywaj...może natura tak się z nami droczy by później dać zdrowe i śliczne dzieciątko...widzę, że mój instynkt jest silny ale nie tak jak Twój...ale też nie wiem jak bym się zachowała na Twoim miejscu...też pewnie bym myślała...

Amicizia to prawda, że brak ojca utrudnia późniejsze kontakty z partnerem...u mnie zdecydowanie lepiej jest w takiej sytuacji jak u nas...M. dużo starszy, być może dlatego, że czuję się dużo bezpieczniej...nie trafiłam na dojrzałego faceta w zbliżonym wieku...a mój Wili jest kochany i tak jak piszesz...teraz jest wspaniale...i wspaniałą sprawą jest to, że na swojego Wojtusia możesz liczyć...buziam i idę do porządków...wg listy...

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się troszkę uspokoić ten mój instynkt. Teraz i tak jest o niebo lepiej, niż pół roku temu. Chociaż nie powiem ... cały czas działają mi na nerwy wpisy na portalach, która jest w którym miesiącu, zdjęcia małych dzieci ;/ bleee

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ruciu, Libro i Muzarciu :)

no i zaczynamy nowy tydzień. Oby trochę w nim przyfasoliło :) Muszę luknąć na tabelkę, kto teraz będzie na tapecie!

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mauysia
    ja w tym miesiącu będę mieć spokojenie... serduszkowania nie trafionwe wogóle, także bezstresowo oczekuję na @

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po @, biorę M w obroty i płodzimy się jak króliki. Oby ten miesiąc ( cykl ) nie był taki męczący jak poprzedni :( Ostatnio na nic człowiek nie ma siły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba jakieś zimowe przesilenie, bo ja mam tak samo... na dzień lub dwa mi libido wzrasta... a tak codzień jestem taka senna, że równie dobrze mogłabym zapaść w sen zimowy - taki ze mnie pożytek

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2012, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia jak weekend? Spokojnie? Libra hej hej...najlepiej bez stresu...no więc wpadłam na moment, bo zjadam śniadanie... już mnie na słodkie brało...nu nu mówię sobie...bez przesady...weekend się skończył...Sypialnia zaliczona...jedynie okno do umycia, bo trzaska en mróz niesamowicie...szkoda, że nie mogę na tip-top...
    Zaraz się za gościnny biorę...trzeba iść za ciosem...M. poprawiał listwy przypodłogowe i trzeba maznąć farbą ścianę na dole. Po remoncie i odmalowaniu jest tak świeżo...tak jasno, okno umyłam wewnątrz, makarony uprałam...kanapa wyprana, meble na puc, szkła stoją i świeczki też...jedynie jeszcze stół, kanapę wodą z octem lekko przeciągnąć, podłogę wypastować i zamknąć drzwi...

Teraz mi się przypomniało...LAMPKI NA CHOINKĘ SPRAWDZIĆ!!!!!! ...u nas drzewko ubieramy 24.12.

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2012, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z rana

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 736 737 738 739 740 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ