X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas nie dało zrobić się małego bo za duże rodziny mają. My z moim M. byliśmy na weselu u mojej kuzynki ona za to robiła wesele na 200 osób a potem za dwa lata jej brat robił na 300. Wesela były tak udane wybawiłam się wtedy jak nigdy. :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz w modzie duże wesela ale ja takiego nie chciałabym może jakbym miała kasy jak lodu to co innego!!!
    a jak mam zaczynać nowe życie na kredycie to bez sensu!!;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nich akurat rodzice sponsorowali bo w tym regionie co mieszkają takie wesela na ogół się robi :). A i masz racje nowe życie i już na kredycie to nie ma sensu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to inna sprawa jak rodzice wesele zrobią też bym tak chciała chociaż w połowie ale niestety!!
    Ale jak sami się wszystkiego dorobimy to nikt nie powie ze coś dzięki komuś mamy!!!;-)

gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dosłownie my z M. też wszystkiego się sami dorabiamy i jesteśmy z siebie dumni :)

gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja też zamierzam być dumna z siebie i mojego!!!
    już w pierwszym małżenstwie się nasluchałam bo na początku w teściowej domu mieszkaliśmy a ja posagu żadnego nie miałam to było piekło!!
    TYm razem jest i będzie inaczej!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my z m też mamy wielkie rodziny, ale zaprosiliśmy tylko tych najbliższych, a po drugie, z którymi utrzymujemy kontakt... i przyjaciół... razem wyszło 80 osób... i wystarczająco:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno aguś będzie :) najważniejsze że się kochacie i chcecie być razem a reszta się mało będzie liczyła. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO ja też nie mam zamiaru prosić kuzynów których 10 lat na oczy nie widziałam !! najbliżsi i starczy!!;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się ledwo zmieściłam z najbliższą rodziną.

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas obie rodziny małe , a poza tym nie zapraszalam tych, którzy mi kiedyś podpadli albo nie było kontaktu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2012, 21:25

Fedra lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś wesele w remizie robili a teraz to szaleństwo!!!
    A u nas jeszcze jest zwyczaj jak poltenaben nie wiem jak to się pisze ale pare dni przed weselem robi się impreze i przychodzą wszyscy znajomi rodziana pół wsi i wogóle syfu szkła i papierów na rzucają pojedzą popiją i pójdą !! to ostatnio u mnie w wiosce taka impreza na 300 osób była!!
    A do tego cała rodzina i wioska powinna kołacza dostać od młodych przed weselem!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2012, 21:27

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwny zwyczaj :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to jest durny zwyczaj bo to koszt 2 wesel moim zdaniem!!!
    tak jak na komunie sąsiadą i rodzinie kołacza roznoszą u nas!!!wdawanie kasy w błoto i tyle!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja według wykresu jutro @ powinnam dostać ciekawa jestem czy ta franca przyjdzie !! a drugi termin @ na 15 grudnia oj to jutro będe latać do kibelka!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, ja uciekam lulu... strasznie już mi się oczy kleją
    papa:) słodkich snów i do jutra:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa pa Libra!! miłej nocki!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa pa Libra :) miłej nocki
    Ja tez zmykam jutro rano trzeba wstać bo mam monitoring i zobaczymy co tam się dzieje :) może uda mi się i dostać do mojej lekarki jeszcze :) życzę wszystkim miłej nocki :) Kobitki trzymaj cie kciuki żeby wszystko było ok .

gadgeta lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja sie juz troszke lepiej czuje ale to pewnie przez leki tempka mi spadla itd. no i oczywsicie zawitała do mnie @ wiec zaczynam nowy cykl i w sumie moze dobrze, tak sobie pomyslam ze w sumie bralam leki na poczatku cyklu wiec moze to lepiej ze tak wyszlo i dluzszy czas brania kwasu foliowego bedzie :) ale wiecie wierze ze bedzie dobrze :)w koncu dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych wiec Ufam Mu i bierzemy sie z M do roboty w tym cyklu jeszcze bardziej niz w tamtym a jak dni plodne wypadna w przeriwe swiatecznej to i wiecej odpoczynku i czasu na serduszkowanie :)

gadgeta lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze temat wesel, my mielismy bezalkoholowe na okolo 100 osob w sumei to cos powuzej 90 bylo, liczac juz wodzirejow i fotografów i kamerzyste.

mysmy sie zareczyli w nasza 1 rocznie po roku i 3 miesiacach znajomosci wogole a slub byl uwaga!!! 9 miesiecy pozniej :) sialismy sie z tego zbiegu okolicnzosci.

moj M nie ma duzej rodziny ale ja tak no i w sumie takich bardzo bliskich przyjaciol ale tez dalszych krewnych nie prosilismy a nie ktorych sie prosilo ale wiedzielismy ze na pewno nie przyjda wiec, ogolnie zakladalismy ze na okolo 100 osob, ja w sumie awsze chcialam miec wesele, i marzyl mi sie walc wiedenski z figurami na pierwszy taniec co udalo nam sie zrealicowac i bardzo mnie cieszy. na naszym weselu wybawilismy sie jak na zadnym innym, bo w sumie nic nas nie obchodzilo, wszystko zalatwiali nasi wodzireje wiec jak co moge ich spokojnie polecic. oni wszystko z kuchnia ustalai itd takze my po prostu mielismy sie dobrze bawic i usmiechac :)

Fedra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 735 736 737 738 739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ