SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas nie dało zrobić się małego bo za duże rodziny mają. My z moim M. byliśmy na weselu u mojej kuzynki ona za to robiła wesele na 200 osób a potem za dwa lata jej brat robił na 300. Wesela były tak udane wybawiłam się wtedy jak nigdy. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz w modzie duże wesela ale ja takiego nie chciałabym może jakbym miała kasy jak lodu to co innego!!!
    a jak mam zaczynać nowe życie na kredycie to bez sensu!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nich akurat rodzice sponsorowali bo w tym regionie co mieszkają takie wesela na ogół się robi :). A i masz racje nowe życie i już na kredycie to nie ma sensu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to inna sprawa jak rodzice wesele zrobią też bym tak chciała chociaż w połowie ale niestety!!
    Ale jak sami się wszystkiego dorobimy to nikt nie powie ze coś dzięki komuś mamy!!!;-)

gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dosłownie my z M. też wszystkiego się sami dorabiamy i jesteśmy z siebie dumni :)

gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja też zamierzam być dumna z siebie i mojego!!!
    już w pierwszym małżenstwie się nasluchałam bo na początku w teściowej domu mieszkaliśmy a ja posagu żadnego nie miałam to było piekło!!
    TYm razem jest i będzie inaczej!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my z m też mamy wielkie rodziny, ale zaprosiliśmy tylko tych najbliższych, a po drugie, z którymi utrzymujemy kontakt... i przyjaciół... razem wyszło 80 osób... i wystarczająco:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno aguś będzie :) najważniejsze że się kochacie i chcecie być razem a reszta się mało będzie liczyła. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO ja też nie mam zamiaru prosić kuzynów których 10 lat na oczy nie widziałam !! najbliżsi i starczy!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się ledwo zmieściłam z najbliższą rodziną.

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas obie rodziny małe , a poza tym nie zapraszalam tych, którzy mi kiedyś podpadli albo nie było kontaktu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2012, 21:25

Fedra lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś wesele w remizie robili a teraz to szaleństwo!!!
    A u nas jeszcze jest zwyczaj jak poltenaben nie wiem jak to się pisze ale pare dni przed weselem robi się impreze i przychodzą wszyscy znajomi rodziana pół wsi i wogóle syfu szkła i papierów na rzucają pojedzą popiją i pójdą !! to ostatnio u mnie w wiosce taka impreza na 300 osób była!!
    A do tego cała rodzina i wioska powinna kołacza dostać od młodych przed weselem!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2012, 21:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwny zwyczaj :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to jest durny zwyczaj bo to koszt 2 wesel moim zdaniem!!!
    tak jak na komunie sąsiadą i rodzinie kołacza roznoszą u nas!!!wdawanie kasy w błoto i tyle!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja według wykresu jutro @ powinnam dostać ciekawa jestem czy ta franca przyjdzie !! a drugi termin @ na 15 grudnia oj to jutro będe latać do kibelka!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, ja uciekam lulu... strasznie już mi się oczy kleją
    papa:) słodkich snów i do jutra:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa pa Libra!! miłej nocki!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa pa Libra :) miłej nocki
    Ja tez zmykam jutro rano trzeba wstać bo mam monitoring i zobaczymy co tam się dzieje :) może uda mi się i dostać do mojej lekarki jeszcze :) życzę wszystkim miłej nocki :) Kobitki trzymaj cie kciuki żeby wszystko było ok .

gadgeta lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja sie juz troszke lepiej czuje ale to pewnie przez leki tempka mi spadla itd. no i oczywsicie zawitała do mnie @ wiec zaczynam nowy cykl i w sumie moze dobrze, tak sobie pomyslam ze w sumie bralam leki na poczatku cyklu wiec moze to lepiej ze tak wyszlo i dluzszy czas brania kwasu foliowego bedzie :) ale wiecie wierze ze bedzie dobrze :)w koncu dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych wiec Ufam Mu i bierzemy sie z M do roboty w tym cyklu jeszcze bardziej niz w tamtym a jak dni plodne wypadna w przeriwe swiatecznej to i wiecej odpoczynku i czasu na serduszkowanie :)

gadgeta lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze temat wesel, my mielismy bezalkoholowe na okolo 100 osob w sumei to cos powuzej 90 bylo, liczac juz wodzirejow i fotografów i kamerzyste.

mysmy sie zareczyli w nasza 1 rocznie po roku i 3 miesiacach znajomosci wogole a slub byl uwaga!!! 9 miesiecy pozniej :) sialismy sie z tego zbiegu okolicnzosci.

moj M nie ma duzej rodziny ale ja tak no i w sumie takich bardzo bliskich przyjaciol ale tez dalszych krewnych nie prosilismy a nie ktorych sie prosilo ale wiedzielismy ze na pewno nie przyjda wiec, ogolnie zakladalismy ze na okolo 100 osob, ja w sumie awsze chcialam miec wesele, i marzyl mi sie walc wiedenski z figurami na pierwszy taniec co udalo nam sie zrealicowac i bardzo mnie cieszy. na naszym weselu wybawilismy sie jak na zadnym innym, bo w sumie nic nas nie obchodzilo, wszystko zalatwiali nasi wodzireje wiec jak co moge ich spokojnie polecic. oni wszystko z kuchnia ustalai itd takze my po prostu mielismy sie dobrze bawic i usmiechac :)

Fedra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 735 736 737 738 739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ