X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha umarłam ! :D :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia rozwaliłaś mnie kompletnie swoją wypowiedzią :P

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    aaa... to link do mojego nk: http://nk.pl/#profile/1289109
    jak któraś ma konto to zapraszam, a sama też chętnie zobaczę jak wyglądają dziewczyny, z którymi tak świetnie mi się wirtualnie przebywa:) idę prasować, bo trochę mi się nazbierało;)

wysłałam zaproszenie jeśli mogłam :)

superaśne pieski:) zawsze chciałam mieć taką czekoladkę:)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu rozwaliłaś? Rucia fajnie, że przyjęłaś zaproszonko...ja też dziękuję za zaproszenie na portalu...jak mija wieczór?
    Ja jestem ciekawa co jutro z moją tempką...60 dzień cyklu ;-) nie każdy tak ma...he he czuję się wyjątkowa;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmwaliłaś mnie z tą miotłą i papierem toaletowym :-) Wieczór mija mi jak zwykle na błyskawicznym odrabianiu prac domowych mojego zapominalskiego i leniwego dziecka! Muzarcia co do twoich długaśnych cykli, jest możliwość, żeby je skrócić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Hej dziewczyny:)
    Słuchajcie, zastanawiam się czego powinnyśmy unikać oczekując na ewentualne zagnieżdżenie .. Czy na tym etapie ćwiczenia fizyczne..dźwiganie ...basen..czy coś może nam zaszkodzić? piszcie co wiecie na ten temat

pisałyście wczoraj,że "ciągnie i kłuje" was w podbrzuszu jak się przęciągacie..itd.

mi lekarz odradził basen w okresie starania, ponieważ bardzo łatwo o infekcję (bynajmniej w moim przypadku)... powiedział mi tak: wie Pani jak to jest na basenie, wodę zmienia się raz do roku, a w między czasie tylko się chloru dosypuje...
    także zrezygnowałam, i już w następnym cyklu miałam o niebo lepszy śluz

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja wiem? Na razie jest mi z tym nieźle, więcej czasu i okazji do <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem ci, że wykres masz imponujący :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecałam sobie, ze będę systematyczna w wykresach, nawet codziennie mam zamiar badać szyjkę macicy, chociaż nienawidzę tego robić :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak poważnie, to waga powinna spaść ze 40 kilogramów...wtedy jest szansa...od 5 stycznia zaczynam 3 miesiące odwyku od cukrów prostych...teraz jest to a wykonalne...święta, urodziny pomiędzy Świętami, urodziny synka 2 stycznia i krótko po nich zacznę swoją walkę z samą sobą...udało mi się z nie takimi nałogami...podobno po 3 miesiącach cukier już tak bardzo nie smakuje i dużo go nie zjem na raz... to mogłoby pomóc a tak właściwie musiałabym stracić pamięć i zapomnieć o naszych przejściach z naszym Dominikiem ( o białaczce ale jeszcze 3 lata musimy poczekać by odetchnąć). To stres mnie tak hormonalnie zaburzył. Nawet prl jest na granicy 5000-6000 po metoclopramidzie...także stres maxymalnie podnosi prl. Póki co to ciężko tak z dnia na dzień...waga zacznie spadać znów to na chwilę cykle się unormują...powinny unormować się....także teraz znasz przyczynę takich cykli...bromergon nie działał i @ przez 180 dni czasem nie było...a zaczęło się to właśnie w Klinice po tej wiadomości...po prostu trauma i tyle ...teraz nerwica została i ona też generuje problemy z hormonami...Libra to znów się czegoś nowego dowiedziałam...i za to Was uwielbiam... forum jest jak encyklopedia ...

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dora wrote:
    Hej dziewczyny:)
    Słuchajcie, zastanawiam się czego powinnyśmy unikać oczekując na ewentualne zagnieżdżenie .. Czy na tym etapie ćwiczenia fizyczne..dźwiganie ...basen..czy coś może nam zaszkodzić? piszcie co wiecie na ten temat

pisałyście wczoraj,że "ciągnie i kłuje" was w podbrzuszu jak się przęciągacie..itd.

mi lekarz odradził basen w okresie starania, ponieważ bardzo łatwo o infekcję (bynajmniej w moim przypadku)... powiedział mi tak: wie Pani jak to jest na basenie, wodę zmienia się raz do roku, a w między czasie tylko się chloru dosypuje...
    także zrezygnowałam, i już w następnym cyklu miałam o niebo lepszy śluz

Też tak sobie właśnie myślę,że to nie jest najlepszy okres na basen, chociaż bardzo lubię pływać. Nabawiłam się tam kiedyś paskudnej onfekcji..i długo ja leczyłam...brr ..

Zosiu to chyba lepsze niż fałszywa sympatia...

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tego nie znoszę...na kibelku inna na stojaka z nogą na krześle jest inna i za głęboko ech...palce mam krótkie...nawet na gitarze miałam problem grać...cóż...jednemu palce długie jednemu krótsze...za to cycki mam większe he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ufff sporo tego u ciebie. :( Szkoda ze nie ma wirtualnej wymiany kilogramów, bo z chęcią przyjęłabym z 10 dodatkowych. Ja przy wzroście 164 cm ważę ledwie 48 kg. Sama skóra i kości.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycki też mi możesz oddać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badanie szyjki macicy powinno odbywać się zawsze w jednej ustalonej pozycji. Ja siedząc na kibelku ją badam. Tak mi chyba najwygodniej.

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam b.długie palce i cienkie, obrączkę mam rozmiar 10, ale i tak to w niczym nie pomaga jeśli chodzi o badanie tej głupiej szyjki. otwor wydaje mi sie non stop taki sam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora lepiej jest wiedzieć ale pomyśl jak to miło coś takiego usłyszeć...to w końcu matka męża...i sytuacje będą jeszcze różne w życiu a takie słowa ma się długo w pamięci jak nie na zawsze...i weź tu złóż szczere życzenia w Święta...nie potrafiłabym się podzielić opłatkiem z kimś kto mi nie sprzyja...to jest wredne...mam nadzieję, że Zosia ma inny charakter niż mój, bo ja to jak gąbka chłonę emocje i uczucia...

• Dora Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ja sobie stworzę jakieś fikcyjne konto na fb też bym was wszystkie chciała zobaczyć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po dychu każdej i byłoby nieźle...dopłaciłabym po 100 zł za każdy zabrany na stałe kilogram...a cycki też Ci oddam...z GG zeszłabym niżej i to chętnie...tak do E, bo D za małe na tę moją tuszę...to wysyłam w komplecie...10 kg sadełka i 3 kg cycków ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2012, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia... ciężkie czasy za Tobą, mam nadzieje, że teraz to już wszystko będzie dobrze:)
    Wosebuś i inne, które nawiedziła ciota! buziaki dla was na poprawę humoru:*
    a dla fasolek, kizia mizia maleńkie, zdrowo rośnijcie:)

gadgeta, Woseba lubią tę wiadomość

‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ