plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:Fedra ty w ogóle masz ładny wykresik i u ciebie może formowac sie czop..
Ty mi lepiej tak nie mów bo się zaraz popłaczę a nie chcę się nakręcać bo wiem ze i tak nic z tego...Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Zośka ty to chyba cały internet przeczytałaś
masz łeb jak slep!
Rutka no co ty.. ja taka jestem że jak mnie cos interesuje to sie doszukuje aż wszystkiego nie ogarnę. a sprawy zwiazane z ciąża mam trochę oblatane bo córę juz mam.. i niektóre rzeczy wiem z własnego doświadczenia:)Libra, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:a jak wpisałam sobie w wykres ze to wodnisty to nagle kreski mi się przerywane zrobiły ja dzisiaj oszaleje i zacznę płakać... w ogóle to mię chce płakać właśnie teraz chyba łapie depresje
zawsze pokaże przerywane:) bo to jakbys zakłócała cykl że wpisujesz wodnisty (czytaj płodny) ale sie tym nie przejmuj wcale, pisz jak czujesz i juz.. to tylko wykres.. działa na zasadzie jakiegos tam z góry ustalonego toru i sie tego trzyma..
a organizm kobiety jest kazdy inny.
dobrze robisz że wpisałas wodnisty.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:zosia-ktosia wrote:Fedra ty w ogóle masz ładny wykresik i u ciebie może formowac sie czop..
Ty mi lepiej tak nie mów bo się zaraz popłaczę a nie chcę się nakręcać bo wiem ze i tak nic z tego...
nie martw się...Fedra lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Zosiu co ile trzeba aktualizować ten wykres?
tyle razy ile chcesz. teraz pod twoimi postami będzie sie pojawiać twoje najnowsze uaktualnienie.. jeszcze z miesiąc temu ovu sam aktualizował ale teraz widzę że się rozleniwili..
ja codzień to robie po wpisaniu temp. ale to nie reguła. ile chcesz:) -
Rucia wrote:Fedra kiedy powinnaś dostać @ ?? Bo faktycznie wykres masz ładny.
z moich obliczeń jutro z obliczeń ovu w środę...
a czy on ładny to nie wiem boli mnie w dole brzucha jaby mi ktoś tam igłe włozył więc pewnie @ już idzie i albo będzie w nocy albo rano standard17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:Fedra wrote:a jak wpisałam sobie w wykres ze to wodnisty to nagle kreski mi się przerywane zrobiły ja dzisiaj oszaleje i zacznę płakać... w ogóle to mię chce płakać właśnie teraz chyba łapie depresje
zawsze pokaże przerywane:) bo to jakbys zakłócała cykl że wpisujesz wodnisty (czytaj płodny) ale sie tym nie przejmuj wcale, pisz jak czujesz i juz.. to tylko wykres.. działa na zasadzie jakiegos tam z góry ustalonego toru i sie tego trzyma..
a organizm kobiety jest kazdy inny.
dobrze robisz że wpisałas wodnisty.
wprowadziłam ten śluz aniech i tak bedzie jeśli jest to się wpiszę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:Beata wrote:Zosiu co ile trzeba aktualizować ten wykres?
tyle razy ile chcesz. teraz pod twoimi postami będzie sie pojawiać twoje najnowsze uaktualnienie.. jeszcze z miesiąc temu ovu sam aktualizował ale teraz widzę że się rozleniwili..
ja codzień to robie po wpisaniu temp. ale to nie reguła. ile chcesz:)
a no własnie bo ja od poczatku nie aktualizowałam ani razu do pewnego momentu był na bieząca
dziękiOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyHejka !!!
Mnie wywiało do garów . I zrobiłam domowe kopytka ponad 100 szt . Zaraz spadam do sister jako niania .
Swoja drogą płakać mi się chce . kurcze coś się dzieje cukry mi skaczą jak szalone , mało tego tempka się obniża i czuje jak małymi krokami owu się zbliża . W czwartek gin a potem w sobotę ostatnia ampułka choragonu . Jestem załamana tym wszystkim . Jedne maja Nadżerki , drugie mięśniaki a ja co mam , ze nie mogę k***** donosić żadnej ciąży .Jeszcze chwila a zacznę się bać tej owulacji tych nadziei i tego wszystkiego . Płacze i szlak by to trafił . Trzeba się uspokoić i iść dalej .
Sorry za egoizmShagga_80 lubi tę wiadomość
-
no i się stało że się nakręciłam... właśnie sobie oglądałam wykresy ciążowe i wiecie co na 5 stronie znalazłam wykres bardzo podobny do mojego i dziewczyna miała śluz wodnisty... ale znowu na większości wykresach jest śluz kremowy a ja takiego u siebie nie zaobserwowałam ja w ogóle to mało widze tego mojego śluzu...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi