X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia wrote:
    Hejka !!!

Mnie wywiało do garów . I zrobiłam domowe kopytka ponad 100 szt . Zaraz spadam do sister jako niania .
    Swoja drogą płakać mi się chce . kurcze coś się dzieje cukry mi skaczą jak szalone , mało tego tempka się obniża i czuje jak małymi krokami owu się zbliża . W czwartek gin a potem w sobotę ostatnia ampułka choragonu . Jestem załamana tym wszystkim . Jedne maja Nadżerki , drugie mięśniaki a ja co mam , ze nie mogę k***** donosić żadnej ciąży .Jeszcze chwila a zacznę się bać tej owulacji tych nadziei i tego wszystkiego . Płacze i szlak by to trafił . Trzeba się uspokoić i iść dalej .
    Sorry za egoizm

spoko każda musi mieć w sobie choć trochę egoistki :)
    a sprawdzałaś czy nie masz czasem przegrody w macicy albo czegoś takeigo?

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fedruś mam nadzieję że sie nie rozczarujemy

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Ty to przynajmniej kremowy śluz masz a widziałam ze takie kremowe to się plusem kończyły czego Ci życzę :)
    chyba się nie nadaje dzisiaj na forum no ryczeć mi się co chwila chce :( tak to twarda staram się być ale jak już konieć cyklu sie zbliża to mi wszystko opada...

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do pytania gdzie laski wywiało to widzę że niektóre na FB siedzą :P

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia wrote:
    Hejka !!!

Mnie wywiało do garów . I zrobiłam domowe kopytka ponad 100 szt . Zaraz spadam do sister jako niania .
    Swoja drogą płakać mi się chce . kurcze coś się dzieje cukry mi skaczą jak szalone , mało tego tempka się obniża i czuje jak małymi krokami owu się zbliża . W czwartek gin a potem w sobotę ostatnia ampułka choragonu . Jestem załamana tym wszystkim . Jedne maja Nadżerki , drugie mięśniaki a ja co mam , ze nie mogę k***** donosić żadnej ciąży .Jeszcze chwila a zacznę się bać tej owulacji tych nadziei i tego wszystkiego . Płacze i szlak by to trafił . Trzeba się uspokoić i iść dalej .
    Sorry za egoizm

Peonia, nie masz za co przepraszać! Każda z nas ma słabsze momenty, weź głęboki oddech i opanuj nerwy... nie łatwo ale trzeba:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Peonia wrote:
    Hejka !!!

Sorry za egoizm

sprawdzane miałam i wszystko okey u mnie to niewydolność ciała żółtego
    Stosunek FSH i LH powinien wynosić 1 a mi wynosi 0,33 . O tu jest pies pogrzebany.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    no i się stało że się nakręciłam... właśnie sobie oglądałam wykresy ciążowe i wiecie co na 5 stronie znalazłam wykres bardzo podobny do mojego i dziewczyna miała śluz wodnisty... ale znowu na większości wykresach jest śluz kremowy a ja takiego u siebie nie zaobserwowałam ja w ogóle to mało widze tego mojego śluzu...

u mnie wodnisty to jest nieco gęstrzy od wody, ale jest śliski i przeźroczysty... kremowy mam jakby kolor mleka tylko konsystencją przypomina krem nawilżający, tylko trochę bardziej luźny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2012, 10:56

Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beata wrote:

Ty to przynajmniej kremowy śluz masz a widziałam ze takie kremowe to się plusem kończyły czego Ci życzę :)
    chyba się nie nadaje dzisiaj na forum no ryczeć mi się co chwila chce :( tak to twarda staram się być ale jak już konieć cyklu sie zbliża to mi wszystko opada...

kochana no coś Ty u mnie tak naprawdę marne sznse nie nastawiałam sie kompletnie na ten cykl ale ponieważ bardzo chcę i uroiłam sobie z emoze jestem to odczuwam pewne objawy (albo tylko sobie wmawiam bo przeciez jest za wcześnie prawda?)

a śluzu nie mam dużo po prostu go szukam ale tez nie jest gęsty ale zdecydowanie bardziej kremowy

nie wiem nie mam pojącia jak zakończy sie ten cykl u mnie bo to mój pierwszy w pełni obserwowany, ale chciałabym już wiedzieć na czym stoję
    nawet jeśli ma przyjść @

ale Tobie kochana życzę powodzenia bo wiem ze juz trochę sie starasz

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    libruś u mnie tez lae taki rzadki krem hhhe jak garnier bo nivea jest zdecydowanie gęstszy :)

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia wrote:
    Fedra wrote:
    Peonia wrote:
    Hejka !!!

Sorry za egoizm

Stosunek FSH i LH powinien wynosić 1 a mi wynosi 0,33 . O tu jest pies pogrzebany.

hmmm i nie da się tego stosunku zmienić żeby był dobry?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    libruś u mnie tez lae taki rzadki krem hhhe jak garnier bo nivea jest zdecydowanie gęstszy :)

nivea jest kremem półtłustym albo tłustym, więc jest gęstrzy...
    chodzi mi raczej jak garnier, ale troszeczkę luźniejszy

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    no i się stało że się nakręciłam... właśnie sobie oglądałam wykresy ciążowe i wiecie co na 5 stronie znalazłam wykres bardzo podobny do mojego i dziewczyna miała śluz wodnisty... ale znowu na większości wykresach jest śluz kremowy a ja takiego u siebie nie zaobserwowałam ja w ogóle to mało widze tego mojego śluzu...

u mnie wodnisty to jest nieco gęstrzy od wody, ale jest śliski i przeźroczysty... kremowy mam jakby kolor mleka tylko konsystencją przypomina krem nawilżający, tylko trochę bardziej luźny...

no to kremowego na pewno nie mam raczej wodnisty albo mi się już w oczach pomieszało albo widzę co chce widzieć ....

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Peonia wrote:
    Fedra wrote:
    Peonia wrote:
    Hejka !!!

Sorry za egoizm

hmmm i nie da się tego stosunku zmienić żeby był dobry?

ale na niewydolność ciałka żółtego są jakieś leki... kiedyś jak czytałam jakiś artykuł, to było napisane, że to jest najbardziej pospolite ale zarazem najłatwiejsze w leczeniu

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Beata wrote:

kochana no coś Ty u mnie tak naprawdę marne sznse nie nastawiałam sie kompletnie na ten cykl ale ponieważ bardzo chcę i uroiłam sobie z emoze jestem to odczuwam pewne objawy (albo tylko sobie wmawiam bo przeciez jest za wcześnie prawda?)

a śluzu nie mam dużo po prostu go szukam ale tez nie jest gęsty ale zdecydowanie bardziej kremowy

nie wiem nie mam pojącia jak zakończy sie ten cykl u mnie bo to mój pierwszy w pełni obserwowany, ale chciałabym już wiedzieć na czym stoję
    nawet jeśli ma przyjść @

ale Tobie kochana życzę powodzenia bo wiem ze juz trochę sie starasz

chyba wyśle mojego wcześniej na te badanie nasienia bo muszę wiedzieć czy w ogóle jakaś szansa jest czy mu się wyniki poprawiły a nie tak w niepewności tkwie uzależniona od jego widzimisie ze pójdzie w przyszłym roku ehhh
    ja tez bym już wolała żeby przyszła @ zamiast dawać złudne nadzieje przynajmniej by się cykl rozpoczeło i jakoś by to było...

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beata wrote:

Też tak mam ... Przez większość cyklu jestem mistrzynią stoicyzmu, a na 3 dni przed cały spokój idzie w diabły ... :-/

Już wolę uczucie po dostaniu @ niż poczucie, że nie wiem na czym stoję (parę dni przed testem).
    Będę jakoś nad tym pracować...

Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was przez cały czas podczytuję, ale taki mam dziś zapieprz w pracy, że aż strach :/ Na dwóch kanałach nie daję rady się wypowiadać, i dlatego głównie skrobię dziś na FB...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia ale każda tak ma.. przyjdzie ta @ czy nie przyjdzie?

do mnie i owszem, ale dopiero w sobotę

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też czytałam i niby super pocieszenie , ale to chyba na mnie nie działa.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:
    Beata wrote:

Też tak mam ... Przez większość cyklu jestem mistrzynią stoicyzmu, a na 3 dni przed cały spokój idzie w diabły ... :-/

Już wolę uczucie po dostaniu @ niż poczucie, że nie wiem na czym stoję (parę dni przed testem).
    Będę jakoś nad tym pracować...

a ja tyle lat próbowałam jakąś metode wypracować i co dupa blada to jest po prostu silniejsze odemnie...
    zaraz wracam idę sobie popłakać...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś.. jestem z Tobą:*

Fedra lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
‹‹ 763 764 765 766 767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ