X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    Fedruś kochana*
    popłacz i wróć silniejsza ja też czasem potrzebuję i potem jest lepiej

popłakałam czego oczywiście nie lubi mój pies od razu wcisną mi swój łeb między rece i wylizał mi twarz ahh ten mój pocieszycie i jak sobie tak popatrzyłam na jego pyszczek to jakoś mi się tak lepiej zrobiło :)

no widzisz kochana jakiego masz przyjaciela który rozumie twoje cierpienie?
    mam nadzieję że już trochę lepiej?

lepiej lepiej dzięki :)
    w sumie to mój M. mi go to kupił na rozwiewanie smutków :)

widzisz... jak Twój M wie co dobre:)

Fedra lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/153459.html

http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/153448.html

http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/153432.html

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fedra fajnie masz z tym M moj to nawet na kota sie nie chce zgodzic, ah ta mamuska kochana, wmoiwla mu alergie na wszystko, tylko jak jest u mnie w domu to nic mu nie dolega a tam 2 koty i pies... no ale wsumie w wyjanmowanym mieszkaniu to tez tak srednio ze zwierzakami...:(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:

no muszę przyznać że niezły odlot ;)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:

co wykres to lepszy:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    fedra fajnie masz z tym M moj to nawet na kota sie nie chce zgodzic, ah ta mamuska kochana, wmoiwla mu alergie na wszystko, tylko jak jest u mnie w domu to nic mu nie dolega a tam 2 koty i pies... no ale wsumie w wyjanmowanym mieszkaniu to tez tak srednio ze zwierzakami...:(

he he he na kota by się tez nie zgodził bo ich nie lubi a o psa to go maglowałam od kilku lat :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak można kotów nie lubić :D Ja mam Stefana syna mojego jedynego kochanego, który cały czas się ze mną całuje, chodzi na spacery i przychodzi do mnie gdy tylko zagwiżdżę!
    Kąpie się razem ze mną, i za przeproszeniem na kiblu też ze mną siedzi! Towarzyszy mi i M. przy porannej kawie, chociaż jest darmozjadem i leniem i cały czas by spał i nic nie robi, ale wie, że Pana nie ma cały dzień, i to jest jedyna okazaja rano, żeby mu potowarzyszyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2012, 12:05

gocha04 lubi tę wiadomość

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    aneczkaaa1985 wrote:
    witam kobitki ja dzisiaj w pracy do 18 :-(

przestałam już mierzyć temperaturke bo to nie ma sensu po wczorajszym wyniku bety :-( mi ovu pokazuje dzisiaj 54 % na pozytywa chociaż wczoraj zaznaczyłam że beta -

a to troche nie za wcześnie na bete?

ginek kazał mi zrobić tak wcześnie to mój 10 dpo i i brałam ostatnią tablętkę duphastonu więc musiałam żeby wiedzieć co dalej. Myślę że jak by coś się działo w brzuszku to wynik nie powinien być tak niski 0,217 a normy w moim laboratorium są od 5-50 dla 3 tygodnia. Myślicie że mogła jeszcze nie wyjść ?? gadgetka w 10 dpo miała już chyba bete 20.

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 wrote:
    Fedra wrote:
    aneczkaaa1985 wrote:

przestałam już mierzyć temperaturke bo to nie ma sensu po wczorajszym wyniku bety :-( mi ovu pokazuje dzisiaj 54 % na pozytywa chociaż wczoraj zaznaczyłam że beta -

ginek kazał mi zrobić tak wcześnie to mój 10 dpo i i brałam ostatnią tablętkę duphastonu więc musiałam żeby wiedzieć co dalej. Myślę że jak by coś się działo w brzuszku to wynik nie powinien być tak niski 0,217 a normy w moim laboratorium są od 5-50 dla 3 tygodnia. Myślicie że mogła jeszcze nie wyjść ?? gadgetka w 10 dpo miała już chyba bete 20.

Ja z tego co pamiętam zrobiłam bete w 35 dniu cyklu i miałam 44 tylko ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2012, 12:07

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:

he he he na kota by się tez nie zgodził bo ich nie lubi a o psa to go maglowałam od kilku lat :)

moj lubi zwierzaki tylko chyba nie bardzo u siebie, ale moje koty to raczej pluszaki a nie kotyi je lubi a jak sie pojawia opcja zebysmy jakiegos maluszka sobie wzieli to juz nie bardzo a z kotem jest mniej problemu niz z psem, bo kotu kuweta wystrczy... no ale coz w sumei to chcialabym ale na razie to troszke boje sie bo wynajmujemy i sa tu meble wlascicieli i pbojetne jaki zwierzak ale jak pogryzlby meble wlascicieli to nie byloby wesolo, bo nasze to co mi tam...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia podoba mi się pierwszy z góry....sztandarowy;-)Jak mój he he

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Zosia podoba mi się pierwszy z góry....sztandarowy;-)Jak mój he he

po prostu każdy wykres nie zakończony @ nie może byc od razu spisywany na straty

Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś z doskoku podczytuje, mam pełne tęce roboty.
    Moj m.znow dziś wyjeżdza w delegację, a dopiero co przyjechał i jeszcze coś go zaczyna łapać katar.. wrr
    Zaraz rzucę okiem na te Wasze "góry i doliny"

A moj m. znów się dopytywał,czy tu nie ma wątu dla facetów:) zazdrości czy co?!:)

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jak można kotów nie lubić :D Ja mam Stefana syna mojego jedynego kochanego, który cały czas się ze mną całuje, chodzi na spacery i przychodzi do mnie gdy tylko zagwiżdżę!
    Kąpie się razem ze mną, i za przeproszeniem na kiblu też ze mną siedzi! Towarzyszy mi i M. przy porannej kawie, chociaż jest darmozjadem i leniem i cały czas by spał i nic nie robi, ale wie, że Pana nie ma cały dzień, i to jest jedyna okazaja rano, żeby mu potowarzyszyć.

no widzisz to ja tak mam ale z psem :) i do wc nie mogę mieć drzwi zamkniętych bo wtedy drapie a tak to się układa na przejściu i czeka az wyjdę w nocy grzeje jak kaloryfer ale nie kompie się ze mnmą bo troche za duży jest nawet żeby się koło wanny zmieścić :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Moj m.znow dziś wyjeżdza w delegację, a dopiero co przyjechał i jeszcze coś go zaczyna łapać katar.. wrr

A moj m. znów się dopytywał,czy tu nie ma wątu dla facetów:) zazdrości czy co?!:)

nie matrw się, mój też sie pyta co chwila czy ja aby napewno tu pisze tylko z paniami:) bo coś to podejrzane:) a ha ha

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 wrote:
    Fedra wrote:
    aneczkaaa1985 wrote:

wszystko zależy od tego czy ovu faktycznie miałaś wtedy co masz wyznaczoną no i kwestia zagnieżdzenia... nie wiem nie znam się ale ja to tak zawsze wierze we wszystkie wykresy do końca :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:

moj lubi zwierzaki tylko chyba nie bardzo u siebie, ale moje koty to raczej pluszaki a nie kotyi je lubi a jak sie pojawia opcja zebysmy jakiegos maluszka sobie wzieli to juz nie bardzo a z kotem jest mniej problemu niz z psem, bo kotu kuweta wystrczy... no ale coz w sumei to chcialabym ale na razie to troszke boje sie bo wynajmujemy i sa tu meble wlascicieli i pbojetne jaki zwierzak ale jak pogryzlby meble wlascicieli to nie byloby wesolo, bo nasze to co mi tam...

własnie wszyscy mówią ze z psem jest większy problem a ja mówie ze nie prawda bo wyjście z moim Tytusiem na spacer to sama przyjemność ruch na świerzym powietrzu a i człowiek do ludzi wyjdzie ale do wynajmowanego raczej bym zwierzaka nie wzieła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2012, 12:22

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:

MÓJ KTÓREGOŚ DNIA PODCZYTYWAŁ CO JA TUTAJ DO WAS PISZE

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapytaj czy mierzyłby temp. codziennie i powiedz, że musi być wewnętrzna he he wtedy jest szansa na założenie męskiego wątku...pewnie mu się od razu odwidzi....a tak poważnie to nad facetami nie prowadzi się takich badań...może oni też są jacyś skuteczniejsi gdy mają daną temperaturę...he he...

Jak tu mojego m. namówić na mierzenie temp. po przebudzeniu...w ustach...oczywiście;-)

Fedra, Beata, zosia-ktosia, Dora lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2012, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Dora wrote:

MÓJ KTÓREGOŚ DNIA PODCZYTYWAŁ CO JA TUTAJ DO WAS PISZE

a mój nie zagląda tu tylko komentarz "a ty pewnie cały dzień na forum widać bo w domu nic nie sprzątnięte" :P

Beata, Rucia, Dora, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 765 766 767 768 769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ