plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Amicizia wrote:Fedra wrote:Amicizia wrote:fedra fajnie masz z tym M moj to nawet na kota sie nie chce zgodzic, ah ta mamuska kochana, wmoiwla mu alergie na wszystko, tylko jak jest u mnie w domu to nic mu nie dolega a tam 2 koty i pies... no ale wsumie w wyjanmowanym mieszkaniu to tez tak srednio ze zwierzakami...
he he he na kota by się tez nie zgodził bo ich nie lubi a o psa to go maglowałam od kilku lat
moj lubi zwierzaki tylko chyba nie bardzo u siebie, ale moje koty to raczej pluszaki a nie kotyi je lubi a jak sie pojawia opcja zebysmy jakiegos maluszka sobie wzieli to juz nie bardzo a z kotem jest mniej problemu niz z psem, bo kotu kuweta wystrczy... no ale coz w sumei to chcialabym ale na razie to troszke boje sie bo wynajmujemy i sa tu meble wlascicieli i pbojetne jaki zwierzak ale jak pogryzlby meble wlascicieli to nie byloby wesolo, bo nasze to co mi tam...
własnie wszyscy mówią ze z psem jest większy problem a ja mówie ze nie prawda bo wyjście z moim Tytusiem na spacer to sama przyjemność rucha na świerzym powietrzu a i człowiek do ludzi wyjdzie ale do wynajmowanego raczej bym zwierzaka nie wzieła
Rucha na świeżym powietrzuspadłam z krzesła hahaha
Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
a wiecie co mój M. ostatnio mi powiedział...
kąpał się a ja stojąc przed lusterkiem mówie mu że strasznie mnie na twarzy osyfiło i że musze sobie coś na to kupić a on bez zastanowienia powiedział cyt:
" będzie chłopak"
tak mnie zatkało że się pytam o co mu chodzi a on na to że jak cera robi się nie ładna to będzie chłopak...
powiedział to w zeszłym tygodniu...Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
widzicie wy sie stresujecie że wam skacze a ja znów sie stresuje ze mam 3 dzien identyczną i nie wiem czy to normalne? nie widziałam jeszcze takiego wykresuOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:a wiecie co mój M. ostatnio mi powiedział...
kąpał się a ja stojąc przed lusterkiem mówie mu że strasznie mnie na twarzy osyfiło i że musze sobie coś na to kupić a on bez zastanowienia powiedział cyt:
" będzie chłopak"
tak mnie zatkało że się pytam o co mu chodzi a on na to że jak cera robi się nie ładna to będzie chłopak...
powiedział to w zeszłym tygodniu...
no i moze ma racje :)zycze wam tegoFedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Amicizia wrote:Fedra wrote:Amicizia wrote:fedra fajnie masz z tym M moj to nawet na kota sie nie chce zgodzic, ah ta mamuska kochana, wmoiwla mu alergie na wszystko, tylko jak jest u mnie w domu to nic mu nie dolega a tam 2 koty i pies... no ale wsumie w wyjanmowanym mieszkaniu to tez tak srednio ze zwierzakami...
he he he na kota by się tez nie zgodził bo ich nie lubi a o psa to go maglowałam od kilku lat
moj lubi zwierzaki tylko chyba nie bardzo u siebie, ale moje koty to raczej pluszaki a nie kotyi je lubi a jak sie pojawia opcja zebysmy jakiegos maluszka sobie wzieli to juz nie bardzo a z kotem jest mniej problemu niz z psem, bo kotu kuweta wystrczy... no ale coz w sumei to chcialabym ale na razie to troszke boje sie bo wynajmujemy i sa tu meble wlascicieli i pbojetne jaki zwierzak ale jak pogryzlby meble wlascicieli to nie byloby wesolo, bo nasze to co mi tam...
własnie wszyscy mówią ze z psem jest większy problem a ja mówie ze nie prawda bo wyjście z moim Tytusiem na spacer to sama przyjemność rucha na świerzym powietrzu a i człowiek do ludzi wyjdzie ale do wynajmowanego raczej bym zwierzaka nie wzieła
Rucha na świeżym powietrzuspadłam z krzesła hahaha
w sumie ja teraz też o głodnemu chleb na myśli i takie bzudy pisze17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Słuchajcie jak kiedyś z m. rozmawialiśmy na temat przemeblowania w pokoju i coś tam powiedziałam,że po mojej stronie łóżka kiedyś musi się zmieścić łóżeczko..a m. na to " a dlaczego nie po mojej?!" a ja na to "a będziesz karmić piersią?!" no i był niepocieszony,że on nie może:)
mauysia, zosia-ktosia, Rucia, Shagga_80, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
muzarcia wrote:zapytaj czy mierzyłby temp. codziennie i powiedz, że musi być wewnętrzna he he wtedy jest szansa na założenie męskiego wątku...pewnie mu się od razu odwidzi....a tak poważnie to nad facetami nie prowadzi się takich badań...może oni też są jacyś skuteczniejsi gdy mają daną temperaturę...he he...
Jak tu mojego m. namówić na mierzenie temp. po przebudzeniu...w ustach...oczywiście;-)
Ci faceci to w ogóle mają za łatwo...
Nie muszą "szukać" u siebie owulacji, bo non stop mają dyspozycyjne żołnierzyki
No chyba, że mają gorsze parametry nasienia. Ale to odpowiednik naszych za niskich progesteronów, czy tam innych rzeczy na które trzeba łykać różne specyfiki.
I tak wg mnie mają łatwiej w życiu, tyloma rzeczami się w ogóle nie przejmują. Pełna beztroska!Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:a wiecie co mój M. ostatnio mi powiedział...
" będzie chłopak"
Fedruś niestety nie ma na to reguły , ale jesli juz to w moim regionie mówi sie odwrotnie ze to dziwczynka odbiera urodęzosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:widzicie wy sie stresujecie że wam skacze a ja znów sie stresuje ze mam 3 dzien identyczną i nie wiem czy to normalne? nie widziałam jeszcze takiego wykresu
Beatko spokojnie, ja miewam nieraz takie tempki identycznie kilka dni pod rząd:)Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
no włąsnie a mi cera się nie pogorszyła w ciązy a tez mam dziewczynke
mało tego wszyscy mówili ze mam kształt brzuszka na chłopakazosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a wiecie co mój M. ostatnio mi powiedział...
" będzie chłopak"
Fedra ja z córką tak miałam. Żadnej krostki na twarzy ZERO !!Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra no ja mam psa w domu u mamy od dziecka i na poaczatku wszystko bylo fajnie kazdy chcial z nim chodzic, potem juz tylko ja musialam bo nikomu sie nie chcialo, a teraz kiedy jest juz staruszkiem, ma 17 lat to jest problem bo nie trzyma moczu itd i ledwo wyjdzie z mieszkania to juz po klatce robi, wiadomo sprzata sie po powrocice ze spaceru ale najbardziej wkurzakja mnie stare wscibskie sasiadki.
raz juz takiej moj brat powiedzial, bo stwierdzila: "ze pies jest stary i powinnismy go uspisc" a moj brat walnal jej tekstem:
"pani tez jst stara to pania tez trzeba uspic"
ludzie potrafia byc wredni i w sumie to pod tym wzgledem jak starosc psa mowie ze jest z nim wiekszy problem no i jak sie duzo jezdzi to tez nie takie porste przy zwierzaku...Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
a faktycznie Zosiu też tak miałas
ja wiem że nic złego ale mam nadzieję że bedzie coś dobrego?
jak myskicie miał kiedyś ktos taki ciążowy wykres?
ej tam zgłupieć juz moznaOliwka 2006
-
Beata wrote:a faktycznie Zosiu też tak miałas
ja wiem że nic złego ale mam nadzieję że bedzie coś dobrego?
jak myskicie miał kiedyś ktos taki ciążowy wykres?
ej tam zgłupieć juz mozna
NA PEWNO kiedyś ktoś miał taki ciążowy wykres
... ale z drugiej strony...
NA PEWNO kiedyś ktoś miał taki nieciążowy wykres
Chciałam tylko powiedzieć, że lepiej za dużo nie gdybać, tylko jakoś przetrwać do tego dnia @... Bo do tego czasu żaden objaw nie jest w stanie wskazać na ciążę. Choć oczywiście fajnie by było, gdybyś odnotowała zieloną kropęBeata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co nie wiem czy w ogóle jest coś takiego jak typowe ciążowe i nie ciążowe wykresy. Przeglądałam wiele wykresów udostępnionych na ovufriend i w szoku byłam gdy widziałam temperatury kobiet w ciąży. 36,40 ... 36,51 .. a wykres przypominał sinusoidę.
-
nick nieaktualny