plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam uczulenie na koty, a miałam kiedys kochaną psinę(zdjęcia na fb) ktora kiedyś ostrzegła mnie w lesie przed zbokiem, co się czaiła za krzakami...kochana była, miałam ją 13 lat. Miała nowotrór i nawrotu już nie wytrzymała.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Beata wrote:Fedra wrote:a wiecie co mój M. ostatnio mi powiedział...
kąpał się a ja stojąc przed lusterkiem mówie mu że strasznie mnie na twarzy osyfiło i że musze sobie coś na to kupić a on bez zastanowienia powiedział cyt:
" będzie chłopak"
tak mnie zatkało że się pytam o co mu chodzi a on na to że jak cera robi się nie ładna to będzie chłopak...
powiedział to w zeszłym tygodniu...
Fedruś niestety nie ma na to reguły , ale jesli juz to w moim regionie mówi sie odwrotnie ze to dziwczynka odbiera urodę
jakby była dziewczynka to była by Zosiazosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Aaa to "ruchy dziecka" już też nie raz czułam
Nieważne,że realnie na to patrząc to tylko perystaltyka jelit
ALE MI TO NORMALNIE BRZUCH SKAKAŁOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Dora wrote:Ja dziś z doskoku podczytuje, mam pełne tęce roboty.
Moj m.znow dziś wyjeżdza w delegację, a dopiero co przyjechał i jeszcze coś go zaczyna łapać katar.. wrr
Zaraz rzucę okiem na te Wasze "góry i doliny"
A moj m. znów się dopytywał,czy tu nie ma wątu dla facetów:) zazdrości czy co?!
MÓJ KTÓREGOŚ DNIA PODCZYTYWAŁ CO JA TUTAJ DO WAS PISZE
i co on na to? -
nick nieaktualnyBeata wrote:widzicie wy sie stresujecie że wam skacze a ja znów sie stresuje ze mam 3 dzien identyczną i nie wiem czy to normalne? nie widziałam jeszcze takiego wykresu
to spójrz na mój... ja dzisiaj odnotowałam "zajebisty" spadek o 0,01;)Beata, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
aneczkaaa1985 wrote:no nie mierzyłam wczoraj bo byłam w nocy w pracy i nic nie spałam mierzyłam o 16 i była 37,37 a dzisiaj nie mierzyłam bo się załamałam wynikami bety i stwierdziłam że nie ma sensu.
A miałam wielkie nadzieje z tym cyklem bo już od 2-3 dpo zaczęły się codzienne bóle jajników i lekkie bóle jak na okres skurcze w szyjce myślałam że gniazdko sobie wije mój dzidzuś -nigdy tak nie miałam - załamka
aNIU PRZEDE WSZYTSKIM JESZCZE SIĘ NIE ZAŁAMUJ I PROWADŹ NORMALNIE OBSERWACJĘ JESZCZE MOŻE NIC NIE JEST STRACONE, A NAWET JEŚLI TO BĘDZIESZ MIAŁA DOKŁADNIEJSZY OBRAZ NA PRZYSZŁY CYKL, BĘDZIESZ WIEDZIAŁA CZEGO MOŻESZ SIE SPODZIEWAĆ I CO U CIEBIE ODBIEGA OD NORMYOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyDora wrote:Słuchajcie jak kiedyś z m. rozmawialiśmy na temat przemeblowania w pokoju i coś tam powiedziałam,że po mojej stronie łóżka kiedyś musi się zmieścić łóżeczko..a m. na to " a dlaczego nie po mojej?!" a ja na to "a będziesz karmić piersią?!" no i był niepocieszony,że on nie może:)
jak robiliśmy remont, to mój m na allegro - zobaczył wymiar łóżeczka - i latał po sypialni z miarką... i kombinował jak meble ustawić, żeby łóżeczko się zmieściło;)Beata, Fedra, Dora lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Beata wrote:Dora wrote:Ja dziś z doskoku podczytuje, mam pełne tęce roboty.
Moj m.znow dziś wyjeżdza w delegację, a dopiero co przyjechał i jeszcze coś go zaczyna łapać katar.. wrr
Zaraz rzucę okiem na te Wasze "góry i doliny"
A moj m. znów się dopytywał,czy tu nie ma wątu dla facetów:) zazdrości czy co?!
MÓJ KTÓREGOŚ DNIA PODCZYTYWAŁ CO JA TUTAJ DO WAS PISZE
i co on na to?
nie komentował tylko przesuwał parę stron o tym jak któraś z dziewczyn mi pisała że pewnie plemniki przezyją, poczytał uśmiechcął się i poszedł do córki pilnować ją przy lekcjach bo akurat z nią siedział ale jak usłyszał ciągłe stukanie w klawiature to sie zainteresowałFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
AMICIZIA bardzo dobrze tówj brat jej odpowiedział. Popieram.
"raz juz takiej moj brat powiedzial, bo stwierdzila: "ze pies jest stary i powinnismy go uspisc" a moj brat walnal jej tekstem:
"pani tez jst stara to pania tez trzeba uspic""Fedra, Amicizia, Dora lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:Beata wrote:widzicie wy sie stresujecie że wam skacze a ja znów sie stresuje ze mam 3 dzien identyczną i nie wiem czy to normalne? nie widziałam jeszcze takiego wykresu
to spójrz na mój... ja dzisiaj odnotowałam "zajebisty" spadek o 0,01;)
hehhe no kochana takie to może i ja mam ale mam termometr nie taki dokładny jak Twój więc tego nie zauważe nawetOliwka 2006
-
Widzisz Beatko bo jak to mówią zakazany owoc lepiej smakuje.. jak nie widział to nie wiedział co tam skrobiesz a jak poczytał to jego ciekawośc została zaspokojona i pewnie już nie zajrzy:)
mój kiedys stanął za mna a ja nie zasłaniałam strony, popatrzył i odszedł.. może szukam fotek nagich panów? żeby sie doczepic jakby co:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2012, 13:08
Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Dora wrote:Słuchajcie jak kiedyś z m. rozmawialiśmy na temat przemeblowania w pokoju i coś tam powiedziałam,że po mojej stronie łóżka kiedyś musi się zmieścić łóżeczko..a m. na to " a dlaczego nie po mojej?!" a ja na to "a będziesz karmić piersią?!" no i był niepocieszony,że on nie może:)
jak robiliśmy remont, to mój m na allegro - zobaczył wymiar łóżeczka - i latał po sypialni z miarką... i kombinował jak meble ustawić, żeby łóżeczko się zmieściło;)
libruś to całkiem naturalna postawa prawdziwego ojcaOliwka 2006
-
nie nie zosiu mój czasem zagląda w mój wykres
ale nie tłumaczę mu co i jak bo i w domu bym tylko ciągle o tym gadała
a to bardzo źle wpływa , bo Oliwkę już tez nastawiam że super jest miec rodzeństwo i wogóle a co jak sie nie uda? będzie gorzko rozczarowanaOliwka 2006
-
a apropo wykresów to mój też kiedyś na mój spojrzał a potem chodził za mną i się pytał
"a co dzisiaj Twój detektor mówi"
no tak się tego detektora uczepiła ale teraz mu przeszłoLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny