plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beata wrote:libruś u mnie tez lae taki rzadki krem hhhe jak garnier bo nivea jest zdecydowanie gęstszy
nivea jest kremem półtłustym albo tłustym, więc jest gęstrzy...
chodzi mi raczej jak garnier, ale troszeczkę luźniejszy
no tak ja mam dokładnie taki sam jak Ty
myślisz że to dobrze?
przed okresem nie powinien taki być?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:Beata wrote:Fedra wrote:Beata wrote:fedruś mam nadzieję że sie nie rozczarujemy
Ty to przynajmniej kremowy śluz masz a widziałam ze takie kremowe to się plusem kończyły czego Ci życzę
chyba się nie nadaje dzisiaj na forum no ryczeć mi się co chwila chcetak to twarda staram się być ale jak już konieć cyklu sie zbliża to mi wszystko opada...
kochana no coś Ty u mnie tak naprawdę marne sznse nie nastawiałam sie kompletnie na ten cykl ale ponieważ bardzo chcę i uroiłam sobie z emoze jestem to odczuwam pewne objawy (albo tylko sobie wmawiam bo przeciez jest za wcześnie prawda?)
a śluzu nie mam dużo po prostu go szukam ale tez nie jest gęsty ale zdecydowanie bardziej kremowy
nie wiem nie mam pojącia jak zakończy sie ten cykl u mnie bo to mój pierwszy w pełni obserwowany, ale chciałabym już wiedzieć na czym stoję
nawet jeśli ma przyjść @
ale Tobie kochana życzę powodzenia bo wiem ze juz trochę sie starasz
chyba wyśle mojego wcześniej na te badanie nasienia bo muszę wiedzieć czy w ogóle jakaś szansa jest czy mu się wyniki poprawiły a nie tak w niepewności tkwie uzależniona od jego widzimisie ze pójdzie w przyszłym roku ehhh
ja tez bym już wolała żeby przyszła @ zamiast dawać złudne nadzieje przynajmniej by się cykl rozpoczeło i jakoś by to było...
no ja tez czekam az mi się wreszcie skończy bo pomimo ż emiałam nieraz o wieeele dłuższe cykle to nigdy żaden nie dłużył mi sie tak jak tenOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zosia-ktosia wrote:GOCHA teraz dopiero zobaczyłam na fb co ty wczoraj wkleiłaś o tym elektryzowaniu moim:) poprawiłaś mi humor i za to MEGA dzięki:)
bardzo proszę Zosia.
Witam was, ja mam dziś za to dziwne humory. Spałam do 9, leżałam do 9:30. Chodzę jakaś wściekła, wyżywam się na wszystkim i burcze do wszystkich. Ta moja temp to tak mnie już wpienia, że hej. Zamiast iść delikatnie do góry tak jak u Plemniczki jest pięknie to skacze raz w górę raz w dół i mam ochotę wypierdzielić termometr przez okno..zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:libruś u mnie tez lae taki rzadki krem hhhe jak garnier bo nivea jest zdecydowanie gęstszy
nivea jest kremem półtłustym albo tłustym, więc jest gęstrzy...
chodzi mi raczej jak garnier, ale troszeczkę luźniejszy
no tak ja mam dokładnie taki sam jak Ty
myślisz że to dobrze?
przed okresem nie powinien taki być?
tego to nie wiem...
jedynie na co lekarz zwrócił mi uwagę, to jak byłam w połowie cyklu przed owulką, miałam delikatne brązowawe plemienia... lekarz stwierdził "dziwna wydzielina z szyjki" i zalecił ponowne badanie cytologiczne po nowym roku, choć poprzedni wynik miałam super -
gocha04 wrote:zosia-ktosia wrote:GOCHA teraz dopiero zobaczyłam na fb co ty wczoraj wkleiłaś o tym elektryzowaniu moim:) poprawiłaś mi humor i za to MEGA dzięki:)
bardzo proszę Zosia.
Witam was, ja mam dziś za to dziwne humory. Spałam do 9, leżałam do 9:30. Chodzę jakaś wściekła, wyżywam się na wszystkim i burcze do wszystkich. Ta moja temp to tak mnie już wpienia, że hej. Zamiast iść delikatnie do góry tak jak u Plemniczki jest pięknie to skacze raz w górę raz w dół i mam ochotę wypierdzielić termometr przez okno..
eeee nie gadaj nie jest źle ja jak oglądałam wykresy zaciażonych to oczom nie wierzyłam że one się plusikami zakończyły... więc nie panikować proszęgocha04 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam drogie Panie
alem sobie dzis pospala a teraz was nadrabiam, w nocy ciagle sie budzilam przez katar i cos mi sie kaszel przyplatal, nie ma to jak choróbsko, jak nie bedzie poprawy domowa apteczka to chyba jutro pojde do przychodni
Fedrus kochana to popłacz sobie niech ci ulzy i szybko wracaj do nas :*
a ja tez mam nadzerke podobno małą, dostałam ostatnio skierowanie na kolposkopie, ale to gdzies za miesiac dopiero wiec zobaczymy, ale moiwla ze takie male to sie raczej zostawia, a robi sie znimi cos ale raczej po porodzie dopiero. cytologie mam ok wiec mam sie nia nie martwic.
i tez jak sie zbliza @ to juz mniej fajnie sie czuje ale w sumie to byl dopiero pierwszy cykl stran wiec nie jest zle, a powiem wam ze jak sie okazalo ze jednak nie jestem to mi troszke ulzylo bo moge sie normalnie porzadnie leczyc aspiryna itd. a moze w tym cyklu sie uda
Fedra lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Fedruś kochana*
popłacz i wróć silniejsza ja też czasem potrzebuję i potem jest lepiej
popłakałam czego oczywiście nie lubi mój pies od razu wcisną mi swój łeb między rece i wylizał mi twarz ahh ten mój pocieszycie i jak sobie tak popatrzyłam na jego pyszczek to jakoś mi się tak lepiej zrobiłoBeata, zosia-ktosia, Libra, mauysia, Amicizia, muzarcia, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
no widzisz Libra za lekarzami nie trafimy bo widze że dla nich tez wszytsko jest albo nowością albo podchodzą do nas statystycznie
Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Fedra wrote:Beata wrote:Fedruś kochana*
popłakałam czego oczywiście nie lubi mój pies od razu wcisną mi swój łeb między rece i wylizał mi twarz ahh ten mój pocieszycie i jak sobie tak popatrzyłam na jego pyszczek to jakoś mi się tak lepiej zrobiło
no widzisz kochana jakiego masz przyjaciela który rozumie twoje cierpienie?
mam nadzieję że już trochę lepiej?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:no widzisz Libra za lekarzami nie trafimy bo widze że dla nich tez wszytsko jest albo nowością albo podchodzą do nas statystycznie
on mi powiedział, że jak by to było po owulacji, to raczej bym nie robiła badań... a że było przed i do tego chodziłam na basen mogłoby mi się wdać jakieś zakażenie, a to znów przeszkadza przy starankach
mnie on zdziwił, że coś takiego zaproponował, bo dla mnie to raczej takie zapobiegawcze było... za darmo, więc niech robi i sprawdza:)Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Fedra wrote:Beata wrote:Fedruś kochana*
popłakałam czego oczywiście nie lubi mój pies od razu wcisną mi swój łeb między rece i wylizał mi twarz ahh ten mój pocieszycie i jak sobie tak popatrzyłam na jego pyszczek to jakoś mi się tak lepiej zrobiło
no widzisz kochana jakiego masz przyjaciela który rozumie twoje cierpienie?
mam nadzieję że już trochę lepiej?
lepiej lepiej dzięki
w sumie to mój M. mi go to kupił na rozwiewanie smutkówBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:http://www.fertilityfriend.com/cg/index.php?c=tell&chart=153459 może wam sie otworzy.. to jest ciążowy wykres.. Gocha więc nic nie mów tu o spadkach:)
Podaj Zosiu, ten link "Direct Access" (tuż pod wykresem i tuż nad tymi przyciskami "Send to a friend" itp)