plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:ja libra czekam na swojego lubego bo już jedzie gdzieś za godzinkę powinien być już!!!
a to super
mój godzinę temu poszedł do pracy, także siedzę sama... poprzytulał mnie przed wyjściem, to mi się humor poprawił... przyniosłam trochę roboty do domu, ale tak mi się kleją oczęta, że masakra... a muszę wybrać i zamówić obrus na wigilię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatusia wrote:Ja za moim też czekam ale mój koło 3-ej będzie. Ogólnie to lipa
za 5 dni powinnam dostać @...na razie żadnych objawów...ani na @ ani na fasolkę . Dupa w tym miesiącu
trudno za jakiś czas spróbujemy znowu...
ja mam mieć w sobotę i chyba zawita punktualnie... szyjka się obniża i jak mam problem, czy jest otwarta czy zamknięta - tak dzisiaj jestem niemalże pewna, że jest średnio otwarta... także w sobotę z rana powiem: witaj ciotuniunatusia lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Papatki freda!!!
Amicizi to na dwie grupy podziel jedne teraz wywołaj jedne w przyszłości!!
Agus masz racje pewne bedzie trzeba tak zrobic ale sie okaze jeszcze na razie odrzucam wszytsko co moze byc w wersji komputerowej. niestety tak to jest jak sie tyle miejsca na karcie pamieci mialo ponad 30 giga albo i wiecej i fotki robilo lustrzanka a moj M to uwielbia tryb seryjny a potem ja sie musze glowic na ktorym lepiej wygladam a do tego jeszcze jak sie bylo w takim miejscu to sie chce i te swiete miejsca tez miec uwiecnzione i tka jakos nam tego duuuuuuuuuuuuużo wyszlo -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Ta ciotunia co miesiąc się zjawia nerwów nam naszarpie a nawet czekoladki nie przyniesie ze sobą!!! wredota i tyle!!
dokladnie masz racje, i co na z takiej ciotki? zero przyjemnosci, no moze poz atym ze moj M wtedy jest bardziej wyrozumialy i lubie jak sie wtedy do mnie przytula i masuje mi brzuszek, działą, ale niestey jak przestaje to znowu boli