plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiryndaa wrote:Czekam na swojego Męża z niecierpliwością
Dzisiaj dni płodne więc będziemy działać
Z sms'a wyczytałam że nawet nie zdążył się przebrać w normalne ciuchy (pracuje w ochronie) tylko już wsiada w autobus i jedzie "Do swojej Żonki" 3majcie dziewczyny kciuki
No to upojnie i gorąco będzie!!! wszystkie lody stopnieją pewnie!!powodzenia!!Miryndaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ja tak wpadłam myśle musze nadrobić pewnie z kilka stron a tu praktycznie nic cichutko
chyba dziewczyny poważnie podeszły do tematu 1000 strony
pewnie wszystkie chcą się zafasolkować do 1000 stronki he he!!Miryndaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Miryndaa wrote:Czekam na swojego Męża z niecierpliwością
Z sms'a wyczytałam że nawet nie zdążył się przebrać w normalne ciuchy (pracuje w ochronie) tylko już wsiada w autobus i jedzie "Do swojej Żonki" 3majcie dziewczyny kciuki
No to upojnie i gorąco będzie!!! wszystkie lody stopnieją pewnie!!powodzenia!!
Oj będzie bardzo gorącoWinko jest, kolacja przy świecach jest. Tylko ciekawa jestem za co się najpierw zabierze he he he
-
nick nieaktualnyMiryndaa wrote:AGA 30 wrote:Miryndaa wrote:Czekam na swojego Męża z niecierpliwością
Oj będzie bardzo gorącoWinko jest, kolacja przy świecach jest. Tylko ciekawa jestem za co się najpierw zabierze he he he
Tylko kochajcie się z miłości a nie z przymusu!!!
Oj pewnie kolacja będzie na deser dopiero!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Fedra wrote:o zguby się znalazły jak miło
Witajcie Kochane
do mnie miała dzisiaj przyjść @ i nie przyszła to mnie troche martwi
Jak to cie martwi!!!! kochana ciesz się!!
niby z czego ciąży to na pewno nie zwiastuje jedynie jest to dla mnie sygnał że znowu jakieś gówno na jajniku mi się zrobiło17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Miryndaa wrote:AGA 30 wrote:Miryndaa wrote:Czekam na swojego Męża z niecierpliwością
Tylko kochajcie się z miłości a nie z przymusu!!!
Oj pewnie kolacja będzie na deser dopiero!!
No jasne że z miłości. Stęskniła się za nim bo 12 godzin go nie widziałam. No niestety taka praca
Dobra ja spadamMiłego wieczorku Wam Dziewczynki Życzę
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto agus brac sie do roboty ino szybko:)
wiecie jak mnie wzruszenie ogarnelo na tej lezance u gina...?
a on mi przesunal ekranik i pokazal na ekraniku gdzie pulsuje...
myslalam ze sie poplacze ze szczescia...
no to teraz czekam na dobre wiesci od ktorejs z was dziewczynki:)
i trzymam mocno kciuki za pozytywne tescikiDora, Fedra, Libra lubią tę wiadomość