plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:Fedrus a moze ma powod zeby nie przychodzic...?
a ja bylam na usg dzisiaj- zapraszam na nasza grupe na FB jesli chcecie ...
ta ma powód bo pewnie znowu się torbiel zrobiła na jajniku...
a zdjęcie piękne ja też takie chce17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobrze dziewczynki ja sie powoli zbieram bo sennosc mnie ogarnia ( nie bylo popoludniowej drzemki
) i zaczynam przysypiac na klawiatura...
trzymajcie sie cieplo i spokojnej nocki dla wszystkich i milego dnia jutro
buziam was mocno :*Dora, Fedra lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:dobrze dziewczynki ja sie powoli zbieram bo sennosc mnie ogarnia ( nie bylo popoludniowej drzemki
) i zaczynam przysypiac na klawiatura...
trzymajcie sie cieplo i spokojnej nocki dla wszystkich i milego dnia jutro
buziam was mocno :*
odpoczywaj Kochana to teraz najważniejsze ale i tak jesteśmy wdzięczne ze o Nas nie zapominasz i chociaż na chwilkę wpadasz
dziękujemy i słodkich kolorowych snówgadgeta lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:ja o was nigdy nie zapominam tyle tylko ze czasem zanim zdaze wejsc na forum to juz zasypiam...
juz dawno tak duzo nie spalam hehe
lete do lozia- buzka:*
teraz tak będzie korzystaj puki możesz później nie będzie tak kolorowo jak po nocach trzeba bedzie wstawac karmić i przewijać maleństwo
buzia :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:freda i pomyśleć że my tak chcemy tych nieprzespanych nocy i problemów!!!
Ale ten swiat stworzony jest!!
no nie niezłepotem się będziemy prześcigać jak to nam źle od tych wymiotów spuchniętych nóg i bolących pleców, a potem będziemy narzekać na cieknące mleko z sutków, nie przespane noce i takie tam
dziewczyny bardzo mnie boli głowa i nie wiem czy mogę sobie coś zażyć a chyba w domu mam tylko etopiryne i ibuprom...??17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Gdgeto cudne zdjecie i wypoczywaj i spij dobrze
ja cały czas w tych zdjeciach juz nie wiem ktora to selekcja ale uswiadomilam sobie ze albumy maja ograniczona pojemnosc a nasz portfel jeszcze bardziej... i co tu zrobic jak tyle fajnych zdjec mamy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny