hej dziewuszki!!!
ja dopiero teraz choć wcześniej przeczytałam dzisiejszy dzień...Dziś miałam mało czasu na kompa,bo byłam do południa na zakupach.potem chatkę trzeba było ogarnać,a potem fryzjerrrrrrrrrrrrr;)
Pochwale się -dziś zmieniłam fryzurkę-pierwszy raz od kilku lat ...otóż ja mam bardzo grube i gęste włosy i takie za ramiona, a dziś siostra cioteczna-fryzjerka scięłą mi je na tzw. "Boba"-bardzo mi się podoba i mam od razu lepszy humorek i nadzieję,ze moze zmiana fryzurki zaowocuje fasolka ;)haha fajnie bybyło-ale to tylko marzenia....
Muzarciu- dzieki za zaproszenie do przyjaciółek,ja wysłałam Ci na NK -R.P.
Gadgetko-ja nie mam konta na Fb i nie zobaczę twej fasolki,ale ogromnie mnie cieszy to,ze wszystko ok

Natusia- mam nadzieję,ze Twój śluz świadczy o czymś

wiesz o czym mówię?
Zosiu- Twoje ostatnie posty - o Twych przeżyciach z Męzulkiem rozbawiają mnie-fajnie tak poczytać-tak miło i śmiesznie

Dora-ja swojemu daję witamine E - 1 tabletke dziennie i 1 tabl. witaminy C 1000 mg do rozpuszczenia
Aga30-mam pytanko-jestes 3 cykl na Clo-masz monitorowane cykle?Jak dawkujesz sobie te tabsy?
No to chyba tyle

jak mi się coś przypomni to jutro napisze

Buzialki

A no i najważniejsze...........nie wiem czy ja mam zwidy czy co,ale u mnie dziś zauważyłam teraz wieczorem podczas kąpieli płodny śluz tzw. "glutka" i szyjka mi sie otwiera, choć tempki jeszcze na wysokim poziomie a na dodatek to dla mnie ogromny szok bo dzis 7 dc a tu by płodne były?nigdy tak wcześnie nie miałam-zobaczymy co jutro przyniesie?A no i wczoraj podczas seksu czułam ból w lewym jajniku-to on sie chyba szykuje do owulki-a od ponad roku tylko prawy jajeczkował-czyzby lewy się obudził?oby!!!!!i oby zakiełkował fasolinką

no to słodkich snów Lasencje!!!