X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra-dla mnie to nic śmiesznego -po prostu tak wyszło i koniec i kropka!!!następnym razem więcej będzie serduszek ;)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku a skąd wiesz,że tylko jeden jajeczkował?! Czytałam ostatnio,że kłucie z jedej strony wcale nie oznacza,że jeden jajnik tylko pracuje!

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Dora Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra,śmieszna to była wyznaczona u mnie w 24dc owulacja

Dziewczyny ja się zmywam do łóżeczka, dobranoc Wam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2012, 22:01

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Libra-dla mnie to nic śmiesznego -po prostu tak wyszło i koniec i kropka!!!następnym razem więcej będzie serduszek ;)

ja tam się nie przejmuje :) m był chory, do tego remont na wykończeniu, sporo spraw się nagromadziło... i ja z tą moją kupą roboty... padam na pysk dosłownie... nawet nie miałam ani siły ani ochoty... także czas ten poświęciłam na badania i zgłębianie wiedzy...
    i bardziej liczę na przyszły rok.. tak maj-czerwiec byłoby fajnie :)

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie jeden mnie kuł i jak byłam u ginki na usg potwierdziła,ze jajeczko jest na prawym,a lewy jajnik jest mniejszy-chyba spal ;)hehe i nie mogła go znaleźć bo miałam duzo moczu w pęcherzu,ale po siusiu go znalazła i powiedziala,ze natura tak nas stworzyła,ze zazwyczaj 1 jajnik jest bardziej aktywny,bo ja jej powiedziałam,ze zauważyąłm ostatnio,ze cały czas prawy mnie kłuje.100 % pewnosci nie mam ale raczej tylko z prawego było.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    libra wiesz u mnie tez jakkos wiecej serduszkowan nie bylo, moze jedynie bardziej w plodne dni i co z tego @ i tak przylazła

dobranoc tym co ida spac :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc Dora i ja tez się żegnam.papatki

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Nie odzywalam sie bo bylam 3 dni na szkoleniu we Wroclawiu. Dopiero wrocilam, jestem bardzo zmeczona. Do jutra.

mauysia, natusia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ze zdjeicami juz zeszła do 730 ale zauwazylam ze jeszcze wniektorych folderach jest kilka podobnych wiec bedzie troszke mniej musze wejsc na stornke i zobaczyc jakie maja ceny za zdjecia no i kilka wywołąm w wiekszym formacie bo robie kolaze :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra,śmieszna to była wyznaczona u mnie w 24dc owulacja

Dziewczyny ja się zmywam do łóżeczka, dobranoc Wam!

dobranoc Dora :)

także fasolinka u mnie byłaby niezłym CUDEM a zarazem psikusem natury:)

także uciekam spać, bo już ledwo na oczy patrzę... mam nadzieję, że dzisiaj spokojnie się wyśpię, bo wczoraj śniły mi się ciągle jakieś morderstwa...

dobranoc dziewczynki, do jutra :)

natusia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, chyba zakończę dziś nasz forumowy dzień :)

Libra, oczywiście ja stary zbereźnik musiałam od razu wejść na Twój wykresik, nioch nioch nioch...... ;-)
    A tak na serio - gdzieżbyśmy się miały śmiać? Nie każda z nas jest wulkanem sexu i potrafi serduszkować codziennie przez bite dwa tygodnie (albo i przez cały cykl). Ja na przykład nie jestem. I współczuję trochę pod tym względem mojemu m... My zaliczamy zazwyczaj cztery, pięć serduch w m-cu przy czym największa kumulacja jednak w dni płodne.

Już raz udało mi się zajść w ciążę przy takiej częstotliwości więc JEST TO MOŻLIWE ;)

Dobranoc, lecę do łóżka poczytać moje "Drugie dziecko" :D

Libra, Dora lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie dziewczyny bo nie chodzi o to ile razy ale w jakim czasie nie ilosc a jkoasc sie liczy

to dobrej nocki drogie Panie

ja jeszcze torszke siedze bo jak juz mam wene na ter zdjecia to musz eja wykorzystac, poza tym jak sie do 14 spało to co sie dziwic... eh musze zaczac to przestawiac w koncu :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra nie zawsze tak się składa,że seks jest często. Czasami zmęczenie jest silniejsze. Są też sprawy codzienne,w których nie koniecznie jest miejsce na prztulanki. Są problemy różnego rodzaju. Nie ma się co śmiać. Czasem tak to już jest.

Amicizia, Dora lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewczynki!

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helloł dziewczęta :D u mnie się zaczyna spadek i myślę, że w sobotę - najdalej w niedzielę - dostanę @
    mam nadzieję, że kurier przywiezie moje wyniki, bo sie wkurzę z lekka :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziołchy:)

u mnie nadal krwisty dzień.. ale to już 3 więc powoli widac światełko w tunelu.. jutro powinno być mniej i mniej..aż wcale:)

cieszę się że jutro już piątek.. odpoczne trochę..

Gadgetko zdjęcie super, wzruszyć sie można jka sie patrzy na twoje maleństwo:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Kurę Libra a zapowiadało się tak obiecująco :( U mnie wszyscy chorzy, na dworzu -10 stopni, bzykać mi się chce, ale M nie ma siły, dzisiaj mu już nie odpuszczę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzisiejsza rada jaka mi się wyświetliła:
    Nie masz ochoty na seks w dniu w którym detektor płodności pokazał dzień płodny (światło zielone)? Nic straconego, przeciętna para może zajść w ciążę przez około 4-5 dni przed owulacją, zatem jeden dzień „stracony” nie przekreśla Twoich szans na zapłodnienie. Cieszcie się seksem i pomimo świadomości dni płodnych nie zmuszajcie się do niego jeśli macie gorszy dzień.

mauysia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Moja dzisiejsza rada jaka mi się wyświetliła:
    Nie masz ochoty na seks w dniu w którym detektor płodności pokazał dzień płodny (światło zielone)? Nic straconego, przeciętna para może zajść w ciążę przez około 4-5 dni przed owulacją, zatem jeden dzień „stracony” nie przekreśla Twoich szans na zapłodnienie. Cieszcie się seksem i pomimo świadomości dni płodnych nie zmuszajcie się do niego jeśli macie gorszy dzień.

to każdej sie pokazuje:) widzę że jak sie jest tu ponad 2 miesiące to te rady się powtarzają:)

Rucia to niefajnie masz, żeby cie tylko nie zarazili.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewuszki :-) co tam slychac u was ? dzis mam wiecej czasu dla siebie wiec bede mogla zwami troszke poklikac. Teraz siedze wlasnie w szpitalu i czekam az otwoza punk pobrania krwi mogli by sie pospieszyc. Sa zondni mojej krwi hi hi hi :-P.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ