plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:cześc dziołchy:)
u mnie nadal krwisty dzień.. ale to już 3 więc powoli widac światełko w tunelu.. jutro powinno być mniej i mniej..aż wcale:)
cieszę się że jutro już piątek.. odpoczne trochę..
Gadgetko zdjęcie super, wzruszyć sie można jka sie patrzy na twoje maleństwo:)
Zosiu jutro jest sobotaRucia, Malvinka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny ja dzisiaj wysłałam M. z psem na spacer dzięki temu pospałam chwilkę dłużej ale spać dalej mi się chce...
dzisiaj znów temp poszła w dół więc pewnei weekend będzie w kolorze czerwonym
ale ja się nie martwie widocznie to jeszcze nie mój cykl
przywitałam się to teraz znikam pojawie się wieczorem bo będe miałą dla Was duzo czasu
miłego dnia17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja z innej beczki
Wybieram się dziś do ginekologa poprosić o zestaw badan tzn. Profil hormonów (prolaktyna z obciążeniem, progesteron, estrogen, testosteron, LH, FSH, badanie ogólne krwi, moczu, Ob, glukoza próby wątrobowe, pozom antygenu HBs, TSH, FT3, Ft4, toksoplazmoza, cytomegalia, różyczka i teraz moje pytanie: czy są to badanie refundowane? czy może odmówić? nadmieniam, ze jest to lekarz przyjmujący na NFZ, ewentualnie które są płatne. Które badanie robi się na początku cyklu?
-
nick nieaktualnyRucia, ja tam się nie martwię i mówiłam, że tak będzie... raczej chciałabym, by @ przyszła punktualnie, bo wtedy okres okołoowulacyjny wypadałby mi między świętami a nowym rokiem... a z okazji, że mamy wtedy urlopik
możnaby było cosik przydziałać
-
hej Dziewczynki
wpadam na chwilę, bo mam trochę zajęć
Libra u mnie dziś też spadek, idziemy łeb w łeb
też juz planuję okres okołoświąteczny na działanie, zamierzam kupić mega pak testów owulacyjnych na allegro!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 09:27
Libra lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyDora wrote:hej Dziewczynki
wpadam na chwilę, bo mam trochę zajęć
Libra u mnie dziś też spadek, idziemy łeb w łeb
też juz planuję okres okołoświąteczny na działanie, zamierzam kupić mega pak testów owulacyjnych na allegro!
ja mam tak samo:) dzisiaj już chce kupić by przyszly w przyszłym tygodniu:) -
Ewela obawaim się,że jeśli się nie jest w ciązy to oni nie widzą podstaw do badań, no chyba że starasz się juz conajmniej ROK. Jest też szansa,że trafisz na jakiegos wyjątkowego lekarza, ale takich mało. Dziewczyny tu pisaly,że za wszytskie badania płaciły ok. 200zł. Ja jeszcze nei mam wszytskich, czekam na wypłatę
Libra ja sobie wypatrzyłam pak 30owulacyjne + 3 ciązowe, jakoś za 20zł z przesyłkąWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyewela84 wrote:Dziewczyny, ja z innej beczki
Wybieram się dziś do ginekologa poprosić o zestaw badan tzn. Profil hormonów (prolaktyna z obciążeniem, progesteron, estrogen, testosteron, LH, FSH, badanie ogólne krwi, moczu, Ob, glukoza próby wątrobowe, pozom antygenu HBs, TSH, FT3, Ft4, toksoplazmoza, cytomegalia, różyczka i teraz moje pytanie: czy są to badanie refundowane? czy może odmówić? nadmieniam, ze jest to lekarz przyjmujący na NFZ, ewentualnie które są płatne. Które badanie robi się na początku cyklu?
ja też robię badania prywatnie, na nfz gin powiedział, że zrobi mi po roku bezowocnych starań... dziękuję, ale nie skorzystam... -
nick nieaktualnyDora wrote:Ewela obawaim się,że jeśli się nie jest w ciązy to oni nie widzą podstaw do badań, no chyba że starasz się juz conajmniej ROK. Jest też szansa,że trafisz na jakiegos wyjątkowego lekarza, ale takich mało. Dziewczyny tu pisaly,że za wszytskie badania płaciły ok. 200zł. Ja jeszcze nei mam wszytskich, czekam na wypłatę
Libra ja sobie wypatrzyłam pak 30owulacyjne + 3 ciązowe, jakoś za 20zł z przesyłką
ja też
i chyba wezmę ten pakiet podwójnie -
Wszędzie się czyta jak ważne są badania, i ze trzeba isc do lekarza, a jak się już do tego lekarza pójdzie to d...
ja byłam u trzech i badan hormonów jeszcze nie mam..
a medicover się " takimi badaniami nie zajmuje" - czytaj profilaktycznymiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 09:56
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Wszędzie się czyta jak ważne są badania, i ze trzeba isc do lekarza, a jak się już do tego lekarza pójdzie to d...
ja byłam u trzech i badan hormonów jeszcze nie mam..
a medicover się " takimi badaniami nie zajmuje" - czytaj profilaktycznymi
ja jak mam możliwość to korzystam za darmo z wszelakich programów... nie żebym szukała u siebie jakiejś choroby, ale moje dwie koleżanki mają guzy na piersi: złośliwego (38lat), niezłośliwy (31lat)...
jak zobaczyłam swoje wyniki usg suków i macicy, też przerażona poleciałam do ginka... a on powiedział, że mam się nie przejmować, bo jest ok, ale dobrze, że się badam... on by mi dał skierowania, ale od lekarza prywatnie też badania kosztują... u mnie badanie jednego hormonu kosztuje 25 zł