plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalvinka wrote:Widzę, że wszystkie chorujemy sobie. Ech... jak ja bym chciała L4 móc sobie wziąć... Ale pewnie znów - do świąt przechodzę, a na święta się rozłożę na maksa
To lepiej iść do lekarza jeżeli domowe sposoby zawodzą. A na święta chorować to nie fajnie
Życzę szybkiego powrotu do zdrowiaMalvinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra to potem meldować co i jak!!!!
wyników dzisiaj nie będzie... kurier zapomniał przywieźć!
co za...
z mojego punktu wysyłają próbki do barania do labolatorium do łodzi... próbki i wyniki przewozi kurier... zapomniał wziąć i ma je specjalnie jutro przywieźć
dobrze mu tak... jak się myśli o niebieskich migdałach to trzeba jeżdzić w ta i spowrotemLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
dzisiaj miała przyjść @ i jeszcze nie przyszła to znaczy że pewnie owu nie miałam wtedy co się wyznaczyła tylko później i sie wszystko przestawi a mnie tak bolą cycki i brzuch też że zaraz oszaleje17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekam na swojego Męża z niecierpliwością
Dzisiaj dni płodne więc będziemy działać
Z sms'a wyczytałam że nawet nie zdążył się przebrać w normalne ciuchy (pracuje w ochronie) tylko już wsiada w autobus i jedzie "Do swojej Żonki" 3majcie dziewczyny kciuki
Fedra, Libra lubią tę wiadomość