plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:aha czyli lepiej jutro? ok a Ty libruś idziesz na czczo?
bo ja ostatnio nie , zresztą nie wiem czy przy hormonach ma to znaczenie?
Powinno się być naczczo. Ja też nie wiedziałam, zaryzykowałam, jak mi zaburczało w brzuchu przy pobieraniu krwii, to pielęgniarka powiedziała, że dobrze że jestem naczczo.Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno prolaktyne na bank trzeba byc na czczo..do tego lekka kolacja dzień wczesniej..zero sexu...i nie mozna tez badac sobie piersi przed..bo to podnosi jej poziom..no i przed badaniem najlepiej usiasc i odpoczać z 10 minut:)
Dora, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:aha czyli lepiej jutro? ok a Ty libruś idziesz na czczo?
bo ja ostatnio nie , zresztą nie wiem czy przy hormonach ma to znaczenie?
jeżeli chodzi o badanie prolaktyny to na pewno na czczo!
reszty nie mam pojęcie, ale ja zawsze na wszelki wypadek chodzę na czczo... jutro jestem umówiona na 7:20Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:Beata wrote:DZIĘKI DZIEWCZYNY
heheh Wosebko powaznie? to jak ja mam to mężowi wytłumaczyć, jak on śpi z moimi piersiami w dłoniach
no poważnie...;)musisz mu to jakos wytłumaczyć:)chyba jedna nocke jakos wytrzyma:)
Beata a jak nie to na kanapę do drugiego pokoju go wygoń na jedną noc he he he!! -
Libra wrote:Beata wrote:nie nie mi mówiła że większoć w 3-5 pare było bez znaczenia a 2 napewno między 21-24 d.c.
między 21 a 24 robiłam prolaktynę i progesteron
no nie wiem już może i tak... nie mam przy sobie tegoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Woseba wrote:Beata wrote:DZIĘKI DZIEWCZYNY
heheh Wosebko powaznie? to jak ja mam to mężowi wytłumaczyć, jak on śpi z moimi piersiami w dłoniach
no poważnie...;)musisz mu to jakos wytłumaczyć:)chyba jedna nocke jakos wytrzyma:)
hehe szczerze to nie wiem .. . ale ok spróbuję inaczej jak nie zrozumie to trzeba będzie sie pokłocić to wtedy nie będzie mógł
to już taki rytuał codzienny i przyzwyczajenieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:Woseba wrote:Beata wrote:DZIĘKI DZIEWCZYNY
Beata a jak nie to na kanapę do drugiego pokoju go wygoń na jedną noc he he he!!
hehe nie ma takiej opcji, nie mamy żadnego wolnego łóźkachyba ze ja pójdę do Oliwki
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny