X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dodi zajrzyj tutaj
    http://www.forumginekologiczne.pl/forum/vt,48,245,12164#.UNGHaDXud8E

dziękuję Rucia :) dziwne to trochę, ale może poczekam jeszcze i zobaczę co będzie się działo, bo to pierwszy raz taka akcja :/

Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę do sklepu a później na pocztę...paczkę muszę pchnąć do rodziców...

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Fedra nie smęcisz. Po to jesteśmy żeby wysłuchać. Faktycznie powinien przejawiać większe chęci :( Może wystarczy szczera do bólu rozmowa?

już była nie jedna szczera rozmowa i nawet o mało się to wszystko rozwodem nie skończyło... szkoda gadać...
    Dodi prawda jest taka że jeśli byśmy chcieli dziecko to tylko in vitro i kto się tu najbardziej poświęci ja bo bym musiała się kłóć i tak dalej...
    ale ja jestem już zmęczona i fizycznie i psychicznie...
    a co do badań wśród facetów to powiem tak w momencie gdy wychodzą im złe wyniki w ich mniemaniu przestają byc mężczyznami bo wtedy upada stereotym samca alfa i takie tak psychologiczne bzdury...

Rozumiem Cię Fedra :/ nikt nie powiedział, że z facetami będzie lekko, ale że aż tak :( oni są dobrzy jak chcą nas ustawiać i od nas wymagają niewiadomo czego, ale żeby dać coś od siebie to nie ma szans. Mój M tylko cały czas powtarza - trzeba będzie pomyśleć... i tak już myśli nie wiem jak długo. Jak mu mówię, żeby tyle piwska nie chlał to foch... Wiecznie pod górkę a zegar tyka!!!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim tez sie ostatnio spięłam o ser... M. ma trochę kg do zrzucenia, ale non stop tylko by kupował ser żółty i pasztet. A na basen czy na rower tez ja go muszę wyciągać.Wiec sie wkur...zylam i go opierniczylam, ze o siebie nie dba, i ze łykanie witaminek nie wystarczy.
    Troche nim ruszyło bo chce chodzic na silke, na rowerek i bieznie... no zobaczymy.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Ja z moim tez sie ostatnio spięłam o ser... M. ma trochę kg do zrzucenia, ale non stop tylko by kupował ser żółty i pasztet. A na basen czy na rower tez ja go muszę wyciągać.Wiec sie wkur...zylam i go opierniczylam, ze o siebie nie dba, i ze łykanie witaminek nie wystarczy.
    Troche nim ruszyło bo chce chodzic na silke, na rowerek i bieznie... no zobaczymy.

Dora ja mojego tez nigdzie nie potrafię zaciągnać on tylko swoją pilkę i drużyne ma!!! od wiosny sezon się zacznie i co niedziela go nie będzie!!! ach ci faceci co jeden to lepszy!!!;-)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora miejmy nadzieję, że zrobi jak mówi bo na mojego nie ma bata. Ani na spacer, ani na basen, ani na rower. Po pracy wiecznie zmęczony, piwo, telewizor i spać. Ten codzienny obrazek już mnie męczy.
    Fajnie, że można sobie tu tak pogadać... Zawsze człowiekowi trochę lżej :)

Dora, Libra, Shagga_80, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Dora miejmy nadzieję, że zrobi jak mówi bo na mojego nie ma bata. Ani na spacer, ani na basen, ani na rower. Po pracy wiecznie zmęczony, piwo, telewizor i spać. Ten codzienny obrazek już mnie męczy.
    Fajnie, że można sobie tu tak pogadać... Zawsze człowiekowi trochę lżej :)

Dodi nie ma lekko!!! faceci starają się tylko do pewnego czasu he he!!!
    Mój na początku potrafił opuścić co drugi mecz a teraz nic z tego jeden w sezonie !!!;-( :-)

Dora, Dodi lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyslicie sobie moze a tam glupi ser... z taka nadwaga wyniki sa gorsze o 22%. Ja waga w normnie, cwicze kilka razy w tyg. Odzywiam sie zdrowo. Kupuje witaminy dls mnie i dla niego, a on sie na mnie obraza, ze ja mu sera zaluje!!! I tlumaczyc trzeba ze to dla JEGO zdrowia, dla przyszlego dzidziusia, to zaczyna wtedy zmiwniac podejscie

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA ja cały czas powtarzam, że jedna strona tego wszystkiego nie uciągnie :( To w takim razie czas na bunt ;)

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chociaż biega, bo twierdzi, że ma boczki za duże i musi je zrzucić :| Na basen z chęcią by chodził, ale nie ma na to czasu. Ci faceci :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie co za cyrk!!! temperatura mi spada hehe 37,7 :D nic z tego nie kumam

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    AGA ja cały czas powtarzam, że jedna strona tego wszystkiego nie uciągnie :( To w takim razie czas na bunt ;)

Dodi cgyba trzeba jakiś bunt zrobić he he żeby nimi wstrząsnąć !!! ale znając facetów to z małego buntu wielka wojnaaaaa bedzie hi hi hi!!
    Oni wszystko lepiej wiedzą i robią !!!!(szkoda że tylko oni tak myśla)

Dodi, Dora lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA masz rację - efekt końcowy może być inny od zamierzonego, więc już nie wiem co lepsze :/ i tak, jak nie zrobimy tak będzie źle ;)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze go wzielam ze soba ostatnio do gina. Lekarz (facet)powiedział odrazu,ze " badania to sie robi PARZE, a nie kobiecie. Jak chce Pani cos sprawdzać, to oboje sprawdzajcie"

Ja juz z nim rozmawialm na tematy in vitro i adopcji i wydaje sie byc otwarty. Na badania chce isc po nowym roku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2012, 09:55

Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

Dodi takie mierzenie po paru godzinach jest niewiarygodne. :) Zmierz jutro rano i będziesz miała pewnie normalną temperaturę. A ta dzisiejsza to jakaś anomalia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    AGA masz rację - efekt końcowy może być inny od zamierzonego, więc już nie wiem co lepsze :/ i tak, jak nie zrobimy tak będzie źle ;)

Miejmy nadzieje ze nasi faceci jakieś dobre postanowienie noworoczne związane z nami zrobią he he!!! ( Oby to nie było w przypadku mojego że nie opuści ani jednego meczu!!!)

Dora, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam dziewczynki narazie !!! jadę na basen na solarium i do kosmetyczki wskoczę brwi zrobić!!! może poprawi mi to humor!!!
    Potem zajże do was!!! papatki!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora jeżeli to jest wasz drugi cykl starań, to macie jeszcze mnóstwo czasu na starania, a adopcją i in vitro nie zaprzątaj sobie na razie głowy. :)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dodi wrote:

Dodi takie mierzenie po paru godzinach jest niewiarygodne. :) Zmierz jutro rano i będziesz miała pewnie normalną temperaturę. A ta dzisiejsza to jakaś anomalia.

Rucia zmierzyłam tempkę normalnie pod pachą tak jak mierzę przy chorobie a gdyby coś mi było to normalnie rośnie w ciągu dnia raczej, więc się zobaczy... Każdy dzień teraz to wieczność, kiedy na coś się czeka.

AGA oj nie, tylko nie w tą stronę te postanowienia ;)

Dora podziwiam Cię że zatargałaś swojego do gina, jakbym mojemu powiedziała, to pewnie byłby śmiech na sali :D

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te 38 stopni mierzyłaś też pod pachą?

‹‹ 851 852 853 854 855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ