X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dora Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś wymyślilam taki termin "Ovu Roulette" - tak bedę teraz postrzegać, totalna ruletka za każdym razem;)

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje,

"Ovu roulette" - idealne określenie tego, co się dzieje w anszych organizmach :)
    W Poznaniu dziś przez cały czas tak ciemno, że czuję się, jakbym dostała w głowę tępym narzędziem... Ale nie narzekam - grunt, że jestem w domu, a nie w pracy.

Fedruś - rozumiem tę decyzję. Przynajmniej nie będziesz się co miesiąc stresować, a dodatkowo a nuż się uda :)

Zosiu - słyszałam właśnie, że beagle są baardzo absorbujące... Ale jedno musisz przyznać - masz megadobrą odskocznię od problemów życia codziennego.

Życzę Wam dziewoje miłego dnia. I zdrówka tym, które chorują (lub ich dzieciom :) ).

Dodi, Dora, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki zrobiłam pranie...kilka praleczek i wisiało na suszarce...takiej dużej...nasikała mi miśka i poprosiłam syna, żeby to starł...tak to z łaską wielką ścierał, że wywrócił prosto w kałużę...wspaniale...dwa dni pracy...nerwy mi puściły...nawet nie wiecie jak klęłam...aż mi nad okiem jakiś nerw chyba się napiął bo bolało i szczypało okrutnie...a młody stoicki spokój i dupa blada....właśnie wymyśliłam jak posprzątać...ja kawusia a młody zasuwa...tylko muszę dobry leżaczek wyszukać...ciekawie minie mi czas porządków...jedynie okna umyję...jedynie to...jak nie słucha, to zasuwa...ja odpoczywam...

• Patrycja19 Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2012, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem nowa ale mam prośbę czy mogłybyście rzucić okiem na mój wykres...bo ja nie wiem już co mam o tym myśleć ...jesteście bardziej doświadczone to wiecie:)) Bardzo bym prosiła. Z góry bardzo dziękuję

b151ab2873857f62c1ce20671e216c08.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2012, 15:12

Patrycja19
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim,
    straszny dzień dziś i u mnie.. spać mi się chce, głowa zaczęła boleć, prawie na kompie usypiam w pracy, a tu jeszcze 50 min przedemną.
    Dziś obczaiłam, że owu wypada mi na sylwestra, a od nowego roku powinnam zacząć wcinać duphaston, no i jutro idę zbadać PRL tylko zastanawiam się czy mogę procha na ból głowy wziąć? Jak myślicie..nie zmieni mi to wyniku?

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Jak dzionek mija? ja mam dziś meeega lenia.
    Nic mi się nie chce. Ale może zaraz się wezmę za galaretkę :D

• amartio Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2012, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Odebrałam dziś wyniki badań, które zrobiłam wczoraj i RATUNKU!! juz nie wiem o co chodzi...
    wszystko w 39dc, wiec lutealna faza.
    lh - 31,20 (norma do 11,4, lh robione w fazie folikularnej w normie)
    estradiol (ponizej normy, w fazie folikularnej rowniez byl w normie)
    prl - super w obu fazach
    progesteron (0,79 a norma od 1,7)
    I co NAJWAZNIEJSZE beta 0,7 (cholera skad taki dziwny wynik, zawsze mialam ponizej 0,01)+ ostatnio cien kreski a po 2 dniach blada kreska na tescie ciazowym.
    Nie wiem co sie dzieje i co mam myslec :(((
    Zastanawiam sie,czy w razie czego nie kupic luteiny..
    Poradzcie cos, bo juz nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja19 wrote:
    Cześć dziewczyny jestem nowa ale mam prośbę czy mogłybyście rzucić okiem na mój wykres...bo ja nie wiem już co mam o tym myśleć ...jesteście bardziej doświadczone to wiecie:)) Bardzo bym prosiła. Z góry bardzo dziękuję

b151ab2873857f62c1ce20671e216c08.png

Patrycja widzę że owulka była a tempka skacze bo widzę ze za każdym razem o innej porze mierzysz a powinno się rano zaraz po przebudzeniu bez wstawania z łóżka!!! nic tylko czekac ci pozostaję czy @ się zjawi czy nie!!! :-) powodzenia życzę!!;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam trochę wolnego:) DŻINKS (psiak) śpi, dziecko ogląda bajkę, M w robocie..
    ano mam odskocznie Mauysiu, mam:) nawet nie wiedziałam jaką:)
    święta się zbliżają to i nas mniej na forum..
    Muzarciu każda by chciała tak powiedzieć swojemu M, że jeszcze jeden prazent mamy dla nich..

mauysia lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a jak twój psiak na choinkę reaguje czy ubieranie choinki dopiero przed tobą ??;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Zosia a jak twój psiak na choinkę reaguje czy ubieranie choinki dopiero przed tobą ??;-)

jak się zjawił to choinka już była ubrana.. cóż jakby to powiedzieć podgryza ją, wczoraj zdjął 2 bombki więc musimy go pilnować. kabel od światełek też mu się spodobał:)
    jak się budzi to my mamy oczy dookoła głowy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka znam ten ból bo wiem co mój kot wyprawiał w tamtym roku!!!całe szczęście że mam metalowe bombki hi hi hi!!!;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak t przygotowania rzedświąteczne? wszystkie prezenty już kupione?

• matylda Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2012, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Czy mierzylyscie kiedys tempke jak bylyscie chore z goraczka? to moj 12dc wiec zaczyna sie dobry czas ale zglupialam bo sie przeziebilam i niby juz lepiej, aleco jakis czas mam stan podgoraczkowy, wiec jak od trzech dni mierze tempke to albo mam okolo 37.2 albo troszke nizej. nie sadze zebym juz miala owulacje no i testy owulacyjne tez sa negatywne. czy w takim razie owulka sie opozni? a moze wogole do niej nie dojsc? Jak to u was bylo przy chorobie? Kurcze nie wiem na czym stoje, a po tempce nie moge odczytac.please help:)

Matylda
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:

Ja jedynie mojemu M i kuoilam i dziecia z rodzinki ale nie wszystkim jeszcze!!! a dla małych brzdąców jakąś zabawke i z głowy!!!
    Przygotowań u mnie za wielkich nie ma bo dla 2 osób kolacje zrobić to żaden wysiłek w sumie!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zasuwam i zasuwam a efektów nie widać...ale od jutra będzie widać;-)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2012, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:

moje przygotowania legły dzisiaj w gruzach jeśli chodzi o ciąg dalszy porządków świątecznych - jednak mnie coś złapało :( a prezenty już są, tak więc byle do poniedziałku ;)

zosia-ktosia, Shagga_80, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda wrote:
    Czesc dziewczyny. Czy mierzylyscie kiedys tempke jak bylyscie chore z goraczka? to moj 12dc wiec zaczyna sie dobry czas ale zglupialam bo sie przeziebilam i niby juz lepiej, aleco jakis czas mam stan podgoraczkowy, wiec jak od trzech dni mierze tempke to albo mam okolo 37.2 albo troszke nizej. nie sadze zebym juz miala owulacje no i testy owulacyjne tez sa negatywne. czy w takim razie owulka sie opozni? a moze wogole do niej nie dojsc? Jak to u was bylo przy chorobie? Kurcze nie wiem na czym stoje, a po tempce nie moge odczytac.please help:)

Jestem teraz chora i mierzę temperaturę, jest niewiarygodna, więc nie sugeruj się wynikiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie nie mogę zbytnio nic przygotować, bo chora jestem, ale tak czy siak nie napracuję się zbytnio, bo jak co roku jedziemy do teściów !!! :D Uwielbiam i nie mogę się doczekać. Kurczę, aj nawet choinki w domu nie mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja choinkę bedę w sobotę albo niedzielę ubierać z moim M !! i pierogi i uszka mam zamiar w niedzielę robić ale dla nas dwóch to dużo tego nie trzeba !!!;-)

‹‹ 853 854 855 856 857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ