plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczynki moje kochane! Pragnę wam złożyć życzonka na Nowy Rok! Dużo radości i żadnych zmartwień! Aby ten rok okazał się rokiem ,,owocnym,, dla nas wszystkich
Niech to będzie fasolkowy rok
Buziaki moje kochane
Dora, Libra, kiti, zosia-ktosia, mala29_, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie kochane dziewczynki:)
udalo mi sie jakos dobudzic i zapowiedzialam sobie ze chociaz na chwile musze do was wpasc:)
mazurciu-mam nadzieje ze niedlugo rozpoczniesz juz (nareszcie) nowy cykl... dlugodystansowiec z Ciebie hehe...
Kasiulek-wspaniale wiesci-gratuluje ogromnie:)
she- jak milo Cie znow przeczytac! Ty niedobra zagladaj tu czesciej no!
dora aniaw mauysia zosia beatka natusia sandraa libra kiti fedra aga mala ami shagga i reszta-dobrze was znowu widziec na ekranie
wybaczcie mi ze zagladam tu nie tak czesto jak bym chciala ale tak jak pisalam Amicizii na privie- odkrywam "uroki" ciazy na calego
ciagle spie, ciagle fukam na m (on naprawde ma anielska cierpliwosc...) no i ciagle wymiotuje...ale jeszcze troszke i mam nadzieje ze z magiczna granica pierwszego trymestru skoncza sie te "przyjemnosci"...
dolaczam sie do wszystkich zyczen na Nowy Rok z potezna porcja fluidkow coby w swiat lecialy i wszystkie Was zarazaly... Kochane moje- niech ten Nowy Rok bedzie pelen nadziei i radosci, niech spelniaja sie wasze WSZYSTKIE (te skryte i nie) przede wszystkim te fasolkowe ale tez i te inne marzenia, niech Wam zdrowko dopisuje, pieniazkow nie brakuje a milosc bedzie obecna w kazdym dniu nadchodzacego roku...
ps. wizyte u gina mam 9 stycznia plus kolejne usg-jesli bedzie czym sie chwalicto bedziecie pierwsze ktore sie tego dowiedza:)
sciskam was bardzo mocno i przesylam serdeczne buziaki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2013, 21:52
Dora, Libra, anna_w, zosia-ktosia, mala29_, she, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, wpadam tu na chwilkę złożyć Wam wszystkim serdeczne życzonka oby ten Nowy Rok był dla Was Rokiem spełnionych nadziei i oczekiwań. Udanej zabawy Sylwestrowej wszystkim!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2012, 18:39
mala29_, Libra, Beata, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki:) jak żyjecie w nowej rzeczywistości? Mój m otwierając szampana (Picollo;) życzył sobie dużo fasolinek w 2013 roku... tak dużo, by starczyło dla nas, moim kobietek z forum i wszystkich pragnących takiego maluteńkiego szkraba:)
życzenie poszło... mam nadzieje, że ten na górze usłyszy i dokona tych maleńkich cudów:)Dora, Shagga_80, mala29_, Beata, nikitka, anna_w, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczęta w tym Nowym Roku
Rucia - tak mi przykro wiem co przeżywaszja to samo miałam w listopadzie tamtego roku
trzy maj się kochaniutka jestem z tobą całym serduszkiem < przytula>
Dora - nie martw się na zapas pamiętaj że wystarczy jeden mały wariat w tej gromadzie i już jest maleństwo.Trzymam kciuki
Shagga - jak jej jeszcze niema @ to zawsze jest nadzieja trzeba być dobrej myślii się nie poddawać jak nie teraz to następnym razem może się uda.
Librus - ja też nam tego wszystkiego życzyłam żeby w Nowym roku każdej z was się udałoa co do wariatów to na prawdę miałaś szczęście że się skończyło tylko na kurtce.
Jeszcze raz wszystkim staraczką życzę szybkiego zafasolkowania a ciężarówką szczęśliwego rozwiązaniaBeata, anna_w, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Witajcie w Nowym Roku!
Życzę spełnienia wszystkich marzeń przede wszystkim tych fasolkowych,
duzo radości i miłości..
A dla zafasolkowanych spokojnej zdrowej ciązy i szczęśliwego rozwiążaniamala29_, nikitka, anna_w, Libra, gadgeta, gocha04, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Libro dobrze że skończyło sie to tylko tak, ale takie niestety jest niebezpieczeństwo w takich miejscach, ja namawiałam mojego meza na plac konstytycji w wawie ale właśnie nie chciał ze względu na takie sytuacjie ... a ja mówię e tam odrazu nam sie coś takiego przytrafi....Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dora te testy patrzyłam to było napisane 1 szt wiec stwierdziałam że to strasznie drogo
Gadgetko witaj kochana odpoczywaj i dobrze sie odzywiaj mdłosci pewnie niebawem miną a tymczasem zaglądaj do nas i dziel sie wiadomościami o swoim maluszkugadgeta lubi tę wiadomość
Oliwka 2006