X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • natusia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2012, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki moje kochane! Pragnę wam złożyć życzonka na Nowy Rok! Dużo radości i żadnych zmartwień! Aby ten rok okazał się rokiem ,,owocnym,, dla nas wszystkich :) Niech to będzie fasolkowy rok :) Buziaki moje kochane :)

Dora, Libra, kiti, zosia-ktosia, mala29_, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane dziewczynki:)
    udalo mi sie jakos dobudzic i zapowiedzialam sobie ze chociaz na chwile musze do was wpasc:)
    mazurciu-mam nadzieje ze niedlugo rozpoczniesz juz (nareszcie) nowy cykl... dlugodystansowiec z Ciebie hehe...
    Kasiulek-wspaniale wiesci-gratuluje ogromnie:)
    she- jak milo Cie znow przeczytac! Ty niedobra zagladaj tu czesciej no! :)
    dora aniaw mauysia zosia beatka natusia sandraa libra kiti fedra aga mala ami shagga i reszta-dobrze was znowu widziec na ekranie :)

wybaczcie mi ze zagladam tu nie tak czesto jak bym chciala ale tak jak pisalam Amicizii na privie- odkrywam "uroki" ciazy na calego :P
    ciagle spie, ciagle fukam na m (on naprawde ma anielska cierpliwosc...) no i ciagle wymiotuje... :( ale jeszcze troszke i mam nadzieje ze z magiczna granica pierwszego trymestru skoncza sie te "przyjemnosci"...

dolaczam sie do wszystkich zyczen na Nowy Rok z potezna porcja fluidkow coby w swiat lecialy i wszystkie Was zarazaly... Kochane moje- niech ten Nowy Rok bedzie pelen nadziei i radosci, niech spelniaja sie wasze WSZYSTKIE (te skryte i nie) przede wszystkim te fasolkowe ale tez i te inne marzenia, niech Wam zdrowko dopisuje, pieniazkow nie brakuje a milosc bedzie obecna w kazdym dniu nadchodzacego roku...

ps. wizyte u gina mam 9 stycznia plus kolejne usg-jesli bedzie czym sie chwalic :) to bedziecie pierwsze ktore sie tego dowiedza:)
    sciskam was bardzo mocno i przesylam serdeczne buziaki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2013, 21:52

Dora, Libra, anna_w, zosia-ktosia, mala29_, she, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2012, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wszystkim ktore dzisiaj beda balowac-czy to na imprezach czy tez po prostu w domkach- szampanskiej zabawy!!!:)

zosia-ktosia, mala29_, Dora lubią tę wiadomość

• anna_w Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2012, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wpadam tu na chwilkę złożyć Wam wszystkim serdeczne życzonka oby ten Nowy Rok był dla Was Rokiem spełnionych nadziei i oczekiwań. Udanej zabawy Sylwestrowej wszystkim!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2012, 18:39

mala29_, Libra, Beata, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ewunia Znajoma

Wysłany: 31 grudnia 2012, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tylko na chwilkę zaglądam.. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Przede wszystkim spełnienia marzeń o powiększeniu rodziny! :)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2012, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wszystkiego dobrego w tym nowym roku:):):)

mala29_, Libra, Beata, gadgeta, gocha04, a-koczek lubią tę wiadomość

• nikitka Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2013, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Oby każda z nas w tym Nowym Roku mogła poczuć bicie dwóch serc jak w piosence....."więc teraz serca mam dwa..."

Szczęśliwego strzału życzę!

nikitka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki:) jak żyjecie w nowej rzeczywistości? Mój m otwierając szampana (Picollo;) życzył sobie dużo fasolinek w 2013 roku... tak dużo, by starczyło dla nas, moim kobietek z forum i wszystkich pragnących takiego maluteńkiego szkraba:)

życzenie poszło... mam nadzieje, że ten na górze usłyszy i dokona tych maleńkich cudów:)

Dora, Shagga_80, mala29_, Beata, nikitka, anna_w, gadgeta, gocha04 lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w Nowym Roku:-):-):-):-)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dora, jak po zabawie sylwestrowej? my pojechaliśmy na fajerwerki do Łodzi... o mało pijani kretyni nie wysadzili mnie w powietrze... dobrze, że skończyło się tylko na przepaleniu kurtki

• Dora Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj m. wczoraj miał granie sylwestrowe-był w pracy:-)

Libra zobacz jak mi owu dziś przesunął krechę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2013, 09:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekałam na Twój pomiar już od rana, bo się zastanawiałam się, czy jeszcze dalej Ci nie przesunie, ale liczyłam na wzrost tempki, a tu niewielki spadek... ja czasami tego nie ogarniam...

• Dora Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się nie spodziewałam przesunięcia tak daleko. Raczej obstawiałam 13-14. Kurde najpierw się liczy planuje a potem i tak nie wiadomo kiedy ta owu byla. Staranka byly 13 i 14 mam nadzieję, że to nie za malo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a ja od rana w złym humorze :( tempka spadła mi,więc teraz pewnie będzie tendencja spadkowa i w niedzielę przyjdzie @ Ależ jestem zła od rana :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. U mnie też tendencja spadkowa, jutro przyjdzie @.
    Myslałam, że nowy 2013 rok będzie w miarę spokojny, a rozpoczął się od śmierci mojego najukochańszego dziadka :(
    Znikam na jakiś czas.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta w tym Nowym Roku :)
    Rucia - tak mi przykro wiem co przeżywasz :( ja to samo miałam w listopadzie tamtego roku :( trzy maj się kochaniutka jestem z tobą całym serduszkiem < przytula>
    Dora - nie martw się na zapas pamiętaj że wystarczy jeden mały wariat w tej gromadzie i już jest maleństwo. :) Trzymam kciuki
    Shagga - jak jej jeszcze niema @ to zawsze jest nadzieja trzeba być dobrej myśli :) i się nie poddawać jak nie teraz to następnym razem może się uda.
    Librus - ja też nam tego wszystkiego życzyłam żeby w Nowym roku każdej z was się udało :) a co do wariatów to na prawdę miałaś szczęście że się skończyło tylko na kurtce.

Jeszcze raz wszystkim staraczką życzę szybkiego zafasolkowania a ciężarówką szczęśliwego rozwiązania :)

Beata, anna_w, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Beata Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w Nowym Roku!

Życzę spełnienia wszystkich marzeń przede wszystkim tych fasolkowych,
    duzo radości i miłości..
    A dla zafasolkowanych spokojnej zdrowej ciązy i szczęśliwego rozwiążania :)

mala29_, nikitka, anna_w, Libra, gadgeta, gocha04, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, ściskam Cię mocno....wiem ,co przezywasz, 2 lata temu zmarł mój kochany Dziadziuś i pamiętam jak mocno to przeżyłam..

• Beata Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libro dobrze że skończyło sie to tylko tak, ale takie niestety jest niebezpieczeństwo w takich miejscach, ja namawiałam mojego meza na plac konstytycji w wawie ale właśnie nie chciał ze względu na takie sytuacjie ... a ja mówię e tam odrazu nam sie coś takiego przytrafi....

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora te testy patrzyłam to było napisane 1 szt wiec stwierdziałam że to strasznie drogo

Gadgetko witaj kochana odpoczywaj i dobrze sie odzywiaj mdłosci pewnie niebawem miną a tymczasem zaglądaj do nas i dziel sie wiadomościami o swoim maluszku :)

gadgeta lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 897 898 899 900 901 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ